שלום לכולם ושבוע טוב.אני חדש כאן וגם בתחום רכבי השטח אז תהיו עדינים...קניתי קאיה ספורטז׳ שנת 97 אוטומט,מחר אני מקבל את הרכב אחרי טסט...אני חייב לציין שהבחירה נעשתה בעקבות סיורים רבים בפורום שלכם,ולאחר קרוב לעשרים רכבים שראיתי, בדקתי והשוותי ולבסוף קיבלתי החלטה ואני מבסוט עד הגג...מאז ומעולם רציתי ג׳יפ ואפשר לומר שהגשמתי לעצמי מיני חלום,עכשיו הקטע המעניין - להשתמש בו...גילוי נאות - אני לא מבין בזה כלום.במהלך השהות שלי פה נתקלתי בהמון מושגים והגדרות וקצרה היריעה מלהכיל את כל השאלות,אבל אני בטוח שעם הזמן תבואנה גם התשובות,הייתי שמח לקבל הצעות סטייל ״עשה ואל תעשה״ למתחיל שכמוני, בכל נושא קשור לעולם הג׳יפים,למשל: שיפורים, תוספות מיותרות ו/או חיוניות, הכנות לשטח, מסלולים מומלצים למתחילים, חפצים/כלים שצריכים להיות בתא המטען, ובגדול - כל מה שאתם חושבים שאני צריך לדעת ולא ידעתי שאני צריך לשאול...ראוי לציין שאני מתגורר באילת הרחוקה, וכמו שכבר ציינתי - זה הג׳יפ הראשון שלי...רציתי בנוסף להחמיא לכל חברי ומנהלי הופורום - יש כאן חבורה של אנשים טובים עם לב גדול והמון רצון לעזור ולחלוק ידע, שאפו.בתודה מראש על כל אינפורמציה שתתקבל, רז.