1 קבצים מצורפים
תגובה להודעה: פעם אחרונה...לאיזה רכב להשתדרג?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ערן המסוקס
דורון, בושה שאתה לא מכיר את מה שאמור היה להיות המגרש הביתי שלך.
זה בכלל מעלה משורה. והוא קליל בהשוואה למעלה בוקר.
את מעלה בוקר אגב, עלינו עם ג'ימני סטנדרטי לחלוטין באלגנטיות. למרות שזאת עלייה דיי קשה. פשוט צריך נהג טוב..
צודק,
"מעלה בוקר" קרוב יותר לשבטה וחוצה סכין, זה לא משנה את העניין שפעם לא היה שם כלום (פעם זה עד לא כל כך מזמן) ופתאום זה "מעלה".
אם ככה אני לא בטוח ממש מה זה מעלה משורה אבל ככה זה כשכל מדרגה מקבלת שם ותואר..
בשיטה הזו אפשר לתת שם למאות עליות קצרות אבל :עבות" בארץ.
זה המעלה?
http://www.jeepolog.com/forums/attac...0&d=1218434928
ערן,
לסופה עם 33 מוגבהת 4" יש זויות גחון פחות טובות מהיילקס קרוב מאד לסטנדרט (2ס"מ~+) עם צמיגי 31 - מדדנו.
ואיך הזוויות של סמוראי מוגבה 2~+ ביחס לרכבים בוויכוח? וצריכת הדלק?
נראה לי הכנסתי את עצמי עכשיו רשמית לוויכוח שלא היה לי שום סיבה להיכנז אליו... איה טעות! :(
נמרוד, ערן, דורון, עירא - לדעתי יש רק דרך אחת ליישב את הנושא הזה אחת ולתמיד, נמרוד כבר רמז על זה בצורה די ברורה והיא טיול משותף עם מטר, מד זווית, תחנות דלק צמודות לתחילת וסוף המסלול, ו...- ווק! (זה בשביל שיהיה לי גם תירוץ להשתתף בטיול- בשביל לפתור את הוויכוח בשרשור של "מלח הארץ" , בהנחה שהמשפט הראשון בהודעה יקבל תשובה ברורה עוד לפני...)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
יונתןמצפה
נמרוד, ערן, דורון, עירא - לדעתי יש רק דרך אחת ליישב את הנושא הזה אחת ולתמיד, נמרוד כבר רמז על זה בצורה די ברורה והיא טיול משותף עם מטר, מד זווית, תחנות דלק צמודות לתחילת וסוף המסלול, ו...- ווק! (זה בשביל שיהיה לי גם תירוץ להשתתף בטיול- בשביל לפתור את הוויכוח בשרשור של "מלח הארץ" , בהנחה שהמשפט הראשון בהודעה יקבל תשובה ברורה עוד לפני...)
בדרום..
סתם מתוך סקרנות...
יש היילקס אוטמט עם מנוע פרדו למכירה ביד 2...
מה אתם אומרים? יש סיכוי שהוא אמין כמו היילקס אורגינל?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
שגיא S
סתם מתוך סקרנות...
יש היילקס אוטמט עם מנוע פרדו למכירה ביד 2...
מה אתם אומרים? יש סיכוי שהוא אמין כמו היילקס אורגינל?
יש סיכוי שההילקס הזה שייך לחבר שלי.
לא, הוא לא אמין כמו הילקס אוריגינל, כי יש בו טכנולוגיות שלא קיימות בהיילקס. מה שעושה את ההילקס אמין זה הפשטות שלו והמנוע החלש.
בהילקס הזה יש מנוע פראדו. מנוע חזק יותר, אבל כל חלק בו יקר יותר. יחידת הגיר, אם אני לא טועה, נלקחה מפוראנר. רכב טיולים מושקע בטירוף. בסה"כ האמינות שלו סבירה והחלקים עובדים ללא בעיות אחד עם השני. צריכת הדלק לא מדהימה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ערן המסוקס
יש סיכוי שההילקס הזה שייך לחבר שלי.
לא, הוא לא אמין כמו הילקס אוריגינל, כי יש בו טכנולוגיות שלא קיימות בהיילקס. מה שעושה את ההילקס אמין זה הפשטות שלו והמנוע החלש.
בהילקס הזה יש מנוע פראדו. מנוע חזק יותר, אבל כל חלק בו יקר יותר. יחידת הגיר, אם אני לא טועה, נלקחה מפוראנר. רכב טיולים מושקע בטירוף. בסה"כ האמינות שלו סבירה והחלקים עובדים ללא בעיות אחד עם השני. צריכת הדלק לא מדהימה.
אחלה חבר...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
צודק,
"מעלה בוקר" קרוב יותר לשבטה וחוצה סכין, זה לא משנה את העניין שפעם לא היה שם כלום (פעם זה עד לא כל כך מזמן) ופתאום זה "מעלה".
זה המעלה?
ערן,
לסופה עם 33 מוגבהת 4" יש זויות גחון פחות טובות מהיילקס קרוב מאד לסטנדרט (2ס"מ~+) עם צמיגי 31 - מדדנו.
טוב שלא שכחת לציין שלהיילקס הסרנים הם מתחת לעלים בניגוד לסיקס/סופה אז אתה לא יכול בדיוק להשוות כשהרכב בעצם בנוי אחרת.
בקשר למעלה בוקר, המעלה היום קשה, הוא לא האוטוסטרדה ששמת בתמונה, המדרגה הרבה יותר גבוהה ובצד הימני נהיה בור מרוב החפירות.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
coas
אחלה חבר...
אני מבין שקמת ממורמר היום.
כפי שרשמתי. זה רכב טיולים אולטימטיבי ומושקע בטירוף. הוא לא זול, ולא בנוי בשביל להיות זול. הוא נועד למשוגעים לדבר בלבד (רכב טיולים ומסעות). מי שמחפש פתרון זול וחסכוני, ושם את הדגש הכי גדול על הנושא הזה, עדיף שילך על כלי סטנדרטי יותר.
צריכת הדלק שלו תהיה סבירה, והתוספות שיש עליו רבות מכדי שאוכל לפרט אותם פה. אם הרכב מדבר אליך, בכיף. זה אחד הכלים הכי משופצרים ומשופרים בארץ.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ערן המסוקס
אני מבין שקמת ממורמר היום.
לא, אתה לא מבין אבל זה דיי שכיח אצלך.
נסה להגביל את התגובות שלך לתחום בו אתה מבין ומנוסה, קרבורטור BBD ו... זהו למעשה.
Why wont you tell us what you REALLY think?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
צודק,
זה המעלה?
http://www.jeepolog.com/forums/attac...0&d=1218434928
ושוב... איפה זה?
אני עדיין לא סגור על עצמי...ממש לא מצליח להחליט.
יום שישי אני בודק סופה...אמן שיהיה טוב !
אם לא אז נלך כנראה על קורנדו. . .
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
moriseven
טוב שלא שכחת לציין שלהיילקס הסרנים הם מתחת לעלים בניגוד לסיקס/סופה אז אתה לא יכול בדיוק להשוות כשהרכב בעצם בנוי אחרת..
תסלח לי אבל על זה נאמר "מה הקשר בין מחט לתחת"..
מה בדיוק הקשר או האזכור הזה קשור לעניין?
נדון עניין התאמות ומרווחי גחון וזויות מרכב, של רכבי שטח ואת זה בהחלט אפשר להשוות.
מה נותן רכב אחד ביחס לשני כמו שהם מגיעים מהמפעל בתכנון המקורי ועצם העניין שרכב אחד סטנדרטי מציג זויות שרכב אחר נדרש לשיפור לא קטן כדי להגיע אליהם זה רק אומר משהו על ההתאהמ לשטח כפלטפורמה בסיסית.
לפי ההערה שלך אי אפשר להשוות אף רכב לרכב שאינו בדיוק כמוהו ואז מה ההשוואה?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
moriseven
בקשר למעלה בוקר, המעלה היום קשה, הוא לא האוטוסטרדה ששמת בתמונה, המדרגה הרבה יותר גבוהה ובצד הימני נהיה בור מרוב החפירות.
התמונה צולמה בשנה שעברה, הזוית לא עושה טוב למדרגה שכבר אז היתה לא נמוכה אבל לא מאתגרת (ולחוכמולוגים שתיכף יקפצו-גם בעליה) רק שזוית הצילום לא נכונה לצילום הפרשי גבהים או מדרגות.
נמרוד,
המעלה הזה באזור הר חוטב מעל נחל דרורים מזרחית לשבטה, לא זוכר בדיוק איפה.
נמרוד....
למה יש עמוד ענן?
זה המקום לתשובה לשאלתך
"מעלה בוקר
נ.צ. 531681 / 170369
מעלה שבתחתיתו דרדרת ובהמשכו שלוש מדרגות סלע
אימתניות . עבירות קשה ."
שים לב לכמות המעלות שנולדו מסביב.....
עברתי שם בעבר מספר פעמים - וכן כל מדרגה הפכה למעלה...
טוב, אז זוהי רשימת הליקויים בסופה שבדקתי: תושבות מנוע גמורות, הזעה מתיבת ההגה...לא ברור בדיוק מאיפה, ברקסים חלשים-אולי בגלל שיש נזילה ממשאבת בלם אחורית שמאלית או שזה בגלל שעבר זמנם, מוט פרנהרד חסר- בעקבות כך יש הרגשה של שיוט בנהיגה, בולגוינט ימני דורש החלפה, חסר בורג במוט המייצב, יש הזעה מהגיר, חופש קל בפיניון סרן קדמי-אולי בגלל שיש שם דטרויט? בכל מקרה..לא משו רציני, חסר אום כבל ספידומטר, וחסר עוד בורג בגשר גיר קדמי, יש הרגשה שהמנוע קצת חלש, יכול להיות בעית לחץ דלק או פלגים... מזכיר סופה שנת 92 אוטומטית
אז מה אתם אומרים? יש 2 נעילות וכננת. האם הבעיות שתיארתי יקרות לטיפול? המוסך שבדק אמר שזה 5000 שח לתקן את הכל...
הריג'קטים לא נשמעים נוראיים. הדבר היחידי שצריך לבדוק כמו שצריך זה מה קורה עם המנוע?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
שגיא S
טוב, אז זוהי רשימת הליקויים בסופה שבדקתי: תושבות מנוע גמורות, הזעה מתיבת ההגה...לא ברור בדיוק מאיפה, ברקסים חלשים-אולי בגלל שיש נזילה ממשאבת בלם אחורית שמאלית או שזה בגלל שעבר זמנם, מוט פרנהרד חסר- בעקבות כך יש הרגשה של שיוט בנהיגה, בולגוינט ימני דורש החלפה, חסר בורג במוט המייצב, יש הזעה מהגיר, חופש קל בפיניון סרן קדמי-אולי בגלל שיש שם דטרויט? בכל מקרה..לא משו רציני, חסר אום כבל ספידומטר, וחסר עוד בורג בגשר גיר קדמי, יש הרגשה שהמנוע קצת חלש, יכול להיות בעית לחץ דלק או פלגים... מזכיר סופה שנת 92 אוטומטית
נשמע די סביר.
לבדוק יותר לעומק מה קורה עם המנוע, כאמור.
אסף.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
שגיא S
המוסך שבדק אמר שזה 5000 שח לתקן את הכל...
בעבודה עצמית, בהנחה שהחלפת 2 משאבות בלם אחוריות, עשית ברקסים קומפלט ק+א, מוט פנהרד חדש וזוג תושבות מנוע, וביחד עם יתר הקשקושים שמסביב, יישאר לך עודף מחצי הסכום, באחריות. אם המחיר מתאים אין ממה להירתע בג'יפ הזה, לאחר שתוודא מצב המנוע.
קובי
אני לא יודע איך לבדוק עוד את המנוע...זה מה שעלה מבדיקה של מוסכניק מומחה לסופות. בקשר להתלבטות שלי...חישבתי קצת וגיליתי שבקורנדו אני חוסך באיזור ה300 שקל לדלק בחודש...הוא מתחיל להראות יותר ויותר רלוונטי. השאלה היא איך הוא יתפקד בטיולים ברמה גבוהה...כמובן שלאחר הגבהה של 2 אינץ ו2 נעילות על 31...במה הוא שונה נגיד מטרופר או פראדו עם מאפיינים דומים שראיתי ששרדו מסלולים קשים.