8 קבצים מצורפים
תגובה להודעה: CJ8 ארוך מודל 88' של אמנון
עדכון.
עברו שנתיים ו-9 חודשים מהפעם האחרונה שעידכנתי.
מה קרה לג'יפ? לא מעט.
- גשר גיר בתכנון וייצור עצמי, מורכב משלד וממיגון פלדה פריק.
- פגוש קדמי בתכנון וייצור עצמי, עם אוזני גרירה 20 מ"מ, צר וגיבור.
- גגון ענק עם ריצוף עץ, מתפרק בעזרת 4 ברגי 1/2" ושוקל 38 ק"ג.
- קרבורטור מוטוקראפט והצתת GM משופרת (עדיין לא מכוונת פיקס)
- דשבורד אלומיניום בתכנון ייצור עצמי, הפיצ'ר העיקרי בו הוא הפאנלים הפריקים שלו.
- התנעה ע"י מתג וביטול הסוויץ'.
- זיווד אכסון בין מושבי הרוחב של הג'יפ.
שופצו מערכות רבות;
- חשמל (לא עובד מספיק טוב עדיין)
- אלטרנטור
- סטרטר
- רדיאטור חדש + מיכל עיבוי חדש מיוחד
- קפיצי עלים טופלו אישית כל קפיץ
- בושינגים פוליאוריטן בכל הפינות
- שאקלים 110 מ"מ בין חור לחור מפלדה מיוחדת (מאוד), בעובי 6 מ"מ, בכל אחת מארבע פינות הג'יפ.
- הקופלונג של מוט ההגה (ההוא המחורבן בין המוט לתיבה שמפתח חופשים ענקיים) הוסב לצלב
יכול להיות ששכחתי משהו.
בכל מקרה זה לכרגע, יש עוד תוכניות, וגם חוסר בזמן.
מצרף כמה תמונות עדכניות.
אמנון.
http://www.jeepolog.com/forums/attac...chmentid=28328
קודם כל, הגיע הזמן לתקן את רצפת הנוסע, ויפה שעה קודם.
מוכרח לציין שראיתי אותך מולי בכביש 4 לפני כשבועיים, ולקח לי זמן לקלוט ולהבין מה זה נוסע מולי. מיד אחרי שחלפנו, ולפי הכנפיים, קלטתי זה אתה.
נראה יפה. עוד 3 חודשים אמור להיות לך זמן להכל...
כל הבודי שלי דורש תיקונים יסודיים, לא רק רצפת הנוסע. האופציה הכי טובה היא החלפתו באחר. הבעיה היא זמינות בודי ארוך ומחירו. כדי לתקן את הקיים צריך רתכת מיג, זמן, סבלנות, מקום ועוד. גם אז הוא כנראה יצא פחות חלש/יותר כבד מאחר במצב טוב.
שמיל, לא יודע מה ראית בכביש 4, אבל היום הג'יפ יצא מהחנייה אחרי שישב חודש וחצי, ולכביש 4 אני לא מתקרב בדר"כ, אז...
אמנון.
את הג'יפ שלך ראיתי בצומת רופין לכיון דרום. ללא ספק.
בג'יפ נהג בחור צעיר.
לא מתחייב על הזמן, יכול היות גם חודש, אבל כן מתחיב על זה שזה ג'יפ בצבע שלך, עם כנפיים כמו שלך, ועם ברזנט כמו שלך.
עכשיו, צא ובדוק איך הוא זז.
2 קבצים מצורפים
תודה רבה.
יש באיזור פרדס חנה ג'יפ בצבע כמו שלי, ארוך שמאוד מזכיר את שלי. עם כנפיים רגילות.
הג'יפ שלי באמת לא זז, אף אחד כאן לא במצב להזיז אותו חוץ ממני, מהבחינה שרוב הזמן בשבת בערב הוא מפורק למחצה במצב כזה או אחר. גם עד לפני אתמול הוא היה עם גגון (הזה מהתמונה), אני מניח שהוא לא היה עם כזה על הגג. אז באמת מעניין מה ראית.
מצרף עוד כמה תמונות.
סתם בשביל לפתור את התעלומה הגי'פ שראית הוא של חבר שלי מהמרכז..
באמת מפליא הדמיון בין הרכבים.. וד"א הוא בנה בודי חדש לגמרי מפח מגולוון לפני שנה.
1 קבצים מצורפים
הג'יפ שראית הוא ככל הנראה הג'יפ שלי, אני דיי הג'יפ היחיד שנראה כך באזור ומסתובב על כביש 4...
חבר הבודה מרשימה ביותר!
בקשר לבודי גם אני הייתי בדילמה הזו של: להחליף או לבנות ובסוף ייצר הבנייה ניצח ובניתי גוף שמחזיק מצויין ונוסע על כבישי ושבילי הארץ כבר שנה (שנים יגידו אם טעיתי או לא)...
בכל מקרה אשמח לעזור ולראות את עבודתך...
טמיר.
052-3390953
לאחר שלושה חודשים עצובים ללא טסט, אתמול עברתי טסט והג'יפ חזר לנגן בשדות.
אחרי הרבה קשיים ובעיות אני מרגיש שהגעתי עם הג'יפ לרמת ביצועים\אמינות טובה מאוד.
בעבר תהיתי לגבי הידרובוסט לבלמים. החלפתי שבוע שעבר צלחות בלימה קדמיות ויחד עם רפידות חדשות האוטו בולם נהדר. זה עפ"י היגיון שהביע חנן בזמנו - קודם קל לטפל במערכת הקיימת, לאחר מכן לשפר. אז עכשיו אני יכול להגיד, גם עם 33', האוטו בולם נהדר במצבו הכמעט מקורי.
נותרו מספר דברים לתקן לקראת הטסט הבא בעוד פחות משלושה חודשים, ועליתי היום על המקור לבעיות החוזרות שלי של החשמל - איתותים, שעון דלק, טעינה ואורות - זה השעון המרכזי והמגעים הרופפים בתוכו עצמו. אני מתכנן להחליפו בתקין (או חדש). בנוסף החלפת סעפת פליטה לאחת ללא סדקים כמו הנוכחית שלי, ותיקון משלים לברקסים האחוריים - תופי בלימה וסנדלים.
ואז, קדימה לטייל.
אמנון.