ניתן לצפות בעמוד זה ב-http://www.jeepolog.com/forums/conte...A-WARN-XD-9000
יופי של כתבה.
ניכר שעשית עבודה יסודית ומרשימה. כל הכבוד!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
מרשים ביותר
עבודה יפה מאוד.
RAM 3500 on "35
וואו איזה שיפוץ עד לרמת הבורג מדהים
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
משווק ומגדל אפרוחות לומן להטלה,לולי חופש,לולים חכמים,לולי סוללות..אבי- 0545707658
מרשים!
שאלה,
מבין את הרעיון של צביעת הכננת, אבל בשביל מה לצבוע את החלק הפנימי של התוף?
למרות שזה צבע עמיד, אני מאמין שבשימוש הראשון הוא יישחק לחלוטין. ואז המראה יהיה פחות טוב מאשר תוף לא צבוע.
לא היה עדיף להשאיר אותו מלוטש בלי צבע?
היי,
תראה, השיפוץ הנ"ל הוא פרקטי. ממש לא קוסמטי. "על הדרך" יצא לדעתי גם נעים לעין, אבל ניתן לראות שכיסוי הפלסטיק של קופסת הפיקוד לא הוחלף, למרות שיש בו חורים (נאטמו), ברגים תקינים לא הוחלפו למרות שמבחינה קוסמטית הראשים שלהם "לא חדשים" ועוד.
התוף היה חלוד ברמה כזו שבחרתי לנקות אותו בניקוי חול. לאחר הניקוי ובשלב צביעת החלקים האחרים, שמתי עליו שכבה של צבע יסוד. תוך כדי תנועה החלטתי גם לצבוע. נראה לי שהצבע הזה, ונכון שהוא ישתפשף, עדיף מלהשאיר את הברזל חשוף. (מועטות הפעמים בהן הגעתי לתוף חשוף ללא כבל). מקווה שתשובתי מספקת.
בהזדמנות זו - תודה רבה לכל המפרגנים!
שבת שלום,
עפר
עופר,
אחלה פרויקט. נראה שהשקעת. תהנה מהכננת.
גם לי יצא לשפץ ואפילו להסריט.
אייל
מדהים,
ההנאה פי אלף מכננת חדשה, אין לי ספק...
היי אייל
אחלה סרטון!
כשעבדתי על הכננת כלל לא חשבתי על תעוד.. אצלי זה היה ״על הדרך״..
עפר
עושה רושם שבסוף התהליך לא רק שקיבלת כננת חדשה, אלא כננת חדשה ומשודרגת Heavy Duty...ברמת שיפוץ/שיחזור/שדרוג שכאלה, בוודאי שהיה שווה ללכת על שיפוץ. שאפו ענק!!
טל.
כל הכבוד על העבודה.
מוזר לי שיש ארבעה ריליים.
אצלי יש שניים אבל כל אחד מחווט c ו nc...
הסיבה שאני כותב לך, זה השלט האלחוטי, גם אני הרכבתי אבל איבדתי את היכולת לתת תיק, לחיצה קצרצרה.
תוודה שאתה משאיר את השלט המקורי לצד החדש
תודה
בעניין השלט - אני עדיין לא סגור על החיווט שלו. לפי הבדיקה שערכתי על השלט המקורי היה נראה לי שחסר לי מינוס בשלט.
יכול להיות שהמינוס של השלט (השחור בתמונה) מתפצל לשלושה חוטים שונים. או שהשלט שלי לא מתאים לחמישה חוטים.
אצלך חיברת שלט שלושה חוטים כמו בתמונה לתקע חמישה חוטים?
נשמע לי הגיוני שהשלט שלי יעבוד עם שני סולונואידים אבל לא עם ארבעה.
אצלי חסרים לי שני מינוסים... אחד הפתרונות זה לחבר מינוס קבוע לסולונואידים - כמובן שזה מועד לפורענות במקרה של קצר.
אם תוכל לבדוק כמה חוטים השלט שלך - אודה לך (3 או 5)
תודה
עפר
בעניין הסולנואידים - בסופרווינצ׳ למשל יש שני סולנואידים כל אחד דו כיווני
לעניין השלט - זה עם ה5 חוטים הוא בעצם כמו ה3 חוטים אבל המפסק שלו כפול וסוגר מעגל בין שני החוטים הנוספים שהם המינוס של הסלילים (הפיקוד של הסולנואידים). כשמקצרים בין השניים האלה הכל עובד עם מפסק / שלט רגיל של 3 חוטים.
(מומלץ בהתקנת מפסק קבוע בתא הנהג כאשר יש שלט עם 5 חוטים, לשים מפסק הפעלה על ידו שרק סוגר מעגל על אותו חוט מינוס)
אסף.
שמרו על קשר