קודם כל לא צריך לחפש דיסקו 3 סלילים, יש קיט החלפה 1 באחד בעלות של 3-4k בייבוא, חוץ מיזה שבעיני הקפיצי אוויר עדיפים מכל הבחינות, נוחות, הגבהה מתי שצריך וכו', חוץ מיזה 2-הכריות לא יקרות בכלל, עלות כמעט כמו של קפיץ רגיל.
כמעט כל החלקים זמינים בייבוא מהיום למחר ב dhl, ובמחיר זול משמעותית מכאן, רק שבארץ השחרור לפעמים מתעכב, הזמנתי למשל חלק יצא מאנגליה (קורונה+פיניון חדשים מקורי 1000 ש"ח כשבארץ ביקשו על חלק מפירוק שלא ידוע מצבו 3500 לפני מע"מ בלי בושה) ביום שלישי ברביעי נחת, השתחרר בחמישי והגיע אלי בראשון.
בגרסאות היותר מפוארות יש את כל הפיצ׳רים-נעילה(אחת, בחלק יש 2 גם) וכל הפינוקים וכו'.
ברור שלא הולך לעשות עם הרכב הזה עבירות למרות שהוא יכול(בשביל זה יש את ה 2 ), לטיולי משפחות פעם פעמיים בשנה זה יותר ממספיק, כל השאר השנה שיסע בכביש, האישה תהנה.
אני לא מאמין במוסכי "גורו" כאלה ואחרים שצריך לקבוע תור חודש מראש וכו', אבל זה אני.
כשקניתי את הדיסקו 2 היתה לי תקלה קטנה בחשמל(היה מגבר, דיבוריות, איתוראן וכו' שאני לא צריך את כל זה בכלל), אמרו סע לx וסע ל y, ניכנסתי לחשמלאי הקבוע שלי, 20 דקות על השעון הוציא 2 ק"ג חוט ו 3 דיבוריות והייתי בחוץ, אולי זה היה מזל ואולי לא...
אני מניח שגם בטוארג לא כל מוסך מכונאות כללית מתעסק.
שמרו על קשר