יותר מלאינדיאנים....
אסף.
יותר מלאינדיאנים....
אסף.
"scars are tattoos with better stories"
אין תכנית. חיים. נקודה.
הקמפר - VW TYPE 2 1978 | הטנדר - היילקס 2008
יוני, שוב הנחה בעייתית. רכב מתוחכם ויקר בשנים הראשונות מאוד יקר לאחזקה.
ואז מתחילים ללמוד ולהכיר לעומק, ויש חלופות זולות לכל מיני חלקים יקרים. למשל אותם מתלי אויר שכבר יודעים לקנות רק את הכרית או להביא מפירוק מאיביי. או מישהו כמוני שמראש יידע לקנות את דגם הסלילים ולהתחמק מהבעיה הזו.
אסף.
"scars are tattoos with better stories"
אין תכנית. חיים. נקודה.
הקמפר - VW TYPE 2 1978 | הטנדר - היילקס 2008
+1.
אתם רושמים פה על הרכבי פרימיום שהם לא אמינים, יקרים לתחזוקה וכו', כאילו שכל שאר הרכבים הממוצעים הם כליל השלמות וחפים מתקלות או הוצאות, אז זהו שלא.
בסופו של דבר מי שבעל רכב כזה יודע ברוב המקרים להיסתדר או מוצא את הדרך, לפחות רובם, אני מאמין שיש גם "מועדון טוארג" איפשהו ביקום שיכולים לתת טיפים וכו'(לא חפרתי).
אסף, אני עדיין חושב שאם כבר אז כדאי לשקול שוב את הדיסקו 3 או 4, לפחות ממה שאני רואה פה ומשווה לטוארג, כרית אוויר לדיסקו למתלה עולה כמו קפיץ(בחו"ל), יש קיט הסבה לקפיצים במקום כריות מריפרוף באי ביי ושות' 4-5k ש"ח(למרות שמחיר הכריות בריצפה ולדעתי עדיף כריות), כמו שכבר ציינתי כל המידע כבר ברשת כולל יוטיוב, יש לי חבר קרוב שמטפל ב-ד3 לבד בבית, חוץ מלהחליף מנוע עושה ה כ ל.
RAM 3500 on "35
שלוש מילים אחרונות אומרות הכל ...
Sent from my iPhone using Tapatalk
צועניה ..
אני משער שאתה מתכוון להחלפת מנוע, נכון בהתחלה היו צרות ובעיות, מאז עברו הרבה מים בנהר והדברים נילמדו, יש קיטים מחוזקים לטיימינג ולמשאבת שמן שקורסת, ואם עושים את זה בזמן ולא תחזוקת שבר אז הכל בסדר.
אני בחיפוש אחרי דיסקו 3, ותתפלא כבר כמה מהם עם ק"מ בין 150 ל 200k ועדיין לא נגעו בטיימיניג כי איזה מכונאי גאון אמר שלא דחוף(בין היתר בגלל העלות במוסך שיכולה להגיע ל 7k שח, שבעבודה עצמית אתה מסיים בחצי מיזה או פחות), אז אם זה לא פשע אז מה כן?
RAM 3500 on "35
אסף,
אם נלך לפי המשוואה של כמות האנשים שאין להם מושג ברכבים = כמות העדר, אתה כאחד שמבין, רשאי להיות פטור משיקולי העדר (מתוך החלטה מושכלת), ולהרשות לעצמך רכבים אקזוטיים.
אבל אתה תהיה חייב לשנס מותניים וליישם את היכולות שלך בתחזוקת הרכב ולא להתפנק במוסכים...אני מתכוון בעיקר לתקלות ופחות לטיפולים שגרתיים, החלפת שמנים ופילטרים לא אמורה להיות שונה במחיר מטיפול שגרתי של ל"ק כדוגמה. (אני אומר את זה כי שאלת כאן למעלה לגבי מוסכים.)
הבעיה כאן היא שאתה צריך את הרכב כרכב עיקרי ולפעמים זה ילחץ אותך לגשת למוסך, וזה עלול לבטל את היתרון היחסי שיש לך, יתרון שהיה חלק מהותי בכדאיות ההחלטה שלך לרכוש את הרכב מלכתחילה...קצת כמו מילכוד 22.
בקיצור אני חושב שיש כאלו אנשים שיכולים לנסות דברים אחרים. הרוב לא.
טל.
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
מדהים.
צועניה ..
אם הייתי רואה את הסרטון גם אני לא הייתי קונה...
אבל אם להתייחס ברצינות לזה אז הסרטון מדבר על המודלים המוקדמים ולמעשה פרט לבעיה הרביעית שהוא ציין עם הדרייבשאפט לא נתקלתי באף תקלה אחרת שנאמרה.
מסב הדרייבשאפט הוא אכן נקודת תורפה וכתבתי על זה כאן בעבר. התיקון המוצע על ידי המוסכים הוא כמובן להחליף את הדרייבשאפט אבל מי שרוצה לפתור את זה בצורה זולה בהרבה יחליף רב את המסב וזה מצריך הורדת הדרייבשאפט ופירוקו לשתיים (מאזור הפעמון). לא מסובך, עשיתי את זה פעמיים והתיקון טוב לבערך 70-90 אלף קמ.
המחיר הוא 380 שח.
Touareg... and wishful thinking of getting it off-road
גיא, המדובר דיסקו 3 ולא דיסקו 1 או 2.
כתבתי "עושה" ולא "עשה", לא מפחד מכלום ונוגע בכל דבר, יחי ההבדל הקטן.
עשה טיימינג לבד, בוקסות משולשים, והחלפת משולשים תחתונים, החלפת שמן גיר ומסנן(ובאוטו הזה זה לא קל בלי ליפט, יש סירטונים והסברים ברשת), פתרון תקלות טיפשיות עם אבחון בעזרת מחשב יעודי בלי בעיה בכלל, משהו שבמוסך לבנאדם שלא מבין היה עולה הרבה כסף.
RAM 3500 on "35
צועניה ..
הנה הפתרון. אסף.
רטרו.
סרו חי מאחורה
ידית אמיתית מכנית לשטח ( למעשה 2 ידיות )
ועיצוב חדש לגמרי !
מודל 2018 ממש כמו פעם.
https://youtu.be/GxhJ25MXWrY
הייתי עם חיוך גדול כל הסירטון.
צועניה ..
איוניק 5 | ג'יפ CJ-7 1979 | היילקס 2015
היו: ג'יפ XJ צ'רוקי 1994| היילקס 2008| היילקס 1997 | ג'יפ CJ-8 1989 | סמוראי 1988
שמרו על קשר