לא רק שאין רחמים באתר הזה גם ההומור עזב...
Sent from my iPhone using Tapatalk
לא רק שאין רחמים באתר הזה גם ההומור עזב...
Sent from my iPhone using Tapatalk
When your options low, I lift you from belowתגלי איך האויר מחוץ לעיר מרגיש אחרת...
זה היה בשביל שלא יבוא מישהו שלא יודע שאסף רק מתבדח, עוד היה עלול לחשוב שהוא מתכוון לזה ברצינות.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
לאיזה מקומות עליתם בתגובות שלכם חחח
בשביל להבין את חלקם צריך לא ג'יפ צריך מסוק שינחית אתכם בשלום בנקודת תצפית
עזבו אתכם משטויות :מי שרוצה ג'יפ בשביל לשבור בולדרים ולתפס קירות ישרות זוית קונה רוביקון ומוסיף עליה עוד 100 אלף
אחרת אני מבטיח לכם כל המבקרים וכל הספקנים
ניפגש בשטח כשאתם עם הכלים ה"מיוחדים" שלכם זקוקים לחילוץ אשמח לפתוח רצועה ולמשוך אתכם במעלה או מהבוץ
כי כפי שנאמר ע"י מומחים שטח זה 60% הכלי ועוד 40% הנהג ואני לא נהג מקצועי אז רק 80% (55% הרכב + 25% הנהג)
יאללה רדו לשטח תעשו חיים ועזבו אתכם משטויות
![]()
רק השואפים גבוה מריחים אוויר פסגות
[QUOTE=בוזי;876702]הנה עוד תמונות של רקסטון משופר בארץ.
השיפור מבחינת התושבת של הגלגל והגלגל עצמו לא מגיעים מהיצרן, ישנה אפשרות שזה יוצר סיכון כלשהו מבחינת משקל על על הדלת?
תלוי במשקל.
אם זה ברזל 5 ממ" ויותר, אז הצירים של הדלת ו/או התושבות יקרסו עם הזמן
המתקן גלגל בתמונה בכלל לא יושב על הדלת, יש שם מתקון על הפגוש שככל הנראה מחובר לתושבת וו הגרירה.
![]()
וואלה צודק , טעות שלי !
יצאנו לטיול שבוע שעבר:
ל"ק 120
דיפנדר 110
ג"ו 2008
ורקסטון חדש (מתחילת השנה)
הרקסטון פרש ביום השלישי, אחרי הרבה שפשופי גחון (מזל שהיה מיגון)
הוא בסופו של דבר עבר את כל המסלול (עזוז, נחל אלות, נחל חורשה, מעלה כרכום, בורות לוץ) אבל היה צריך לצאת לא מעט פעמים לעבודות מעצ.
עם הגבהה קלילה היה לו הרבה יותר קל. אה, וכמעט שכחתי. הרכב היה עמוס ב5 נוסעים מבוגרים (נו טוב, מבוגר אחד ו4 טינאייג'רים).
אני יודע שזה עלה הרבה פעמים אבל אני לא הולך לבחון יכולות אלא לסייר בשביל קקל או לעבור במקומות יחסית קלים (שפרייבט לא עובר בהם).
אני קיום עם סנטה פה כך שלא ברור לי כל כך כל מיני דברים שקראתי לגבי חוקיות הגבהה והחלפת גודל גלגל, מישהו יוכל לפרט על זה יותר? צריך לקבל לזה אישורים?
מישהו יודע משהו על רקסטון 2023?
הגבהה חוקית - עד 50 מ"מ. נרשם ברשיון.
שינוי מידת צמיג - לא חוקי (אלא למידות שמאושרות ע"י היצרן. לרקסטון יש מידה נוספת, צמיג צר יותר על חישוק מעט קטן יותר ודופן צמיג גבוהה במעט, אבל הקוטר הכללי נשאר אותו דבר - קצת פחות מ-30 אינץ')
צרה צרורה ברקסטון החדש - זויות מרכב וכל תכנון הגחון ותחתית המרכב.
1. זוית גישה - פגוש פלסטיק נמוך ובולט, מתכסח מיד. אין הגנה מתחת לשלושת הרדיאטורים (מנוע+גיר+מזגן). גם אם מרכיבים לוח מיגון סטנדרטי (של אספיר וכו'), הוא עלול להתעקם כלפי מעלה ולמעוך את הרדיאטורים. קרה לנו בירדן.
2. זוית נטישה - פגוש אחורי נמוך ובולט + מיכל אוריאה נמוך ובולט שמחייב מיגון מסיבי.
3. זוית בטן - מדרגות צד שמתגרדות במשהו מתעקמות כלפי מעלה - ואז אי אפשר לפתוח דלתות, כי לרקסטון אין מפתנים.... הדלתות מגיעות עד לקצה התחתון של הריצפה....
4. צמיגים - חתך נמוך, ג'נט 18, מידה מוזרה שקשה למצוא. זה משהו שאופייני ליצרנים הקוריאנים.
כל היתר בסדר. יש הילוך כוח, בדגמי 2022 כבר יש גם נעילה אחורית (ומתלה נפרד עם מהלך קצר למדי)
אבל קשה להימלט מהתחושה שמי שתכנן את האוטו הזה אינו ג'יפאי ולא חשב "שטח". וזו התוצאה.
לצורך ההשוואה, תשכבו מתחת ללנדקרוזר ואחר כך מתחת לרקסטון. תסתכלו טוב-טוב ותבינו הכל. יש סיבה לפער המחיר.
לא עונה בפורום
לשאלות, קושיות, עצות, תובנות, נא לפנות בה"פ
תודה על ההסברים.
האמת שזה מבאס, פחות בא לי להשקיע ולפחד לעלות מדרכה.
מקווה שיכנסו פתרונות לזה בדגם הבא...
זה רק "יתרחק" מהשטח
לא עונה בפורום
לשאלות, קושיות, עצות, תובנות, נא לפנות בה"פ
אני לא עושה דברעם שרואים בסרטים אבל לא רוצה לפחד גם משלוליות בוץ, יש פתרון יצירתי יותר להגבהה? כלומר להרחיק את כל הגחון של הרכב מהקרקע?
לפי מה שקראתי, השינוי של הגלגלים לא ממש עוזר מבחינת הזוויות...
למיטב ידיעתי, אם חשוב לך להישאר חוקי אז לא.
עוד מעט סופ"ש
נוסע ברקסטון 2022 מזה חודשיים. מיגנתי הכל (6 חלקים) והגבהתי בגתוס.
בפסח טיילנו איתו כמה ימים בשטח. לא יודע להעריך דרגת קושי אבל היו כמה מדרגות רציניות שעברנו. צריך להזהר באמת עם הפלסטיקים בפגוש. אבל סך הכל אחלה.
על הכביש מאוד נעים איתו.
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
למי שעדיין חושב שרקסטון זה כן רכב לשטח - אני אמליץ לכם לאמץ את האימרה הידועה - אם זה מפלסטיק ונפל לבד -נסימן שלא היה צריך את זה מהתחלה.
ככה יהיה לכם יותר קל.
.אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
"scars are tattoos with better stories"
אין תכנית. חיים. נקודה.
הקמפר - VW TYPE 2 1978 | הטנדר - היילקס 2008
אני מסכים עם מה שדרור כתב (לגבי כל ההחלטות ההזויות בתכנון הרכב - הפלסטיקה, הגלגל החלופי, מידות הצמיג וכו'). עם זאת אני חושב שהאמירה הזו מטעה. למרות החסרונות, הרכב עדיין נותן מענה לא רע למשפחה שמחפשת לטייל בשטח ברכב חדש, גדול, במחיר שפוי ושהאספקה שלו לא בעוד שנה... ולראייה רשימת ההמתנה הארוכה להתקנת הגבהות.
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
שמרו על קשר