סרנים נמצאים בגובה שלוליות, פעם בשנה אחרי החורף תפתח פקק מילוי תכניס אצבע תראה מה יוצא, אם שמן נקי ללא מים אחלה סגור. אם מיקס של שמן מים תחליף מיד שמן,
הבדיקה לוקחת 5 דקות, להרוס דיפרנציאל ומיסבים ששוחים במיץ שמן לא שווה את זה.
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
אני מוסיף עוד משהו, פעם בשנתיים נוזל בלמים.
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
סמוראי->סמוראי ארוך->גראנד ויטרה->פאג'רו Q->האנטר->Quigley 4x4 Chevy Van
יש דברים שאסף לא צוחק עלייהם
היה ידוע שהפס יצור לצפרדעים היה עוצר כשהיתה נכנסת הזמנה לסופה
כנראה שאיכות הצפרדעים היתה גבוהה יותר
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
LAND ROVER = THE ULTIMATE JEEP IMPROVEMENT
אפילו אותו צבע, בטח היה להם שאריות
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
גם אותה חלודה
אתם סתם מקנאים כי יש לי יותר תורמים פוטנציאלים לחלקי חילוף
הרבה זמן עבר, המלחמה בעיקר חירבנה לי את עונת החורף והסופה כמעט ולא זזה בחצי שנה האחרונה.
הגיע הטסט השנתי והרכב נכשל - הבוקסות של קפיצי העלים האחוריים גמורים ותפוחי ההגה במצב גבולי. הוזמנו חדשים מינוביץ ישירות למוסך. למעשה זו פעם ראשונה מאז שהרכב אצלי (שלוש שנים) שהרכב דורש טיפול משמעותי (שהוא מעבר להחלפת נוזלים, גירוזים או החלפה יזומה של חלקים מצידי) וגם פעם ראשונה שזה מתבצע במוסך מאז היישור קו במעמד הקניה. בעיקר מטעמי ניסיון ובטיחות. מקווה שאצליח להיות שם בזמן העבודה וללמוד.
בנוסף תמיד סביב הטסט אני עושה טיפול יזום של שמן ופילטר. השנה אני מוסיף פילטר אוויר, נוזל קירור ושמן בטרנספר.
מבחנתי טפו-טפו, שהרכב רק ימשיך ככה. רק חבל שאין לי יותר זמן להנות ממנו...
בתמונה: מלמד את היורש החוקי של הרכב להחליף מצבר.![]()
הילדה (בת 5) חזרה עם הציור הזה מהגן:![]()
מאיה אחורית שנשברה מתישהו התגלתה לפני כמה שבועות. בקצב חיים של המלחמה/מילואים לקח לי זמן אבל החלטתי ללכת על החלפת 2 הקפיצים האחוריים למשומשים במקום ללכת לתקן את הקפיץ השבור (אילוצי זמן, בפועל לדעתי יצא גם יותר זול).
הקפיצים החדשים 8 עלים אל מול 9 עלים שהיו על הסופה (הבעלים הקודם-קודם הוסיף עלה). בפועל ברכב התרומם עוד איזה סנטים-שניים ולתחושתי נהיה יותר רך בחלקו האחורי.
ולקראת הקיץ שבא עלינו לטובה ולאחר שנתקלתי בקונספט אצל מישהו אחר - הורדתי את חלונות האקווריום הענקיים ואת החלון על הדלת האחורית, התקנתי במקומם ברזנט עם ריצרץ.![]()
אין מזגן?
Sent from my SM-F916B using Tapatalk
לא הגעתי לראש שרשרת המזון כדי להיות צמחוני!
מחפש רוכש לזוג כליות במצב טוב,כולל עבודה...
הסט-אפ החדש של פתיחת החלונות מאפשר נסיעה נעימה גם בקיץ, הילדים בעננים והרכב ממשיך לקחת אותנו לחוויות![]()
לייק ענק!
זאת הדרך לטייל. הג'יפ נראה בדיוק כמו שגי'פ צריך להיות.
(מנהלים תוסיפו כבר כפתור..)
שמרו על קשר