אני ממליץ לך להכנס לחנות מקצועית ולבדוק שם. השמיים הם הגבול, יש מגוון מטורף של דגמים ומחירים. מאיזה אזור אתה?
Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
לטיולי הג'יפים אני נועל נעליים מתוצרת RedBack
נעליים מעולות ונוחות
רוצה בנוסף לקנות נהלי הליכה - או בשפה המקצועית נקראים נעלי הרים
המטרה - לטיולי ג'יפים ולטיולים רגליים
פחות חשוב לי האטימות למים (אני לא מתכוון לטייל בשלג)
מניסיון - מה עדיף? סוג? נוחות וכו,,,,
תודה
יורם
חיים דבש
אני ממליץ לך להכנס לחנות מקצועית ולבדוק שם. השמיים הם הגבול, יש מגוון מטורף של דגמים ומחירים. מאיזה אזור אתה?
Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
ואני מציע לך להיכנס לדקתלון.
יש שם נעלי טיולים איכותיות בלי שם מותג מפוצץ (יש שם גם פחות איכותיות, והמחיר בהתאם…).
כבר 4 שנים עם נעל ממותג פרטי שלהם, שעושה עבודה לא רעה בכלל (הנעל ״עובדת״ כפעם בשבוע)
Sent from my iPhone using Tapatalk
When your options low, I lift you from belowתגלי איך האויר מחוץ לעיר מרגיש אחרת...
א. דקטלון.
ב. תמורה (מעולה) למחיר (הדי נמוך) בקטגוריה של נהלי הליכה קלה (טיולי יום) ויש על זה הסכמה די גורפת -2 merrell moab. מנסיון כל מה שמרל מייצרים בקטגוריה הזו נעליים מאוד נוחות כולל נוחות לנהיגה (עם הרבה נעלי הליכה לא נוח לנהוג בגלל מבנה הקרסול והעקב). אלו נעליים דווקא נמוכות אבל מצויינות גם להליכה קלה.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
"scars are tattoos with better stories"
אין תכנית. חיים. נקודה.
הקמפר - VW TYPE 2 1978 | הטנדר - היילקס 2008
אני כבר כמה שנים עם lowa שקניתי בחנות של קולומביה. הן דוקא כן גורטקס ולא מאוד זולות, אבל מרגישות כמו סניקרס על הרגל.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
מצטרף להמלצה על דקטלון, היות ונוחות זה משהו מאד אינדיבידואלי ולכן כדאי להתחיל מחנות עם מבחר גדול, עדיף בשירות עצמי.
אישית, גיליתי שהנעליים הכי נוחות שיש לי לטיולים הן בכלל נעלי עבודה ממוגנות של DeWalt. אמנם הן לא הכי מאווררות, אבל הנוחות ואיכות ההרכבה הן משהו שלא נתקלתי בו מאז נעלי העבודה הקודמות שלי (מבית טימברלנד). כבר שבע שנים אני מנסה להרוס אותן כדי לקנות זוג חדש ולא מצליח. הדבר היחידי שהייתי צריך להחליף בהן לפני כשנתיים זה הרפידות, שעלו לי משהו כמו שמונים שקלים כולל משלוח.
+2 לדקטלון.
בעונה האחרונה התחלתי לעשות עם הבן טיולים רגליים + אני די סובל מקור בכפות הרגליים. הנעליים שקניתי בדקטלון מעולות ועלו 170 שח שזו בדיחה.
בהזדמנות אני אגש לרכוש עוד זו שיותר מתאימות לקיץ.
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
סמוראי->סמוראי ארוך->גראנד ויטרה->פאג'רו Q->האנטר->Quigley 4x4 Chevy Van
אוהב את דקטלון אך בביקורים בסניפים בארץ אני יוצא די מאוכזב. פעמים רבות מידי יש רק את התוויות ולא את המוצרים או שהרבה מידות חסרות.
את המידה שלי אף פעם אין.
מזל שעוד חודש אני בפריז הנעליים שלי מלפני 4 שנים התחילו להקרע.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
"scars are tattoos with better stories"
אין תכנית. חיים. נקודה.
הקמפר - VW TYPE 2 1978 | הטנדר - היילקס 2008
אני מטייל עם נעלי CMP , אטומות, חצאיות, נקנו באיטליה
לפני כ8 שנים, החלפתי פעם אחת רפידות. שלמות לחלוטין ונוחות מאוד להליכות.
לפני זה היו מארל, לא זוכר דגם
merrell moab משום מה נהרסו לי בעקב העליון (איפה שהרגל מחליקה פנימה אל הנעל) ופצעו לי את הרגל אחרי זמן קצר מאוד של כמה חודשים בשימוש יומיומי - מודה שללא כף.
סיימתי בשחיקה (שיבה) טובה את אלה: תמורה טובה לכסף
https://www.decathlon.co.il/iw/7955-...iw%5Bpage%5D=2
גם אני בצרפת בקרוב נראה מה נמצא בדקטלון שם.
בלי קשר ישיר - גם הסנדלים האלה שלהם ממש אחלה: אני גם דג איתם.
https://www.decathlon.co.il/iw/%D7%A...jectID=2033198
אחרי שנים של נעלים גבוהות וקשוחות, אין צורך לדעתי, לטיולים עם לא יותר מ10 קילו על הגב נעלי חצי או 3/4 עושות אחלה עבודה.
מגפיים אוסטרליות הרסו לי את הרגליים - דוברנים, שנעלמו אחרי שהפסקתי.
וְנִגְלָה בְאָזְנָי יהוה צְבָאוֹת; אִם־יְכֻפַּר הֶעָוֹן הַזֶּה לָכֶם עַד־תְּמֻתוּן
https://www.sportsdirect.com/
או אמזון.
עוד הערה לתשומת לב - נעלי עור, בד"כ טובות ויותר עמידות מנעלים סינטטיות, אבל מצריכות תחזוקה ( כל פעם לשטוף את הבוץ ולשמן).
נעליים סינטטיות, אפשר לחפף בתחזוקה, וכל מה שצריך זה שטיפה.
בד"כ, נעל עור שמטפלים בה, תחזיק עד שהסוליה תתפורר.
נעל סינטטית , הרבה פעמים נקרעת.
אני עם ניר בקטע הזה. לאחרונה הזמנתי כמה זוגות של סקצ'רס מאמזון, יצא בול וזול, אבל זה היה הימור.
לי יש ספרית תמונות של לשונות נעליים עם המידה מכמה יצרנים,
המטרה שההימור מאמזון יהיה בעל סיכויים גבוהים.
בקולומביה 200 ש"ח האחרונות הצלחתי...
https://www.amazon.com/dp/B00KWK814A...roduct_details
110TD5
Festina lente
מהאתר הזה הייתי ממליץ להימנע. אמנם יש להם חנויות נחמדות ומחירים נחמדים עוד יותר, אבל החברה ידועה באנגליה כאחד המעסיקים הכי לא מוסריים בשוק, בעיקר של נוער שלא יודע את זכויותיו החוקיות. בנוסף על כך יש להם את כל הרעות החולות של תעשיית ה-fast fashion המודרנית - מתפרות במזרח הרחוק שאינן שומרות על תנאי תעסוקה הולמים, תרגילי מס למיניהם, וכו' וכו'.
נכון להיום אף אחד לא חף לגמרי משיטות פעולה שנויות במחלוקת, אבל SD ממש נמצאים במיץ של הזבל העסקי, יחד עם פריימרק ועוד כמה כוכבים.
אני קורא את מה שאתם כותבים על נעלים שמחזיקות 4 8 10 50 שנה... ולא פעם ראשונה. ושואל את עצמי - מה אתם יודעים שאני לא?
סלומון גורטקס זו הנעל שלי ליום יום. פעם בשנה מחליף זוג*. אני לא מטייל יותר מדי ולא הולך יותר ממה שאדם סביר הולך ביום רגיל. אחרי 10 חודשים הסוליה מראה סימני שחיקה, ויש מקום מסוים שצריך לתפור { 10 ש"ח אצל הסנדלר } . אחרי שנה האחיזה של הנעל ברגל כבר לא משהו. כשאני כן מטיל ההרגשה היא שאם היתי עושה את זה יותר מפעם ב... הנעל היתה מחזיקה עוד פחות.
הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה משקל. מצד שני - אני לא השמן היחידי על הפלנטה בכלל ובפורום בפרט.
*נעלי "הרים" פחות איכותיות היו מחזיקות אצלי 8 חודשים ועושות עבודה פחות טובה בה/אחזקת הרגל.
הציבור מפולג ולכן הציבור יעשק
What we've got here is failure to communicate. Some men you just can't reach...
שמרו על קשר