ברכבים מסוג CJ המנוע משתמש ברכיב שנקרא קרבורטור על מנת לנהל את הזנת הדלק (מבלי להכנס לפרטים).
הבעיה עם קרבורטור היא שהוא לפעמים מציף בזוויות. כלומר, יכול להיות מצב שאם הרכב נמצא בזווית X אז הזווית הזו גדולה מידי בשביל הקרבורטור לתפקד. יש כמובן כל מיני סוגי קרבורטורים אבל יש נטייה היום לעבור למערכות הזרקה מנוהלות מחשב שלא תלויות בזוויות עבודה. יש טענות שזה גם עוזר לשיפור צריכת הדלק.
בקשר לקילקולים, לא חושב שזה יותר או פחות מאשר קרבורטור. אתה צריך להכיר את המערכת הזרקה ולדעת לתקן בעיות. גם בקרבורטור וגם בהזרקה. הכי הרבה אתה תשים בתיבת כלים שלך חיישנים נוספים בתור ספייר.
לדעתי הרכב הנ"ל מעולה. הבחור שמוכר אותו חבר בפורום פה כבר שנים רבות ונחשב למקצוען אמיתי (בעיניי לפחות :-))
לאחר שזה נאמר אני חייב להדגיש שלמרות שאני סומך על UNIX בעיניים עצומות אז גם אני הייתי לוקח את הרכב לבדיקה. לא אצל כל מוסך או מכון בדיקה אלא רק אצל מי שמבין טוב מאוד ברכבים האלה ושאני יכול לסמוך עליו. אני מכיר מוסל באיזור רעננה שיכול לבדוק ביסודיות את הרכב הזה. אם אתה מהאיזור אז צור קשר בהודעה פרטית ואני אתן לך את הטלפון של המוסך.
לדעתי 23K זה מחיר טוב מאוד לרכב שכזה. בתור חבר של UNIX אני חושב שהוא מוכר בזול מידי. אני מכיר סיקס אחר למכירה, ללא הזרקה ובמצב מכני לדעתי דומה (גם רכב מושקע) ב25K.
אפשר לצבוע לבד, אני הולך לצבוע את הCJ שלי לבד בקרוב, אבל אם המראה החיצוני ממש חשוב לך אז תלך לעשות את זה אצל צבעי מקצועי. אבל למה לצבוע? עד כמה שאני זוכר הצבע שלו די חדש ותקין.
בהצלחה.
שמרו על קשר