הכל התחיל איי שם בסוף ספטמבר 2003, כאשר בפורום שבו אוכלים גריז ושותים שמן, יצא גולש אחד כנגד הזרם מתוך מטרה לשפר את החוויה הקולינרית בשטח של כולנו.
היו עליות היו מורדות, אבל בסוף זה כאן.
והכי חשוב, זה לא נגמר עדיין.....
0 - הקדמה
1 - סלט "סלט?! מה הקשר בין זה לאוכל"
2 - בשר "אתה כותב מאמר על בשר ומדבר איתנו על לוף נו באמת."
3- בשר "זה כבר נשמע כמו אוכל אמיתי... וטעים!"
4- בשר לבן "כמה חיכינו שתחזור..."
5- תרנגולת, כי עוף זה ציפור ופרה זה חיה...
6- חטיפי אנרגייה "צאו מהסרט, טיול ג'יפים זה לא גיבוש לסיירת מטכ"ל ... מה רע באוכל נורמלי"
7- נזיד קבנוס חורפי "מעיים סינטטים זה בדיוק ההבדל בין זבל לטעים. טעים צריך להיות טבעי"
8- שמאלץ סיבירי "בזמן הבישול לחתום על מנוי בשח"ל...."
8.1- חריימה טריפוליטאית "...זו הסיבה שאני לא סובל את ''השף'' עאלק - אהרוני ומעדיף את השף חיים כהן"
10 (ואחרון? ) - זמן לקינוח
10 (טוב, זה לא היה האחרון) - במיה ברוטב עגבניות
ואם כבר באוכל עסקינן,
מדריך ג'יפולוג לציוד בישול בשטח
מדריך ג'יפולוג לקפה טוב בשטח
ושיהיה לכולם בתיאבון!
עירא






