айп лап очен мщорй рзщйн. зфщ аъ тцок еаъ дфшаййшйн бочен азш.
פטנט בינלאומי - חדש בארץ - מפחית זיהום אויר וחוסך דלק וסולר עד 25% !
באישור מכון התקנים ! באישור איגוד המוסכים !
חיסכון גדול במחיר קטן ! - ( השקעה חד פעמית של 200 ש"ח + מע"מ )
* לאחר 30 יום נסיון - אפשרות להחזר כספי ! *
הסבר מפורט בלינק הבא :
www.save-fuel.co.cc
אשמח לעזור לכם לחסוך הרבה כסף !
אמיר טרנר
айп лап очен мщорй рзщйн. зфщ аъ тцок еаъ дфшаййшйн бочен азш.
ма терд бфешен
мщамеъ, чещйеъ, тцеъ, ъебреъ, ра мфреъ бд"ф
мцг дчфсемеъ, йщрд сбйшеъ вбедд щръчмън бъйбъ дгеаш дамчишерй бтег овееп дцтеъ мзслеп бгмч. мощм ощфзъ "отшбмй даеейш". доецш дийфесй ршад, бзйй, лое олсд щм фзйъ щйоешйн щймг ма мвошй оелщш рйсш елефу бйг мцешд щожлйшд ериймиеш. аъд аоеш мдъчйп аеъе айфщде мйг осрп даеейш, еафчи тшбем осъешй овгйм аъ дсфч дорет, елоебп зеск 20 тг 50 азежйн оъцшелъ дгмч.
оъек:
http://www.jeepolog.com/374.html
осъбш щдериймиеш зежш ебвгем... бщбйм щйдйд бшеш мозфщйн бвевм:
Eco star fuel saver, аче-сиаш, деа оецш щчшй щайре зеск гмч еролш бозйш орефз. айп оазешйе щох щм аоъ еой щощееч аеъе - бочшд жд аойш ишрш - деа сфч релм, сфч фшаййш бтцое.
лое сезшй щоп дрзщйн дчегойн щдйе лап бщрйн дазшереъ, аъд оежоп мъбет аеъй айщйъ тм мщеп дшт, ан аъд зещб щъелм мдвп тм дитреъ доефшлеъ щмк ббйъ ощфи.
айерйч 5 | в'йф CJ-7 1979 | дйймчс 2015
дйе: в'йф XJ ц'шечй 1994| дйймчс 2008| дйймчс 1997 | в'йф CJ-8 1989 | соешай 1988
длм бшез иебд
мцг дчфсемеъ, йщрд сбйшеъ вбедд щръчмън бъйбъ дгеаш дамчишерй бтег овееп дцтеъ мзслеп бгмч. мощм ощфзъ "отшбмй даеейш". доецш дийфесй ршад, бзйй, лое олсд щм фзйъ щйоешйн щймг ма мвошй оелщш рйсш елефу бйг мцешд щожлйшд ериймиеш. аъд аоеш мдъчйп аеъе айфщде мйг осрп даеейш, еафчи тшбем осъешй овгйм аъ дсфч дорет, елоебп зеск 20 тг 50 азежйн оъцшелъ дгмч.
од дчщш блмм ???
вн доецш др"м щгеод чцъ маче сиаш (жд ма доецш джд)
е-20% тг 50% ???
ой сйфш млн тм д-% зслеп доиешфйн дамд (бшеш щма арй)
***йщ 30 йен рсйеп мвбй даче сиаш***
аешй мейим тбегеъ тх мбйъ емзцш
зееъ гтъ тм сок тсчд
аойш ишрш отбш мзйек емоаеш фрйе,оелш оецш афчийбй ежем бйзс мъетмъе.
дъчръй 2 зслрйн,азг бгйжм еазг борет бржйп
бшлб тн орет дбржйп дйд зслеп щм л 12%
бшлб тн дгйжм зслеп щм л 10%
бдцибшеъ щръйъ=зслеп щм дшбд оаеъ щчмйн.
ощк дрсйеп щмй л 3 зегщйн.
отбш мзслеп длсфй,2 рйоечйн зщебйн:
1.зслеп бощаб аршвйд доцей бозсеш.
2.дфзъъ жйден аейш лъецад щм рйцем иеб йеъш щм дгмч,ефзеъ фмйид щм вжйн штймйн.
бдцмзд
аешй мейим
04/02/2009
гмйд лоеп сршййгш
зееъ гтъ тм сок тсчд
чрйъй ацм аойш ачесиаш едолерйъ щмй рестъ йеъш чо тм фзеъ гмч,
ъегд маойш
ейщ мй дфрйд майъп фегосчй тн цй олерйеъ
гмйд лоеп сршййгш еотвмй айоеп айщй
04/01/2009
йщ мчезеъ щбгче ан доецш блмм зеск лсу мфй длмм : "ма зслъ-ма щймоъ"
аъд олйш ойщде щоаойп мжд???
мк ъолеш чшз масчйоесйн!!!
мйаеш
3 рйбеъ едсфйшд тег ма дсъййод..
од щщоъ баъш л"фири" жд бсд"л тоег дшащеп щм дифсйн щцшйк мома тм оръ мдвйщ бчщд мфири, обмй щйщ цешк лмм мделйз щдеа тебг ае щеед ощде. лм азг йлем мтщеъ аъ жд едифсйн рйърйн мдешгд одаъш щм шщн дфирийн башд"б.
25% зйслеп борет щшйфд фрйойъ? ъп мй ге"з отбгд, арй тещд аеък омйерш. бтцн омйашгш. еаемй вн фшс ребм.
асу.
"scars are tattoos with better stories"
айп ълрйъ. зййн. рчегд.
дчофш - VW TYPE 2 1978 | диргш - дйймчс 2008
אתה כתבת בהודעה הראשונה שלך 25% חסכון, מספר מופרח שנופל בתוך הטווח. על הecostar שמענו עוד הרבה לפני שאתה גילית אותו והתחלת לשווק בעוד אחת מסכימות הפירמידה או Networking כמו שאתה קורא לזה. יש לך עוד דברים מעניינים להציע? כי זה חדשות ישנות כאן בפורום.גם המוצר הנ"ל שדומה קצת לאקו סטאר (זה לא המוצר הזה)
ו-20% עד 50% ???
מי סיפר לכם על ה-% חסכון המטורפים האלה (ברור שלא אני)
אבל אני שמח שאתה לוקח הכל ברוח טובה, למרות שקראתי לך רמאי ושקרן.
дйе: в'йф XJ ц'шечй 1994| дйймчс 2008| дйймчс 1997 | в'йф CJ-8 1989 | соешай 1988
"אני שמח שאתה לוקח הכל ברוח טובה, למרות שקראתי לך רמאי ושקרן"
כבר בגיל צעיר מאוד הבנתי שאם משהו קורא לי בכנוי גנאי (כמו : בן זונה או רמאי ושקרן)
אני לא חייב להוכיח לו שהוא טועה !
אומנם היתה תקופה שהתאמנתי באומנויות לחימה ואז "שיכנעתי כל מיני טיפשים שהם טועים...
אבל מאז גדלתי והבנתי שזה מיותר (אם משהו כל כך בטוח שאני "בן זונה או רמאי ושקרן" אז למה שאני אתווכח)
כשגידלתי ואילפתי כלבי שמירה בצה"ל למדתי ש"כלב נובח אינו נושך"
הכלבים החכמים יותר היו פחות קולניים ויותר יעילים
אני נתתי לכם אנפורמציה על מוצר שיש לו לקוחות מרוצים !
לכם יש כלי רכב ששותים דלק !
אני מבין לא פחות מכם בתחום המוצרים הזה .
אתם לא עושים לי טובה שאתם מסכימים לקרוא ולכתוב (אולי לא קראתם את ההתחייבות-"לא חסכת לא שלמת")
אשמח שתמחקו את כל הפרטים שלי ושל האקו סטאר מהפורום שלכם !!!
щмен млемн
ацмй зеслйн т"й гмчп ае лшийс ъгмеч
рйъп мчбм дцтд
www.dalkanim.co.il
www.dalkanim.com
ббшлд
ъгмче еъзсле
тфш
0545298827
[email protected]
ббшлд
тфш щрдш
ONYS
фъшереъ ъгмеч езйслеп мтсчйн
0545298827
имфчс 039794620
[email protected]
аъш:
http://dalkanim.eu.kz
арй ощееч оецш щтежш мзсек бгмч:
огебш бгйсчд обшйчд, аеъд олрйсйн мрвп дъчмйиешйн бшлб.
лтбеш осфш щрйеъ, рщотеъ ошочемй дшлб чшйаеъ, бчем рщй, сфч оъмерп, сфч оаййн:
"ъйст маи!"
"аъд зййб мтчеу аъ лемн?!"
"мод аъд оайх л"л одш?"
"аъд тещд мй бзймд!"
оебиз мрдвйн, щййтре мчшйаеъ, лй ъцшелъ дгмч бшлбн ъшг бтг 15%!
(афйме йеъш, ъмей айк аън редвйн).
фшийн ресфйн баъш: www.pola.nya
ббшлъ: мдътцбп обмй мдъзъп!
(авб, айп азшйеъ мвбй ъцшелъ дгмч бочшд щъзмйие мтщеъ мд "гееча", ае азшй щътйфе аъ дсйгй одзмеп)![]()
היי...
אני אישית לא מאמין ולא ממליץ על כל "תכשיר קוסמטי" למנועים עם תא שריפה פנימי (כל סוגי המנועים)... הרי תוספים וכל מני "תרופות פלא" יש להן תופעות לוואי שבמקרה שלנו זה "טענה" לצריכה בולטת בדלק... אז שזה ממש לא נכון!
תוספים משארים שכבת לקה קשיחה ומאוד מזיקה למערכת ההזרקה אחרי זמן מה של שימום במוצר עצמו... וכדומה הן "תרופות הפלא" בכל צורתן וגוונן.... אני מאמין (בלי לבצע בדיקת מעבדה מבוקרת ) אפשר להיות בטוחים מזה ש"תכשרים קוסמטים" אלו רק משנים משהו במבנה מערכת ההזרקה ותא השריפה של המנוע...הרי "כלל" ברזל לקבלת תוצאות רלוונטיות... זה להשתמש במוצר הזה כמה וכמה פעמים ועל כמה וכמה מיכלי דלק ועל גבי וגבי קילומטראג'ים רבים מופרכים ומפרכים (לפי הטענות השקריות של כל עוסקי התחום הזה)... אם בכלל זה היה קשור לכימיה בזה שיש להם "מוצר אילוהי בתורת המנוע" אז זה צריך לעבוד לפי נוסחאות כימיות וכפי שזכור לי נוסחה כימית זה עניין "קדוש"!!! אין 30% התוצאה יכולה להיות X ו50% אולי תקבל Y ו20% אולי לא יקרה כלום........ אין מצב כזה בכימיה דווקא לגבי נוסחאות כימיות זה עניין שאין בו חילוקי דיעות עד כמה שהוא מדוייק ובדוק ...(למרות שעדיין יש חילוקי דיעות מי ברא את העולם) שאילוהים יסלח לי על משפט מפוקפק כזה אבל לא נוראחטאנו מספיק בכדי לרכוש כרטיס בשורה הרשונה בקונצרט גיהנומי... לעניינינו!!!
אז אדוני "תרופות" או תרשו לי לקרוא לכם ד"רים , ולשאול שאלה תמימה! למה אתה מז$$נים את השכל וטוענים שזה קשור לכימיה ושיפור נצילות ומצד שני אתם מדגשים שזה לא תמיד מצליח בפעם הראשונה... אגב ... אל תבואו בטענה שאולי מי שערבב את החומרים ערבב ביחס לא נכון כי.... אני לא מאמין שצריך דיוק בפרמטרים עד רמת האלפית או אפילו המאית בכלי המדידה !!!
כי הרי ההנחיות שלכם מאוד פרימטיביות וללא שום בסיס מדידה כה מדויק או בהסתמך על אם הטפרטורה X אז המינון A ואם היא Y אז B !!! עזבו אותכם מכל השטויות האילו כמו למשל המשפט המוכר והמפורסם "עד קבלת איפקט ח'רטה ברטה" יש הרבה זיבולי מוח פה אני אפילו לא מרשה לעצמי לנסות ולעשות ניסוי "שטח" על מוצרים כאילו בכדי להרגיש שלם עם עצמי ולא פרייר..
אמת אני מכל המוצרים הנמכרים בשיטה כזו או דומה לא מצא חן בעניי שום מוצר חוץ מהמשחה של אסף:mrgreen: ואני היום מסתובב עם כלי של 14" travelבין הרגליים תודות לההמצאה הגיאונות של אסף... אל תתפשרו חברה תצרו קשר עם אסף ותהיו מרוצים .. עד סוף החיים!!!
וסים.
бавй же озмъ рфщ...
ещиз жд бйъ ощевтйн!!!
אמיר טרנר, אף אחד לא קרא לך בן זונה, חלילה. אבל אתה כן רמאי שמוכר ב200 שקלים את מוצר אקו-סטאר שאין מאחוריו דבר. טענתך שהוא מסוגל לחסוך אחוזים ניכרים מצריכת הדלק בפני עצמו היא שקרית ואתה יודע זאת. אתה לפחות לא טורח להכחיש. הדיון ככל הנראה מיצה את עצמו וינעל . אבל הוא לא ימחק, ואנשים שיחפשו את המוצר שלך או אותך בגוגל יגיעו גם לכאן, ויקבלו את האמת מיידית. אני מקווה שזה יעזור לקצר את משך הזמן שבוא אתה מנסה למצוא פראיירים בקרב חובבי הרכב.
(היוזר שלך לא נמחק ואתה לא נחסם, אם תבקש להמשיך את הדיון הוא יפתח מחדש).
щоше тм чщш