оцишу майземйн
бдцмзд![]()
бдцмзд млем дсежечерйн двйбешйн щйецайн озш мшамй
"ъщбше швм" (ае йеъш рлеп цйшйд)
едлй зщеб, ъбйае аъ двбйт дбйъд
бдцмзд
щмеой
оцишу майземйн
бдцмзд![]()
соешай->соешай ашек->вшарг ейишд->фав'ше Q->дариш->Quigley 4x4 Chevy Van
еъбйае ъоереъ... дшбд ъоереъ ...
йа аммд..
шцйъй мщоет щсййоън бдцмзд .
бдцмзд мщрд дбад.
аойш ерееие, байжеш щм цоз йщ ма оти оеслйн щдйе оцмйзйн мсгш млн аъ дойсб емафщш млн мдощйк млйееп аймъ тн аефцйд иебд мсйен...
бшамй даефцйд щм "шч оешй" ма озжйчд ойнод тн тшк дрзйщеъ еддъогд???
длм раош бшез иебд еофшвръ, сзъййп тм доаох, емошеъ далжбд- тгййп рстън лоти 100 ч"о бърай ойшех. йаммд, сфш айк дйд!!!
чз очм чз ъшойм..., дй дв'йф дй дв'йф...
אנחנו לא מכירים מוסכים באיזור וגם לא חשבנו על זה, כנראה שזה משהו שאנחנו צריכים ללמוד לעתיד... לצערי/נו...:roll:
אלה היו 100 ק"מ קשים מאד מבחינת נסיעה וניווט. על הניווט אשאיר לאיתי לדבר.
כל השטח מהזינוק במצפה גולני ועד לצמח היה מסולע, מלא במפים ומאובק, אפילו כשהיינו לבד על השביל אכלנו אבק ברמות בלתי נסבלות. קפיצות קפיצות קפיצות, נסיעה איטית ברמה מתסכלת, בורות וכבישים משובשים מאד, בחלקו גם עליות מאד ארוכות שהסמוראי החלש היה צריך למשוך הילוך 2 במשך דקות ארוכות, רק כדי לפתח מהירות סבירה (סבירה בשביל סמוראי...) .
בדרך, ממש ק"מ ספורים מהזינוק ראינו פג'רו הפוך על הגג ולא הבנו איך זה קרה, לנהג והנווטת שלום אבל אין פרטים נוספים. רכב אחר היה עם פנצ'ר, השלישי התברבר בין שבילים בצמתים בדרך.
הייתה חוויה עם סוף חמוץ משהו (וקצת מלוח תודות ליונתןמצפה) , אני צמא לעוד ומבחינתי יש לי חוב לסגור והוא להגיע לאילת עם הרכב הזה באירוע ולא בטיול.
אולי בראלי השלום הקרוב ( אוגוסט 09 ) ואולי רק בשנה הבאה , אבל אני לא מוותר...
--------------------------------------------------------------
אני מנצל את הבמה להודות לכל הנוגעים בדבר -
צוות באחה-ישראל המדהים שענה על כל שאלה בחיוך ובכל שעה - ארגון למופת עם אנשים למופת! אני בדרך כלל עומד מהצד שלהם ועוזר למתחרים באירועים, הפעם זכיתי לקבל את השירות שהמתחרים מקבלים ונהניתי מאד. תודה מיוחדת לירון פרסלני
לצוות הסיוע שלנו שתמך ועודד אותנו לפני ,תוך כדי ואחרי האירוע והיה מוכן להגיע מהמרכז ואפילו מבאר שבע עד לצמח עם חלפים רק כדי שנמשיך במירוץ - אוהד, נועם, חן, עידן, ערן ותומר. הלן ואור מקרית שמונה ובית הלל. חברי אמת.
לתמיכה החברית והמקצועית -
דוקטור מורי - המומחה לסמוראי.
חמילבסקי קפיצים חולון - האחים עופר וארז.
טריפנט - סמואל.
סדנת הצפרדעים - ברוך טולדנו.
לכל החברים המפרגנים שצלצלו, שלחו סמסים , הודעות פרטיות ומה לא - תודה רבה לכולכם/ן!
עד הפעם הבאה....
צוות 158 "אין-שם" - איתי ואמיר.
סרטונים מתוך תא הסמוראי יגיעו בהמשך![]()
ма двтъй мшащ щшщшъ дожеп лгй мдйеъ цозерй!
озфщ шелщ мжев лмйеъ боцб иеб,лемм тбегд...
ניווט :
בחלק שעשינו - מתל פאחר עד לתל קציר, הניווט היה קל(-). למעט שניים - שלושה מקומות של ברבורים קטנים (500 מטר), הכל הלך חלק. ספר הדרך שקיבלנו (שוב, בחלק שכן עשינו) היה מדוייק ותואם את השטח.
מה 100 ק"מ יצאתי עם המון מסקנות ולקחים, את חלקם אני אשמור לי ואת חלקם אחלוק.
עד הפעם הבאה,
איתי.
* אני מאחל לכל הצוותים הצעירים שיהיה להם צוות סיוע כמו שהיה לנו.
аойш еайъй.
овйт млн лм длбег едфйшвеп тм тцн дрсйеп мцаъ мойшех джд тн соешай.
бойшех лжд цшйк вн ожм...
чбме з"з!
оешй-0535335353
басд...
тчбъй азшй дтглерйн ъек лгй жд щарй меог мобзрйн ещшайъй щойщде лъб щаън ма оощйлйн
чцъ дъбасъй (мошеъ щарзре ма олйшйн ).
ещма ъзщбе щарй осъфч блод ощфийн щлъбън мотмд арй шецд мщоет аъ двшсд домад + ъоереъ еан айп млн лез млъеб дчфд тмйй (азшй добзрйн лоебп)
ре щеййп ... мфзеъ йцаън озежчйн ...
очеед щбщрд дбад арй йдйд щн мъъ млн фййи
щмеой
рщот йефй щм ийем мтщеъ маи еблйу.
айфд афщш мдщйв аъ досмем елод жоп аън зещбйн щййчз?
(блйу, бмй модш)
йщ аъ лм дчбцйн щм досмем бфешен щм сфеши оеиешй лап баъш.
йщ бтйд азъ щцшйк мфъеш едйа дтебгд щзмч одосмем тебш бщизй айоерйн елп бгшен деа тебш тм щбйм дищиещ емлп цшйк мфреъ мщбйм дзмефй.
отбш млк , афщш бйеоййн еафйме бщмещд йойн мдъфрп блйу тм осмем одчцд етг дчцд.
ма двтъй мшащ щшщшъ дожеп лгй мдйеъ цозерй!
озфщ шелщ мжев лмйеъ боцб иеб,лемм тбегд...
щоше тм чщш