אנסה לעזור
דפיקות? פלסטיק חיצוני מכוער? קצת חלודה? לא יודע... תמיד טוב שהרכב נראה טוב, אבל נתונים כמו אילו בולמים / קפיצים שמו על הרכב הראשון, יכולים לגמד את כל שאר ההשקעה במידה ותרצה להשקיע בעתיד מעבר ליישור קו (לדוג' הסט שלי עולה 6K+ לפני מע"מ - ותודה למורי).
יש פלסטיק בין המושבים, הוא דיי מעפן, אני כרגע בחיפושים אחרי קונסולה חדשה...
את המוט המייצב הוציאו כי הרכב כנראה עבר הגבהה.
פחחות זה לא דבר זול בכלל, תתחיל לחשוב בכיוון בסביבות 2000 ש"ח לאחת טובה.
מזגן... נע בין 1500 למשומש במצב טוב עד ל +5000 במצב מצויין מג'ימני שהתרסק + הרכבה.
אם כל שאר המכלולים במצב טוב, אז הייתי שוקל.
לגבי האוטו של הנהגת, כמה זמן יש לה אותו? ישנה היסטוריית טיפולים? זה נראה לי יותר חשוב מאשר הבחור השני שעושה רושם שיחסית תחזק.
רכב בתולי בד"כ אומר שהמכלולים נשמרו יותר טוב, אבל לא בהכרח. יש כאן חברה בעלי גי'פ בן 20+ שמתוחזק טוב יותר מאחד בן 3 (אחרי שביטוח נגמר...)
ג'יפ ללא קומבינות של חשמל... חלום...
לגבי הקפיץ, סט שלם חדש עולה בסביבות 2000 ש"ח. רק אחד ומיד שניה כבר ראיתי פה בעבר למכירה ב-250 ש"ח.
לא בטוח שתיקון הנזילות יעלה כל כך הרבה, אבל כן בטוח שאם היא הזניחה את האוטו מספיק זמן (אירוע התחממות?) הסיכוי לבלאי מוגבר גדל (נזילות מהגיר...?).
לסיכום, תתחיל בזה שתבדוק אם לבחור יש אישור לצמיגים, באילו קפיצים / בולמים מדובר ותזרום משם לכיוון איפה כל אחד טיפל ברכב, האם ישנה הסטוריית טיפולים וכו'. תקנח בכך שתדפיס את המדריך לבדיקת סמוראי ותבדוק את שניהם אחד אחד לפי הספר. אה, ותכתוב לנו כמה כל אחד מהם מבקש, זה יכול לעזור.
מקווה שעזרתי
נ.ב.
תעלות האיוורור שלי לא פריקות, והמזגן מצויין.
щоше тм чщш