- - .
4 - , .
, .
.
, , , 2.. ..
,- ( )
1. 25000
2. ( ) + ( 1KM)
3. ?
4. 4.
5. ' KM10000?
6. / (), .
7.
8. (
5 אנשים ? ויטארה ארוכה, לא קצרה ובטח לא סמוראי. גם אם יש גגון.
אבל יותר מהכל אתה צריך להבין שג'יפ זה לא אופנוע שטח, בשום דרך שהיא. עולם אחר לגמרי, סוג של FUN אחר לגמרי ויש כאלה שקשה להם להפנים את זה אחרי שנים של רכיבה.
התקציב שרשמת, זה לרכישת הכלי בלבד, לא כולל תקציב לביטוחים ולא כולל תקציב ליישור קו מינימלי ? כי אם הכל בפנים אז ישאר לך כסף לגרוטאה בעיקר...
תחסוך עוד קצת ותקנה משהו נורמלי, במיוחד אם אתה מייעד אותו כרכב טיולים בלבד - שתוכל להנות כמו שצריך מרגע שהחלטת שאתה יוצא לטייל ועד הרגע שחזרת הביתה מהטיול.
אני חושב, בתקציב והתנאים שלך - CJ ארוך. לא חסרים כאלה במצב סביר+, יכולים לשאת 5 אנשים (לפעמים צריך להתאים את המושב, אבל בסה"כ יש חיה כזו). כלי טיולים טוב.
אם עדיין אתה מתעקש על סמוראי והפנמת את עניין כמות הנוסעים, אגלה לך סוד שבקרוב יעלה פה למכירה סמוראי מאד מדוגם במחיר סביר אבל עדיין - ל5 אנשים הוא לא יתאים, גם לא ל3 וגם לא ב25K שקל.
!
, ...
אני יודע שזה לא אותו FUN אבל נכון לשבוע האחרון אני גולש רק לאתרי גיפים בניגוד לעבר שרק אופנועים ונראה לי שזה יהיה ה"אדולן" שלי לאופנועים ואולי אתמכר ליותר ...
הלב שלי אומר סמוראי והפרקטיות אומרת ויטארה
אני יודע על מגבלות הגודל והצפיפות אבל זו פשרה כלכלית בכיף הייתי קונה פגארו \טראנו\ארוך
אז בקשר לסמוראי הקרב ובא למהלא לקבל איזה מקדימון :שנה מחיר??
איזה שנה ממולצת בויטארה 1990-1994
( " ". .)
.
, .
5 . . 4-5
( 5 . ?)
, ( ).
" , , ,
, , " , . :!:.
: , -5 . CJ, , ', , , -, .
, . , ( ?)
, " , , " - .![]()