טוב, צריך לעדכן וגם לתת כמה מילים טובות למי שמגיע.
יצרו איתי קשר אנשים בכירים, הן מסלקום והן נציגי יבואן סוני אריקסון, כדי ללבן את הבעיה ולנסות לפתור אותה לשביעות רצוני.
קשה לומר שיש מהפכות או בשורות מרעישות מסלקום, מלבד הבעת רצון טוב (לפחות מהפה ולחוץ) להגיע לפתרון שיהיה לשביעות רצוני שאינו להתנתק מהם בכל מחיר... בינתיים קיבלתי מכשיר חדש יותר מדגם אחר של סוני אריקסון (595) ללא התחייבות - ונכון להיום, שבוע וחצי אחרי, הוא עדיין תקין פחות או יותר, לא להאמין...
המשך תפקודו התקין הוא אינטרס מובהק לא רק של סלקום אלא בעיקר שלי, כי למרות שאני מכון להיות לוחמני וללכת עד הסוף כדי לקבל את השירות הכי טוב שאפשרי (שמגיע לי ובזכות) ממש אין לי רצון להתקוטט איתם סתם אלא להשתמש במכשיר בשקט. עבורי זה כלי עבודה נטו ולא צעצוע. אם המכשיר הנוכחי לא ישביע אותי מרורות וטרטורים ואם השירות ישתפר - אחלה. אני הגון והוגן ולא אתבייש לכתוב את זה ולפרגן להם כראוי. אם לא, וכל החרא יחזור לסורו - אין בעיה. נילחם בהם. גם הפז"מ דופק ותאריך היעד להתנתקות/מעבר למתחרים, מתקרב והולך...
ממשרד היח"צ של יבואן סוני אריקסון התקשרו כדי להביע רצון לסייע לי אישית בכל בעיה שתתגלה עם המכשיר וזה באמת יפה מאוד, ועל כך תודה רבה.
שנית - למרות שאני "מתוך הפוזיציה" ואין הנחתום מעיד על עיסתו בלהבלה - זו עוד הוכחה שהחשיפה בג'יפולוג, אפילו בדיונים רגילים לכאורה בפורומים כמו זה, קיימת ועובדת ובגדול. הרעש שהיה כאן עשה הדים והגיע לאן שצריך כי מסתבר שג'יפולוג מגיע ועוד איך גם לאנשים שמחוץ מתחום הג'יפים שקוראים אותנו ומתעניינים בנו ובמה שאנחנו חושבים ואומרים. תפנימו ותעבירו הלאה.
щоше тм чщш