( )
( --"-- )
2 3 2
5 ( 2 )
.
( ) - .
.
.
( 99), "" (-- ) 2000-3000 " .
( ) .
, , , - * (, 306 ) ...
- ( ...).
( 90 4X4)
----- ----- 052-2429970 ...
!!! SUZUKY RULEZ 87
גיא, עם יד על הלב, ראית את הסוגריים במשפט הכמעט לפני אחרון בתגובה שלי?
וברצינות, (וגם עם עין על כרטיס האשראי ומד האוץ אם תרצה...):
ביום יום הרכב הזה נוסע כמעט אך ורק נסיעות קצרות מאוד, רובן פה בתוך הוד השרון-כפ"ס, לא עוברות את ה4-5 ק"מ לכיוון ואת ה60-70 קמ"ש במקרה הטוב. ממוצע (לא מדויק) של 4.5 ק"מ לליטר עם נטיה לכיוון ה5.
מדובר על נסיעה רגועה לגמרי, חצי "סבתאית" אבל בהרבה מקרים עם מטען קטן יחסית (200-400 ק"ג).
על מיכלים שעושים קצת יותר בינעירוני (ראשל"צ מדי פעם, אזור מדי פעם, חדרה וכו... וזה קורה אבל לא הרבה אני מתקרב כבר ל5.5 ק"מ לליטר (לא עובר את ה100-105 קמ"ש)
בשבת לראש פינה וחזרה, עם קצת מטען מאחור בדרך הלוך וגם קצת רגל כבדה על הגז (גם כן, רק בדרך הלוך) כי איחרתי ל"בריתה", כולל נסיעה במהירויות שעוברת בקצת את הבלתי חוקי בכביש 6.
בדרך חזרה הנהיגה הייתה רגועה הרבה יותר.
ליטר ל6.3 ק"מ.
אני באמת מאמין שאם כל הנסיעה הייתה בשלווה של הדרך חזרה (לרוב אני נוהג מאוד רגוע, עוד מתקופת הסמוראי) הייתי מגרד את ה7 ק"מ לליטר. מלמעלה.
מיכל דלק מלא מכיל 76 ליטרים.
המקסימום שיצא לי למלא היה לפני שנסעתי צפונה. 70 וקצת ליטרים . החשבונית עוד פה, 458 ש"ח (הנחה של 35 אג' לליטר, דור אלון ניר אליהו) וזה קורה בערך פעם ב3-4 שבועות
הסונומה נקנתה כרכב שירות נטו.להביא עצים לקמין, להביא ארגזים עם ירקות סוג ב' לחיות פה ב"משק", הובלות קטנות כשצריך (אנחנו אוספי פיצ'עפקס ידועים), גם בתשלום מדי פעם.
ה4X4 וטיולים פעם ב.. זה רק צ'ופר.
לאמא יש רכב משלה, לאבא יש את הרכב שאיתו אנחנו עובדים (לגאסי 93 1600 שאוכלת בממוצע 1 ל6.5 ), לאישתי יש את הקורולה שלה, זה טנדר שבאמת נקנה כדי לשרת הובלות
שעד אותו רגע נעשו עם הלגאסי בחוסר מקום, נוחות ובהרבה יותר "נאגלות".
מראש "ידעתי" שהיא לא תיסע יותר מ100-200 ק"מ בחודש .
בפועל היא נוסעת בערך כפול
לא חשבתי שהקטנטונת תעריך כ"כ נסיעה בגרוטאה אמריקאית בת 20...
ולסיכום גיא, ההפרש בדלק (לעומת הנסיעה בפרייבט) שווה לגמרי את החיוך שמרוח לי על הפנים בכל פעם שאני סוגר סוויץ ויוצא מהאוטו.
הנסיעה כ"כ מהנה, וההרגשה שבא לי להמשיך לנהוג כל היום שווה כל שקל שיוצא מהכיס (אחרי פחות מק"מ 1, כן? :-P )
אגב, בסמוראי הייתי עושה בערך 12 ק"מ לליטר....
איתי
----- ----- 052-2429970 ...
!!! SUZUKY RULEZ 87
רכב נוסף שאני ממליץ לקחת בחשבון זה הנוואדה רכב דיזל חזק ואמין עבירות טובה מאוד יכול העמסה מעולה מוכר במס במע"מ יכולת גרירה של 2 טון מום ל2 מבוגרים ו 3 ילדים או 2 מבוגרים נוספים שמוכנים לשבת צפוף רכב נהדר כמו כן אתה יכול לעקוב אחרי הרכבים שיוצאים מהמכרזים של האום יש גם כפולי כבינה של שברולט
40 - , , .
:
- , . , (?) .
- , , + .
"-". , "" , . - , , , .
( ):
. 31, , . .
- 30', ' . .
- . , , . , - .
:
- . - , .
- - . .