оътмч чцъ мк тм дщшщеш .
абм йщ мй щамд бойгд етещйн аебшем :
а- дан рйъп мтщеъ зшйид маебшсййж мбмеч.
б- бойгд ема дайфд рйъп мдщйв аъ дщшеем оълъ (згщ лоебп) ,елод оетшлъ тмеъе .
щмен шб !
мвбй смйбйн, айррй биез щчййойн смйбйн бсоешай, ак доъп мъвебд очцетйъ йеъш.
мвбй дерйрв гшещ еоеомх блм очшд.
ббшлд
цбйчд
цбйчд чшбешиешйн
рййг-054-4861318
עדכונים (יום קצר היום)
הראש הופשט מסעפות, ביום ראשון לשיפוץ ושטח. נוקו ונצבעו קרטר ומכסה שסתומים, הקרבורטור קיבל ניקוי חיצוני.
התחילו להגיע חלקים- מייסבי טלטל ואטם לקרטר, כרגע אין לי מה לעשות איתם. יום ראשון המשך עבודה.
אני מתכוון לעשות הונינג עדין בלבד.
שבת שלום, רונן.
ждйшеъ тн ддерйрв. щотъй ообйп трййп щдерйрв борет джд вешн морет малем щоп, млп йщ мбцт щйеу тгйп бйг бмбг.
оеск ошлбъ дощрд - дсбъ шлбйн мдртд бвф"о
оежорйн мйцеш айъй чщш гшк доеск.
тглерйн згщйн...
тег йен чцш (мйоегйн), си щмййу тег ма двйт емлп щйфех дшащ ргзд мозш.
тм дбечш бецт дерйрв ещиз мцймйргшйн, ршад тм длйфач. (бъоерд). вн озйш дзмчйн двйт - 1500 щ"з (оййсбй имим, белреъ STD, шйрвйн STD, си щмййу, ощабъ ойн, шцетъ иййойрв+оеъзп, аин чшиш). тн щйфех дшащ арй очеед ма мтбеш аъ д2000. (орет оййбеа 3800 бмй от"о).
тг лап мдйен.
йен иеб,
шерп.
тглерйн...
дшащ щефх (400 щ"з), дбелреъ дешлбе тм димимйн (240 щ"з) лм дзмчйн лбш фд, ощабъ ойн дезмфд. озш айрщаммд мсвеш емдрйт, ае лое щддеа аош бжоре- еан ма озш аж озшеъййн. тг лап мдйен. озш тег йен...
шерп.
ъйъзгщ , ам дзцй аебшем .
айк бйцтъ аъ ддерйрв ае йеъш рлеп меош гйвмййжйрв? .
תודה,
יש מכשיר שנראה כמו מברשת לאסלה עם כדורים קטנים בקצוות (לא מצאתי תאור יותר טוב). מתחבר למקדחה, קצת נפט על המכשיר ובצילינדר. עולים ויורדים כמה פעמים בקצב אחיד בתוך הקדח. 5 דקות עבודה, יצא יופי.
![]()
ргод мй щжд рчша вн christmes honing бвмм дгойеп мтх ащез.
дйлп чрйъ елод темд олщйш лжд?
дан оггъ тн ойчшеоиш аъ дчеиш дфрйой еаебмйеъ щм гфреъ дцймйргш ?
лм длбег тм дтбегд еочеед щдъецад ъдйд иебд!
למען האמת המכשיר הזה נקרא flex hone
אבל המכשיר הזה למרות מה שרשום אינו עושה ממש הונינג אלא דיגרייזינג בלעז .
משמעות הוא מבצע צחצוח של הצילינדר אך אינו ממש מיישר את השטח .
כך שבמידה וקיימת מדרגה בצילינדר גם אם לא רואים אותה בעין המכשיר הזה לא ממש יעיל בשבילה .
מפני שכאשר מבצעים את הפעולה המכשיר נכנס לכל חריץ וחור ולא ניתן לדעת אם הצילינדר מיושר או לא כי כל השטח מבריק.
*אבל כמובן זה עדיף מכלום , אך לא יעיל בכלל למנוע בעל צילינדרים לא ישרים .
כל מה שרשמתי מוסבר כאן רק באנגלית :http://www.youtube.com/watch?v=QtJAu...eature=related
זה הונינג :http://www.youtube.com/watch?v=HQfh6AZxL08&feature=fvw
הונינג/דיגלייזינג... מה זה חשוב, הוריד לי את הציפוי החלק (גלייז) וסידר לי יופי של חריצים לשמן. הרינגים STD נכנסים בול והחיספוס של הקדח משהו משהו. את המכשיר השאלתי ממוסך באיזור (במוסך אצלי בקיבוץ היה רק מכשיר להונינג עם שלוש רגליים ואבנים רציניות (כמו ההוא מהסרט הראשון שהדביק לי פה החבר היקר). מבחינת מדידות, לא רציתי לעלות במידה של הבוכנות נשארתי על STD, חריטה של הבלוק הייתה כבר הופכת את כל הסיפור ללא כלכלי, המנוע לא עבר טראומה אצלי ולפי מה שאני יודע גם לא אצל קודמי ככה שלא היו לי הרבה סיבות לחשוש לצילינדר אובלי. יש לציין שכל העבודה מפוקחת על ידי הדוקטור ועוזרו, אני לא לוקח החלטות חשובות לבד.
азшй йеоййн щм щчи - тглеп.
тчб тйлебйн бмъй цфеййн дтбегд мечзъ йеъш жоп одцфей. дбелреъ дешлбе, дшащ щефх едешлб, стфеъ вн. озш иййойрв, цйрешеъ, щоп ойн ещмен тм йщшам.
мймд иеб,
шерп
сййоъй, дртъй, рщот беобд. ма оъзон, ма режм ема ожйт. ддшцд оъзймд, тег зцй щтд арй атщд сйбеб щм 20-30 ч"о, арй биз йдйд злн йеъш азшйе. ъегд тм дтйгег едъойлд, оцешфъ дчмид щм ддртд дшащерд евн лод ъоереъ мцшлй дъшщоеъ.
http://www.youtube.com/watch?v=wnwnNeUn0H8
дзмфъ чаощфи фемй ?
жд ма рйшад лое дочешй ...
блм аефп рйшад рчй ештрп ъъзгщ.
арй ма дзмфъй, йлем мдйеъ щмфрй лп, ма бгчъй.
ъегд
רונן שלום רב !
עבודה יפה, מקצועית, ונקיה !
להבא השתמש בכפפות חד פעמיותללשם מניעת ספיגת שמן מהידים המשומנות, ובכך להמנע, מהעשן ומהשמן שנשרף על הסעפת המתחממת, ולמניעת ריחות לוואי לא נעימים.
מבחינת הסאונד של המנוע שעובד אומנם עגול, אך עם רעש לוואי של שסתומים.
יתכן ולאחר הרצה קלה, יש לעבור שוב על כוון השסתומים, שנשמעים בעל כוון פתוח יתר על המידה, ויתכן ואני טועה.
מה מידת המרווח שנתת לשסתומי פליטה ויניקה?
עבודה יפה, תיעוד מצויין !
בברכה
צביקה
цбйчд чшбешиешйн
рййг-054-4861318
шерп, йфд оаег..
дййъй щоз мгтъ одйлп шлщъ аъ дзмчйн, еой амд STD?
арй вн оъчшб бцтгй трч мшйрвйн...
"швтйн оаещшйн, швтйн решаййн. айп йеъш оиафешеъ ажме дгйоеййн.
аъд йлем дфд мфъез, йлем дфд мсвеш. аъ дсйбеб щм длгеш ау азг ма йтцеш..."
щоше тм чщш