אחלה תמונות, נראה שנהניתם.
לא הגעתי לראש שרשרת המזון כדי להיות צמחוני!
מחפש רוכש לזוג כליות במצב טוב,כולל עבודה...
איזה כייף היה
תודה לכל המארגנים על הפרס המפנק
זה רק אני לא יכול לראות את התמונות?
חן
מלראות תמונות כבר התייאשתי...
אבל אין חובה על הזוכה לפרסם את המתכון המנצח??
כאב עובר ושב ...
לא הגעתי לראש שרשרת המזון כדי להיות צמחוני!
מחפש רוכש לזוג כליות במצב טוב,כולל עבודה...
אמיר - עם איזה דפדפן אתה גולש? ניסית את מה שכתבת ומגיע שוב ללינק שבור...
כרום. בלי שום שכלולים מיוחדים. קליק ימני על אחד הלינקים בתגובה של טלי, פתח בחלון חדש ובינגו.
ומה שרואים למטה, זה אחרי שלקחתי את הלינק שנפתח, העתקתי אותו לתוך האפשרות של "הכנסת תמונה" בתוך אפשרויות התגובה שלי. זה לא קשור לשום הרשאה שיש לי בתור מנהל או משהו כזה. אלה ההרשאות הבסיסיות שיש לכל גולש באתר. הרשאת המנהל היא יותר בתחום המחיקה והעריכה של הודעות קיימות.
אגב, גם עם אקספלורר 8 אני רואה את התמונות.
![]()
לא הגעתי לראש שרשרת המזון כדי להיות צמחוני!
מחפש רוכש לזוג כליות במצב טוב,כולל עבודה...
zagi - touch wood בניית דקים , פרגולות צימרים ובתי עץ
ובחורף גם שרות לתנורי ארובה ( עץ , גז ונפט\סולר ) שגיא - 0524752200
מבטיח לכם שזה לא עניין של הרשאות. יש לי עוד יוזר "רגיל" שאיתו אני בודק, לפני שאני יוצא בהצהרות. בכל מקרה, וכדי שלא יעלה הספק שמא מתעלמים מהתלונות שלכם ואו של נדב, כל תלונה על בעיה באתר מקבלת את מלוא תשומת הלב של כל המנהלים, לא רק שלי.
המשך הבדיקות ייעשה, כמו תמיד. זה לא נושא השרשור ובואו נסכם את הויכוח הזה כאן. תלונות ושאלות טכניות בתת פורום הרלוונטי.
לא הגעתי לראש שרשרת המזון כדי להיות צמחוני!
מחפש רוכש לזוג כליות במצב טוב,כולל עבודה...
כמובן שיפורסם
להלן המתכון ל 8 ביצים
מצרכים:
6 עגבניות
2 בצלים בינוניים
שום - כמה שיותר יותר טוב לפחות 4 שיניים
פלפל אדום אחד
שמן זית
מלח פלפל
רסק עגבניות קטן
בזיליקום טרי
אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל בשמן זית חתוך לקוביות קטנות. כשמתחיל להתרכך מוסיפים את השום חתוך לטבעות דקות. אחרי 2 דקות לא לתת לשום להישרף מוסיפים את הפלפל חתוך לקוביות קטנות.
מטגנים 2-3 דקות תוך כדי ערבוב. כשהפלפל מתרכך מוסיפים את העגבניות חתוכות קטן.
מבשלים על אש בינונית עם מכסה ומערבבים כל כמה דקות. אחרי כ 10 דקות מוסיפים מלח פלפל לפי הטעם ואת קופסת הרסק.
ממשיכים לבשל על אש קטנה עד שהרוטב נהיה אחיד והעגבניות מתפרקות לחלוטין (צריך פה סבלנות) אם חסר נוזלים מוסיפים קצת מיים. טועמים ואם הרוטב חמוץ מידי מהעגבניות אפשר להוסיף שלוק קטן של קטשופ.
כמה דקות לפני שמוכן מוסיפים את הבזיליקום קצוץ גס.
מכינים גומות ברוטב ולתוכן שוברים 8 ביצים . מכסים ומבשלים עד שהלבן קשה (לא לערבב ולא להפריע את מנוחת הביצים)
בתאבון
חן
שמרו על קשר