אם החתונה היתה ביום ראשון אז כנראה הם חוגגים שבע ברכות והבלגן יגמר ביום ראשון .
חוץ מזה אם הם חרידים אתה יכל להגיד להם שאתה לא נוהג לשמוע מוסיקה בספירת העומר והם יפסיקו
שלום,
יש לי שכן שממרר את חיי הורס לי את השינה עם מוזיקה חסידית,
זה התחיל מזה שהבת שלו התחתנה, ביום ראשון, ומאז יש כל ערב אצלו
בבית מה שנקרא "שבע ברכות" - שזה בתרגום חופשי, שבוע של התעללות
בשכנים ובסביבה,
אתמול השבתי אש עם "ראמשטיין" ו"מטאליקה" ורוק פסיכי משנות ה60 - 70
אתם חושבים שזה עזר לי? זובי! הם הגביהו את הווליום שלהם יותר!
השאלה היא איך גורמים להפסיק מבלי לחבל להם בבלוני גז, או להוציא למרפסת 4 רמקולים של 150 וואט RMS?
אם החתונה היתה ביום ראשון אז כנראה הם חוגגים שבע ברכות והבלגן יגמר ביום ראשון .
חוץ מזה אם הם חרידים אתה יכל להגיד להם שאתה לא נוהג לשמוע מוסיקה בספירת העומר והם יפסיקו
יש לי חבר שרגיש מאוד לרעש. פעם בגלל ילדים רעשניים במיוחד אצל השכנים הוא מצא מוצר שמשדר תדר לפי טווח גילאים. כלומר אם השכן נגיד בן 60 ואתה בן 40 יש טווח תדרים שהוא שומע ואתה לא (וגם להפך). שידור של תדר כזה מציק מאוד ומיועד לגרש את את האנשים שמפריעים.
היה לי להם טסט באתר שממש עבד (והייתי מה זה סקפטי). אני אנסה למצוא לך לינק
סמוראי->סמוראי ארוך->גראנד ויטרה->פאג'רו Q->האנטר->Quigley 4x4 Chevy Van
חשבת פעם פשוט לדפוק להם בדלת בנימוס, לאחל מזל טוב ולבקש להנמיך את הרעש ?
עד איזו שעה הרעש ? כי יש תקנות גם לזה, אתה צריך לבדוק מה חוק-עזר עירוני בחדרה אומר לגבי שעות רעש.
לא הגעתי לראש שרשרת המזון כדי להיות צמחוני!
מחפש רוכש לזוג כליות במצב טוב,כולל עבודה...
ניסתי, קיבלתי תושבה של: "מה אחי - תזרום, כולה שבוע,"
לך תגיד את זה לאחד שהתקין שני מרכזיים וקרוע מעייפות,
אם לפני השבוע הזה השכנות היתה טובה, אז תזרום - זה כולה שבוע. זה מה שאני הייתי עושה.
איוניק 5 | ג'יפ CJ-7 1979 | היילקס 2015
היו: ג'יפ XJ צ'רוקי 1994| היילקס 2008| היילקס 1997 | ג'יפ CJ-8 1989 | סמוראי 1988
שרוף ת'מועדון.
לא הגעתי לראש שרשרת המזון כדי להיות צמחוני!
מחפש רוכש לזוג כליות במצב טוב,כולל עבודה...
שי, בכל זאת תזרום. זה רק שבוע.
ותגיד תודה שהם לא חובבי גידול תרנגולות וסוסים וחמורים בחצר וסתם כאלה שאוהבים שתייה חריפה וצחוקים בקולי קולות ומוזיקה מזרחית בפול-ווליום באמצע הלילה דווקא בחצר ומתחת לחלון שלך, ולא רק לכבוד חתונה אלא סתם ככה כל כמה ימים, כי אז בדרך כלל גם מדובר באנשים לא מי יודע מה שבהחלט מסוגלים (ורוצים) לדרדר את יחסי השכנות הלא מדהימים מלכתחילה אל הרבה מעבר לסתם מטרד.
לא תאמין כמה זבלים כאלה יש, ואיזה סיוט זה לחיות לידם. אני מכיר משפחה (מכרים של אמא שלי) שמכרה דירה בהפסד ועברה לשכונה אחרת בגלל מטרד כזה.
לא עונה בפורום
לשאלות, קושיות, עצות, תובנות, נא לפנות בה"פ
יש הרבה כאלו, בבלוק הקודם היו לי שכנים כאלו מרפסת לידי,
עד שלא הפלתי את החשמל לכל הבלוק זה לא נפסק,
כל המוזיקה המזרחית הנתעבת כל הלילה (ואני מרוקאי) וכל החאפלות האלו
הוציאו אותי מדעתי המעורערת ממילא, לרוב, שהוצאתי רמקול למרפסת עם לד זפלין,
זה היה איומי דקירה (שניים מהם הכנסתי חצי שנה בפנים - עקב כך שהייתי במג"ב באותה עת איום על שוטר וכ'ו)
עם שניים אחרים ממש הלכתי מכות רצח, - ויצאתי עם תובנה אחת, ערס הוא כמו ערבי, לבד הוא פחדן, שהוא בחמולה הוא מקבל כוח,
באיזה יום ראשון הוא חיתון את הבת שלו בדיוק?????? כולנו בעוצר חתונות עד ל"ג בעומר - לא כול ר"ח אייר - ובגלל זה יש חתונות בשעה שלוש וחצי בצהריים בחמישי הבא...והוא מחתן את הבת שלו....ואללה יופי!
הציבור מפולג ולכן הציבור יעשק
What we've got here is failure to communicate. Some men you just can't reach...
קצת לא הגיוני...
א. בכל העדות לא נוהגים להתחתן מראש חודש אייר עד ל״ג בעומר (י״ח אייר).
ב. בכל העדות לא נהוג לשמוע מוסיקה בימי ספירת העומר.
ג. שבע ברכות נוהגים לעשות בכל יום משבעת הימים במקום אחר. לא שבעה ימים באותו הבית.
נראה לי שקצת מסתלבטים עליך... ולפי ה״אחי, תזרום״ הם גם לא נשמעים כאלה חרדים...
Sent from my iPhone using Tapatalk
בשנת אבל על הדיפנדר :/
שי, למה אתה לא מקשיב?
לא מטליקה ולא ראמשטיין, צליל רגוע מדי.
מהמחקרים שעשיתי(רבע מדעי) עם חובבי מוזיקה ישראלית, אך ורק פנטרה, אין יותר טוב מזה... כמו מקדח באוזן חובבי אייל גולן.
לך תוריד FUCKING HOSTILE ונסה בעצמך....חפש גם DAS CLOWN(חולי נפש מסוג שונה)
לא יודע אם תמצא אבל שווה חיפוש
פתרונות אלגנטיים לבעיות יבוא מארה'ב לישראל [email protected](זכויות יוצרים: קובי ט.)
תודה ג'ו, אני אני שומע גם פנטרה, אך לעיתים רחוקות,
אני אנסה את שני ההצעות האחרונות שלך,
טושי,
הם חרדים חרדים תוצרת ברסלב,(זקנים, פאות, ציצית, וכיפה ענקית של נ-נח-נחמ-נחמן מאומן, )
הם והגיון לא הולך יחד, הם שרים לי כרגע לתוך מקרופון מוגבר, כנראה פתחו אצליהם
בבית תחרות "מואזין נולד", כרגע אטמתי את כל החדר שלי מכל כיוון, ועדיין שומע ומת לישון,
אנסה את פנטרה, (שוב תודה קאובוי)
לא לא לא, זה פקינג בלדה זה.
זה לא הקצב הנכון למשימה, מה שאתה רוצה יותר קרוב לפאנק שנות ה80
פתרונות אלגנטיים לבעיות יבוא מארה'ב לישראל [email protected](זכויות יוצרים: קובי ט.)
מה כפת להם שירים באנגלית? שים להם שירים גסים בעברית.
הציבור מפולג ולכן הציבור יעשק
What we've got here is failure to communicate. Some men you just can't reach...
אם בהמלצות למוסיקה רועשת ככל האפשר עסקינן, תדלג מראש על פנטרה, ותשמיע להם CANNIBAL CORPSE או DEICIDE. לא מכיר את ההשפעה של זה על "נחמנים", אבל על ג'ורג' בוש זה עבד יופי!
ויותר ברצינות. - יש לי שכן נערץ, שסיגל לעצמו להיות מסוגל להתחבר עם כל טיפוס אנושי אפשרי. ובאמת, כשיש לו חיכוחים על רקע תרבותי כמו אלו שאתה מתאר (ויש אצלינו ה מ ו ן כאלה ברחוב) הוא מצטרף לשמחה, הופך למסמר הערב, ובתור חבר - מבקש ומקבל התחשבות...
אני לא חושב שכל אחד מסוגל לזה, אבל סיכויי ההצלחה של זה גבוהים יותר ממלחמת ההתשה שאתה מתאר.
.
.
שמרו על קשר