על המראה של זה - עניין של טעם... מילא.
אבל כל הכבוד על האומץ לבצע ללא חשש ניתוח שכזה במדינה הזו...
ללא ספק שדרוג של ממש שהרבה בעלי ג'יפים חולמים עליו.
יום אחד בבוקר, סתם כך, נשרף לי פיוז בראש והחלטתי להוסיף דלת צד נוספת בצד של הנוסע.
בלי הרבה חוכמות, קודם כל חתחתי את הפתח ורק אח"כ התחלתי לחשוב מה אני עושה. אז נעצר הפרויקט והתחיל שלב התחתון.
הכנתי שבלונה של דלת שאני רוצה, בהתאם לנתונים של הג'יפ, התאמתי את המפתח, יצרתי מפח ומפיברגלס את הדלת וזה מה שיצא.
מוסך הייטק מוטורס, א.ת רעננה 050-3573348 www.hitech-motors.co.il מכונאות כללית, טסט, דיאגנוסטיקה, שיפורי 4X4, הגבהות, נעילות, מיגונים ועוד
על המראה של זה - עניין של טעם... מילא.
אבל כל הכבוד על האומץ לבצע ללא חשש ניתוח שכזה במדינה הזו...
ללא ספק שדרוג של ממש שהרבה בעלי ג'יפים חולמים עליו.
לא עונה בפורום
לשאלות, קושיות, עצות, תובנות, נא לפנות בה"פ
אחלה פרןיקט!
אך לא חשבת לשדרג את הידיות על הדרך?
יותר מודורני לא?
גל
דמוקראטייה?המצאה של נשים!!
מגניב!
קצת עושה קונוטאציות לרכב ממוגן...
סחטיין על הביצים!! ועל הביצועים!
כאב עובר ושב ...
יפה זה לא אבל פרקטי מאוד וביצוע מקצועי
סופר גיפ הגשמת חלומות מוטורים למותג גיפ 0544565641
ועדיין כל אותם אנשים שביצעו תוספות דלתות כאלו ב- CJ ובסופות שואלים את עצמם: איך מישהו מצליח להיכנס בנוח דרך הדלת הזו ??![]()
ואיך עוד יותר עושים את זה ברכב מוגבה ? ? האם מטפסים על הגלגל ? ?
אבל אין ספק, ביצוע סופר מקצועי כמו שיניב יודע, לא הפתיע אותי![]()
בדיוק כשהתחלתי להתרגל להיום, הגיע מחר...
האמת שזה הגיע מכיוון של הילדים שלי, יש לי 3 בנות, תאומות בנות 9 והקטנה בת 5, וכל טיול היינו מתעקבים בגלל העליה והירידה שלהם דרך הדלתות הקדמיות.
לאדם מבוגר שיהיה קטן ככל שיהיה זה לא נוח לרדת ולעלות דרך הדלת הנוספת, ילד לאומת זאת מטפס בקלילות גם שהרכב מוגבה.
אבל בתנאים שיש לרכב הזה, זה מה יש.
CJ-64 יש לך הצעה לידיות יותר מודרניות ? אני בהחלט מוכן לשמוע, גם אני לא כל כך אוהב את הידיות האלה.
חשבתי לקחת ידית ומנגנון נעילה מרכב פרטי ולהשקיע אותו בדלת, אבל זה מצריך עובי דלת פנימי גדול יותר וזה בדיוק מה שאין בדלת האחורית.
יניב
מוסך הייטק מוטורס, א.ת רעננה 050-3573348 www.hitech-motors.co.il מכונאות כללית, טסט, דיאגנוסטיקה, שיפורי 4X4, הגבהות, נעילות, מיגונים ועוד
מעולה !
ואני גם חושב שזה יפה.
אבל אני גם חושב שדיפנדר יפה...
Sent from my iPhone using Tapatalk
בשנת אבל על הדיפנדר :/
עבודה מקצועית כרגיל.
יופי ? יש כאלה שלא יאהבו את ה"יופי" של ה CJ מלכתחילה.
אני מעריך שברכב בגיל שכזה כבר מזמן לא מסתכלים על יופי [ ככה אני רואה את הדברים ] אלא על פרקטיות, וזה בהחלט פתרון מצוין לצורך שהועלה ...
בקיצור, כשאין על מה לא חייבים להעביר ביקורת. אפשר סתם לכתוב - "ביצוע יפה" ... וזה בדיוק מה שזה.
מצד שני זה מלמד על היכולת, ועל הדיוק. ועל איכות העבודה.
שאפו.
מנהל מכירות רשתות בחברת GO NATURE
www.gonature.co.il
עבודה מקצועית.
בגיל הזה כבר פחות חשוב היופי, מה שחשוב זה שהיא עושה הכל. (הרכב כן ?.....)
חופשי נראה כמו רכב ממוגן, יניב סחטיין על התעוזה, אני אוהב מאוד פרקטיות גם אם זה על חשבון מראה.
מה עם כאלו ידיות: http://www.jeeplanet.com/Product.aspx?productid=1134
סמוראי->סמוראי ארוך->גראנד ויטרה->פאג'רו Q->האנטר->Quigley 4x4 Chevy Van
נראה יפהההה מאוד
ידיות של רנגלר הם לא שקועות
האמת שלא חשבתי על לשנות את הידיות של הדלתות הקדמיות ולכן לא השקעתי מחשבה בידית של הדלת הנוספת, והלכתי על אותו קונספט.
עכשיו אחרי שהערתם את תשומת ליבי, הפרויקט הבא הוא להחליף את 3 הידיות לידיות שקועות ומבפנים בידוד וידית פנימית.
יש "לנועה פרזול "בפארק סיביל,ידיות לא כמו של סופה ,עדיין זולות משמעותית.
דמוקראטייה?המצאה של נשים!!
העניין הוא לא הזול, לא ניסיתי לחסוך. העניין היה להוסיף דלת ולא חשבתי בכלל לשנות את הדלתות הקדמיות, לכן לא חשבתי על זה.
עכשיו לבצע את השינוי, אחרי שכבר יצרתי את הדלת, לשנות אותה וגם את הקדמיות זה הרבה עבודה, ושוב פחחות וצבע.
אני עובד עם נועה פרזול, ההבדל בין הידיות שלהם לידיות של סופה, הם בעקרון הפתיחה הפנימי. בסופה אתה צריך עוד ידית פנימית עם שטנגה שתפתח את הדלת מבפנים ובנועה פרזול יש על המנגנון מבפנים גולה גדולה שמתחברת ואיתה אתה פותח את הדלת.
הפרויקט הבא יהיה להפוך את ה3 דלתות לידיות של סופה (השאלה אם שחורות או ניקל) להוסיף ידית פנימית וכיסוי פנימי לדלת)
שחור, יניב, שחור.
ניקל זה מזעזע.
ולגבי היופי... חלק גדול מה"לא יפה" לדעתי האישית, נזקף כאן לחובת החלון האחורי המוזר בסגירת הפיבר. למה הוא נראה ככה? הייתה כאן איזו מגבלה מעשית לעשות אותו גדול יותר?
לא עונה בפורום
החלון הקטן שאתה רואה דרור, הוא המקור של הסגירה. במקור יש שני חלונות משני הצדדים, אחד גדול והשני קטן.
פשוט השארתי את החלון הזה לשם סימטריה עם הצד השני. ראה תמונה מצורפת, איך היה לפני השינוי.
יניב
נ.ב מקבל את ההעדפה לשחור.
שלא תבין לא נכון - הניתוח הזה הוא אחד הדרושים והנחשקים ביותר לדעתי.
היו לי כל מיני רעיונות איך לבצע את זה אסתטי, ובעיקר כדי שהדלת האחורית תהיה קצת יותר גדולה ותאפשר גם למבוגרים להיכנס ולצאת איכשהו, אבל היקף העבודה הנדרש הוא עצום (ויקר).
בכל מקרה שאפו גדול על הביצוע ובעיקר על האומץ.
לא עונה בפורום
שמרו על קשר