חברים אני אילן היזם של האפליקציה, כדן הוא המפתח בפועל. מצטער שלא עניתי מיד, רק עכשיו ראיתי את ההודעות. אבל כמו שאחרים ענו, יש סיבה לכל בקשה של הרשאות אבל נתחיל מהסוף, אנחנו ג'יפאים, אנשי שטח פשוטים ופרטיות חשובה לנו בדיוק כמו המחמיר כאן ביותר. לעולם לא נמכור או נעשה שימוש במידע מאחורי הקלעים. דבר שני, שיהיה הכי ברור בעולם, אנחנו לא יודעים / שומרים אצלנו כלום מלבד האימייל וזאת רק בשביל שיהיה אפשר להתחבר גם מהמחשב הביתי. בקיצור אנחנו אנשי שטח, אישית הייתי מ"פ בצנחנים ולעולם לא אמכור את נשמתי (או את משתמשי) לשטן תמורת פרוטה. כל שני וחמישי מישהו מדרג את האפליקציה 1, 2 או 3 רק על הסיבה הזו וזה חבל, אתם בטוחים איתנו. כל השאר מדרגים 5! אז אני מבין את החשש, אבל ממליץ לסמוך עלינו, ולא לדאוג, בפרופיל הפייסבוק שלכם יש הרבה יותר מידע ממה שאנחנו יודעים. האפליקציה לא ניגשת לשום מידע במכשיר שלכם שלא קשור לשימוש הישיר שאתם עושים כמו ניווט או העלאת תמונה.
כל השאר הוא טכני ולא חשוב, כי נכון שאנחנו יכולים לבקש רק כשצריך למשל להעלות תמונה אבל ראשית זה מציק, דבר שני יש באג מאד מעצבן בגוגל (לא בדיוק באג, יותר החלטה שלהם) שהההרשאה לאימייל שלכם קשורה באופן ישיר להרשאה אנשי הקשר, לא יודע למה (אתם מוזמנים לפנות אלי בפרטי, אשלח לכם את התיעוד של הבאג) אבל תאמינו לי שאם פתאום הייתם מקבלים הודעה "האפליקציה off-road מנסה לגשת לאנשי הקשר שלכם" כשבפועל אנחנו רק מבקשים את המייל, אף אחד לא היה משתמש באפליקציה. לכן קיבלנו החלטה, שעד שגוגל ישנו את מערך ההרשאות, אנחנו מבקשים הכל מראש. מתנצלים אם מישהו נפגע מזה, רק מבקשים לא לפגוע בדרוג נמוך כי אנחנו עובדים קשה בזמננו החופשי שזו תהיה אפליקציית ניווט מצויינת והנושא הזה לא קשור לניווט. כשיהיה ניתן לשפר זאת נשפר ונעדכן כאן את הפורום.
שנה טובה! אילן.
שמרו על קשר