מעוניין לקצר בקקס, לצורך העניין GM10, בכ20 ס"מ. איך מקובל לעשות, מה עושים? מי עושה?
need to be blown
תודה ג'ו, אני צריך קצת מכות מידי פעם.
אני צריך אחד בערך כמו בתמונה, איך אני משיג?
need to be blown
ליאור דבר עם גיא מפרו גיפ הוא עשה כזה דבר.
טל
תשיג קודם את הסרן המתאים, אחרי זה תדאג איך לקצר אותו.
אם הצד הקצר של הסרן באורך המתאים אז פשוט תשיג עוד ציריה קצרה ותקצר את הצד הארוך של הסרן בהתאם.
אם אתה צריך לקצר את שני הצדדים אז תקצר למידות שאתה צריך ואחר כך תקצר את הציריות בהתאם לקיצור שביצעת בשני הצדדים. אתה יכול לקנות ציריות חדשות בארוך שאתה רוצה (יקר אבל אופטימלי) או לקצר בארץ. שמעתי שיש מקום טוב באיזור רחוב המסגר בת"א. אני לא זוכר מה השם של המקום.
אם מה שאתה צריך זה משהו שאפשר למצוא וליבא מארה"ב, זה יעלה לך בוודאות פחות מאשר לקצר סרן שמראש לא נועד לסוג המכונית שאני מנחש שאתה מדבר עליה. קיצור הסרן עצמו דורש עבודת מסגרות מדויקת ואיכותית - יש מסגרים מכאניים בארץ שיכולים בהחלט להתמודד עם העבודה. יצור ציריות חדשות זה מה שיעלה את רוב הכסף וספק עם כדאי בכלל. (וזה שאתה משתמש בישנות בתור חומר גלם לא הולך לחסוך הרבה, עדיף כבר לייצר ציריות חדשות). בכל מקרה, אם לפחות ציריות באורך המתאים קיימות בארה"ב כמוצר מדף עבור סרן שקיים בארץ בגרסא רחבה, תייבא לפחות אותן ואז תתאים את הסרן.
איוניק 5 | ג'יפ CJ-7 1979 | היילקס 2015
היו: ג'יפ XJ צ'רוקי 1994| היילקס 2008| היילקס 1997 | ג'יפ CJ-8 1989 | סמוראי 1988
הסרן המתאים הוא GM10 ויש לי כמה שאני רוצה. את הקורונה פיניון מוזאיקה וכו' אני רוצה לחרוט בארץ, אלא אם אני ימצא קיט מוכן כלשהוא מה שלא סביר במיוחד. לחילופין יש לי בקקס של CK, נראה לי מוגזם לחלוטין.
למיכה - שני הציריות אותו אורך - איזה חוסר מזל.
לנמרוד - בנתיים לא מצאתי וקשה להאמין שאני ימצא בארה"ב, גם אם כן זו תהיה הסבה מסרן ארוך ולא מוצר מדף מהחברה.
need to be blown
אילן קארט 0506975590
אני חושב שלייצר קורונה ופיניון בארץ יעלה לך כמו רכב חדש.
אולי תחלוק עמנו מה אתה מנסה לעשות ולמה דווקא הסרן הזה?
אני מניח שמדובר על איזה שהוא רכב שרירים ובגלל זה אתה צריך קורונה ופיניון חזקים.
נכון מיכה, מדובר ברכב כביש שיפיק הרבה כ"ס. ולכן תודה שי, אני כבר מכיר את אילן.
need to be blown
יש אנשים שעושים כל מני דברים
יש כאלה שמזריקים הרואין, אחרים טסים למזרח הרחוק " לשחק" עם ילדים, ויש כאלה שמרכיבים צמיגי 35" על דנה 35
אחרים אפילו יותר חכמים, מעקמים ומרתכים חלקי היגוי וצנרת בלמים.
זה שיש כאלה שעושים את זה לא הופף את זה למקובל או נכון.
בדיוק כמו שאתה לא תקפוץ ממרפסת קומה רביעית בגלל שהשכן ממול עשה את זה שנה שעברה.
זה לא העניין, אין כאן "יש כאלה שעושים", יש "כשצריך ככה כ-ו-ל-ם עושים" כי פשוט אין לקנות דיפרנציאל כזה מוכן, הסדנאות שבונות את רכבי הדראג גם בונות או משפרות את המכללים. כל מכונית עם 15X15 אחורה - קיבלה את הבקקס האחורי מסדנא שקיצרה אותו.
need to be blown
שמרו על קשר