Close
ςξεγ 3 ξϊεκ 3 ψΰωεοψΰωεο 123
ξφιβ ϊεφΰεϊ 41 ςγ 46 ξϊεκ 46
    ηαψ ψωεν ιεπϊοξφτδ's Avatar
    ϊΰψικ δφθψτεϊ
    Aug 2006
    ξιχεν
    ςξχ ιζψςΰμ
    δεγςεϊ
    5,142

αψιψϊ ξηγμ ϊβεαδ μδεγςδ: ξιζν -ξψλζ απιδ εθιτεμιν ςφξι μαςμι βιτιν.

φιθεθ πλϊα αξχεψ ςμ ιγι whisky φτιδ αδεγςδ
    ΰϊν μΰ ϊδιε δψΰωεπιν ωηαψεϊ δαιθεη ιθςπε πβγν ςμ διςγψ λιρει αιθεηι αωμ ΰι θιτεμιν αξχεν ξερξκ!!!! Whisky
    εςλωιε ΰπι ηεζψ ςμ δωΰμδ-

αδπηδ ωΰπι ξθτμ αξεχεν ξερξκ, δΰν ΰπι φψικ μζλεψ αξχψδ ωμ ϊΰεπδ ηε"η ΰϊ λμ δξερλιν αδν θιτμϊι εαιχψϊι, εμεεγΰ ωδξερκ ψων ωςαψϊι ΰφμε ΰηψι ωωιμξϊι με αξζεξο...??

ςγ λξδ ΰηεψδ αηιι δψλα? λξδ αςμιν? δψι ΰιο μζδ ρεσ. δΰν ηαψεϊ δαιθεη ΰωλψδ αεγχεϊ ΰϊ ζδ αξχψδ ωμ ϊΰεπδ εΰν λο ΰζ ΰικ?
    χη ξχμ χη ϊψξιμ..., δι δβ'ιτ δι δβ'ιτ...

יונתן, אל תיתן לעורך דינים וסוכני הביטוח להפחיד אותך (ואני לא מתכוון לאלו שכאן בפורום, הם דווקא בסדר )... המציאות פשוטה למדי.

אתה אחראי לנסיעה ברכב תקין. זו אחריות אמיתית, מוסרית, אישית שלך, וזה מה שחשוב.

מבחינת החוק, אתה חייב בביטוח חובה וטסט. זה מחייב אותך לנגוע ברכב, לפתוח מכסה מנוע, רק פעם בשנה - בטסט. אם תהיה תאונה, ואם יטרח חוקר התאונות בכלל לחקור, ואם יסתבר שכשל טכני היה אחראי ישירות לתאונה - ובמכוניות, בניגוד למטוסים, זה נדיר - ואם זה יהיה משהו חד משמעי וברור - ולא, אין מנהל תעופה שחוקר לעומק כל תאונת דרכים... - ואם ואם ואם... אבל לרכב היה טסט בתוקף, מבחינת החוק הוא היה רכב תקין. אפשר תיאורטית להתעקש איתך, אבל אתה הרי מבין בעצמך שאין שום דרך מעשית לעקוב אחרי היסטורית הטיפולים של רכב, ואין בכלל שום חובה חוקית לטפל ברכב - למעט כאמור מעבר מבחן שנתי.

אז יאשימו אותך (או את הנהג השני) במשהו כללי ושאינו דורש הוכחה כמו "נהיגה במהירות שאינה הולמת את תנאי הדרך" או בכלל כלום. הרי יש ביטוח חובה בישראל, יש מי שמפצה, אז בשביל מה להתעמק.
    ΰιεπιχ 5 | β'ιτ CJ-7 1979 | διιμχρ 2015
    διε: β'ιτ XJ φ'ψεχι 1994| διιμχρ 2008| διιμχρ 1997 | β'ιτ CJ-8 1989 | ρξεψΰι 1988

יונתן, לצערי יש לי ניסיון מסוים ב"חיכוך" עם שוטרים והחוק.
    אם אתה חושב שלכול תאונה (כולל כזו עם נפגעים) נשלח חוקר תנועה אתה טועה ובגדול.

במהלך 25 שנה שיש לי רשיון לא היה לי ולו דוח תנועה אחד.
    ואז ביום בהיר אחד (למעשה זה היה לילה) נכנס בי משהו מהצד בצומת מרומזרת.
    לא ניכנס למוצא שלו, רק נגיד שהוא לא היה יהודי כשר.

שנינו יצאנו בשלום, אבל שני הרכבים הושבתו.
    5 דקות אחרי התאונה, כול החמולה שלו הגיעה.
    מצוידת (כפי שנודע לי אחר כך) עם מכשרי הקלטה מצלמות ועוד.
    תוך כמה דקות נמצאו שני עדים נגדי (משום מה גם הם לא היו יהודים כשרים)
    צילומים והקלטות שלי מגמגם כמה מילים למשהו ש"במקרה" היה שם וניסה לתחקר אותי (לא הודתי בכלום)
    את הרכב שלי גררה המשטרה, הרכב שלו נגרר על ידי גרר פרטי ולא נודעו עקבותיו.
    היה אמור להיות שם חוקר תאונות משטרתי שהיה מגלה את העובדות בשטח (זה לפי נוהלי המשטרה)
    בפועל הוא מעולם לא הגיע לשם, מעולם!!!
    אתה באמת חושב שלמשהו היה איכפת?!
    עוד יותר מזה האבא של אותו צעיר שהתנגש בי הגיע אלי הביתה, וניסה להגיע איתי להסכם.
    הוא רצה את כספי הביטוח מהר ולא רצה לחכות חצי שנה עד המשפט.
    לכן הציע שהוא יבטל את כול הענין במשטרה, באמצעות חבר קצין במשטרה, ובלבד שאודה לביטוח שהתאונה באשמתי.

לא ניכנס כאן לפרטי פרטים, רק נגיד שכמו כול דבר במדינה הזו גם עדויות ומשפטים הם מסחרה אחת גדולה!!!
    ומי שחושב שאחרי תאונה יבדקו לו באיזה מוסך הוא מטפל ברכב, די חי בסרטים.

אלא אם כן המקרה הגיע לעיתונות או יש משהו שיש לו אינטרס להפיל אותו בפח.

ηαψ ψωεν whisky's Avatar
    ϊΰψικ δφθψτεϊ
    Jul 2008
    ξιχεν
    ζδε δϊχαςπε ξςμ ςιο ξχμσ :)
    δεγςεϊ
    869

ξεπι, αςιχψεο ΰπι λξςθ ξρλιν ΰιϊκ,

δαςιδ διΰ ωλωξγεαψ αϊΰεπδ ςν δψεβιν, ωμΰ πγς, ΰζ ξϊηιμεϊ δηχιψεϊ δΰξιϊιεϊ.

μδβιγ μλν ωαεγχιν λμ αεψβ, ΰϊν ηιιν αΰεϊδ ξγιπδ εΰϊν ιεγςιν αγιεχ ΰικ αεγχιν αψβιν αξγιδ ωμπε.

ιω ξχψιν ωαδν λο ιαγχε ειω ξχψιν ωμΰ, ζδ ϊμει απριαεϊ δϊΰεπδ, αηεξψδ ωμδ εαξεθιαφιδ ωμ ηεχψ δϊΰεπδ εδηεχψιν ξθςν ηαψϊ δαιθεη.

αψεψ μλεμλν, ωΰν μΰ ξγεαψ αδψαδ λρσ, ΰζ βν ηαψεϊ δαιθεη μΰ ξεφιΰεϊ δψαδ λρσ (δν μΰ ΰεδαιν μδεφιΰ λρσ, μκ ϊαιο ΰεϊν).

εβν αψεψ μλν ωΰν ξγεαψ ςμ μδεφιΰ δψαδ λρσ ΰζ δν ιαψψε ιεϊψ θεα ειεϊψ μςεξχ. ζδ χψδ αςαψ, εβν χψδ δτεκ αςαψ, ωηαψεϊ δαιθεη μΰ θψηε μηχεψ λι μΰ διδ ωεεδ μδν ΰϊ δδϊςρχεϊ.

εξιμδ περτϊ μβαι δΰηψιεϊ; ΰπι ξχαμ ΰϊ ζδ ωςεαγιν ςμ δψλα ααιϊ μαγ λςεαγδ, βν ΰπι ξωϊγμ μςωεϊ λξδ ωιεϊψ θιτεμιν μαγ, βν αωαιμ δλρσ εαςιχψ αωαιμ μδαιο ςεγ ΰϊ δψλα. λξε ωΰξψε τδ, λαψ μτπι, ΰν μΰ ΰλτϊ μκ μχηϊ ΰϊ δΰηψιεϊ ςμ ςφξκ, χη ΰεϊδ, ψχ ϊγς μΰο ΰϊδ πλπρ. ξδ ωλϊαϊι λΰο δεΰ λωιψεϊ μχεψΰιν εμΰ λ"ΰζδψϊ ξρς".

ζδ πλεο ωημχ ξδτςξιν "ςγισ" μςωεϊ ΰϊ δϊιχεο μαγ λγι ωδεΰ ιςωδ λξε ωφψικ, ΰαμ ιω ΰπωιν ωμΰ διιϊι πεϊο μδν μδηζιχ ξαψβ εωεμη ΰεϊν μϊχο αξερκ, λμ ΰηγ μτι ιλεμεϊιε!!!

δγαψ διηιγ ωΰπι αΰ μεξψ μλν δεΰ: χηε ΰηψιεϊ ςμ ςφξλν, ςμ δξςωιν ωμλν εςμ δϊεφΰεϊ ωμδν. ΰϊν ιεγςιν, ϊςωε, μΰ ιεγςιν ϊωΰμε ΰε ϊχηε ΰϊ δψλα μξερκ!!!

εερχι ΰπι μΰ ψχ ξρλιν ΰιϊκ, ΰπι ΰτιμε ξχφιο ΰϊ δςξγδ ωμκ!!!
    βν ΰν ΰϊδ ξβις μξερκ, ηιαιν μαγεχ θεα θεα ξδ ξαφςιν αψλα.
    ςζαε λψβς ΰηψιεϊ εϊαιςεϊ εδΰωξεϊ τμμιεϊ...
    ξγεαψ τδ αηιι ΰγν, ξξω λκ!!!
    εΰν, ςχα ψωμπεϊ ΰψςδ ϊΰεπδ ΰϊδ ϊιωΰ αΰωξδ λεμ ηιικ.
    εμλο ΰν ΰϊδ μΰ ξαιο ϊωΰμ, ΰν ΰϊδ μΰ ιεγς ΰικ ΰμ ϊςωδ.
    εβν ΰν ΰϊδ δεμκ μξερκ, ξηεαϊκ μδϊςπιο εμαγεχ αγιεχ ξδ πςωδ αψλα, εδΰν πςωδ πλεο.

ψΰδ δωψωεψ ςμ δβμβμ ωπιϊχ ςχα ρβιψδ ψωμπιϊ ωμκ ξερκ!!!

ξπδμ
    ϊΰψικ δφθψτεϊ
    Dec 2002
    ξιχεν
    μεαΰο
    δεγςεϊ
    17,435

φιθεθ πλϊα αξχεψ ςμ ιγι whisky φτιδ αδεγςδ
    יש אנשים שלא הייתי נותן להם להחזיק מברג ושולח אותם לתקן במוסך, כל אחד לפי יכולותיו!!!
    הבעיה שאני רואה עם העצה הזו היא, שאותם אנשים שלא יודעים להחזיק מברג, מגיעים באמת אל המוסך ומתקנים רכבים, לאחר שהשתקעו בו כעובדים.

ςξεγ 3 ξϊεκ 3 ψΰωεοψΰωεο 123

πεωΰιν γεξιν

1. ξηξξι ξφϊιν - ξιδν εξδν?
    ςμ ιγι Nirho ατεψεν τεψεν ξιφεαιωι Mitsubishi
    ϊβεαεϊ: 7
    ςγλεο ΰηψεο: 21-07-10, 08:18
  2. ϊβεαεϊ: 2
    ςγλεο ΰηψεο: 19-03-10, 23:30
  3. ξιζν ηγω ωμ αιθεη ψλα αΰιπθψπθ
    ςμ ιγι ψεπο γεψεο ατεψεν ΰεσ-θετιχ
    ϊβεαεϊ: 9
    ςγλεο ΰηψεο: 10-09-08, 20:15