Close
עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 21 עד 40 מתוך 42

ברירת מחדל תגובה להודעה: תוכנת ניווט שטח...

ציטוט נכתב במקור על ידי גיא צפיה בהודעה
    יש סיבה טובה מאוד למה ג'יפטריפ ונוויגייד חברים .. מישהו שכתב אתר כלשהו גם שייך לצוות שכתב תכנת ניווט כלשהי ...?
    אין לי מושג אם זה נכון, אני רק מכיר לפחות שני אנשים שהתמחו בנושא הניווט וסייעו לקהילת הג'יפאים בכל הנושאים הקשורים לניווט שהפסיקו לכתוב בג'יפטרים לאחר שהודעותיהם שהתייחסו לתוכנות ניווט אחרות - צונזרו בצורה ברוטאלית.
    עוד מעט סופ"ש

אני מבקש לא להיכנס לנושא. זה לא מעניינו של אף אחד אם יש או אין קשר בין אתר אינטרנט כלשהו לתכנה כלשהי. זה מיותר ולא מקדם את נושא הדיון.

אסף.
    "scars are tattoos with better stories"
    אין תכנית. חיים. נקודה.
    הקמפר - VW TYPE 2 1978 | הטנדר - היילקס 2008

ציטוט נכתב במקור על ידי גימל4 צפיה בהודעה
    אייל שלום,
    שם החברה הוא compeGPS
    תכנת הניווט לשטח שאליה התכוון יוסף היא TwoNav (יש ורסיה לפוקט, יש ורסיה לטאבלט, וגם מכשירי הניווט של החברה באים עם התכנה הזו).

אני נציג החברה בישראל, ואף עשיתי את ההתאמות הדרושות (גריד ישראלי, עברית, מפות ישראל ועוד...).

כל הפרטים באתר שלי (הקישור בחתימה)
    אשמח לעזור, לענות ולהרחיב

גיא גרינוולד
    [email protected]
    050-9190551

היי גיא...

טוב לשמוע שיש עוד תחרות בשוק הזה, ולפי מה שראיתי בינתיים איפלו תחרות טובה.
    האם גירסת ההתנסות עובדת עם מפות ישראל?
    הכאילו "3D" עובד גם בישראל?
    האם יש סיכוי שיש גירסה לאנדרויד?

תודה,

איל

מפות ישראל הן בתשלום, לכן כנראה לא תוכל לעבוד עימן לצרכי התנסות.
    דרך אגב - למיטב זכרוני, המפות הטופוגרפיות שבאתר compeGPS הינן מפות ללא סימון שבילים (כמו באתר עמוד ענן) באיכות סריקה מצויינת.

תוכל לעבוד עם גרסת ההתנסות והמפות החופשיות שבאתרו של גיא (תצ"ל מגוגל-ארץ שהכיו דורוןט עבור אוזי-אקספלורר) והאמת שאם יש לך מפות שעובדות עם אוזי אקספלורר - הן תעבודנה גם עם CompeGPS.

גם אם ברשותך המפות הלא-מקודדות של טורבו CD ונוויגייד בדרסאותיה הקודמות, תוכל לעבוד עימן ע"י שימוש בקבצי הכיול (עיגון) המתאימים של אוזי אקספלורר שתוכל למצוא במספר מקומות ברשת.

ארז
    עוד מעט סופ"ש

ציטוט נכתב במקור על ידי erezgur צפיה בהודעה
    מפות ישראל הן בתשלום, לכן כנראה לא תוכל לעבוד עימן לצרכי התנסות.
    דרך אגב - למיטב זכרוני, המפות הטופוגרפיות שבאתר compeGPS הינן מפות ללא סימון שבילים (כמו באתר עמוד ענן) באיכות סריקה מצויינת.

תוכל לעבוד עם גרסת ההתנסות והמפות החופשיות שבאתרו של גיא (תצ"ל מגוגל-ארץ שהכיו דורוןט עבור אוזי-אקספלורר) והאמת שאם יש לך מפות שעובדות עם אוזי אקספלורר - הן תעבודנה גם עם CompeGPS.

גם אם ברשותך המפות הלא-מקודדות של טורבו CD ונוויגייד בדרסאותיה הקודמות, תוכל לעבוד עימן ע"י שימוש בקבצי הכיול (עיגון) המתאימים של אוזי אקספלורר שתוכל למצוא במספר מקומות ברשת.

ארז
    ארז,
    בגדול התשובה שלך (כרגיל) נכונה, אבל כמה הבהרות.
    1. הרשיון לתכנה והרשיון למפות הם בנפרד, ולכן אפשר לקנות מפות עבור גירסת ניסיון. אבל:
    א. עבור התכנה TwoNav זה לא מומלץ כי גירסת ההתנסות היא רק התנסות/התרשמות. לכן אני ממליץ להתרשם מהתכנה עם מפות חינמיות (יש קישור באתר שלי להורדת מפות כאלו).
    ב. עבור התכנה למחשב ביתי (compeGPS Land) המודל שונה. שם הגירסה החינמית מאפשרת עבודה עם יכולות בסיסיות ללא הגבלת זמן, ורק היכולות המתקדמות מוגבלות בזמן (התנסות).
    יש לא מעט משתמשים שמסתפקים ביכולות הבסיסיות וקונים רק את המפות.
    ג. אופציה נוספת - לקנות את TwoNav לשטח עם המפות, וזה מאפשר שימוש במפות גם בתכנה למחשב ביתי Land במוד הבסיסי.
    מכשירי ניווט, תוכנות ומפות בליגה אחרת עבור אנדרואיד, אייפד, חלונות, פוקט, מקינטוש ועוד
    http://Www.twonav.co.il

ציטוט נכתב במקור על ידי eysham צפיה בהודעה
    היי גיא...

הכאילו "3D" עובד גם בישראל?
    האם יש סיכוי שיש גירסה לאנדרויד?

איל
    הי איל,

למה כאילו 3D?
    יש תצוגת 3D אמיתי עבור כל התוכנות ולכל סוגי המפות (מפת תבליט שמלבישיo עליה מפה טופוגרפית/גוגל...).

לא מכיר אנדרויד.
    יש תמיכה במערכות הפעלה:
    Windows
    Windows Mobile
    Windows CE
    מכשירי ניווט, תוכנות ומפות בליגה אחרת עבור אנדרואיד, אייפד, חלונות, פוקט, מקינטוש ועוד

הי איל,

למה כאילו 3D?
    יש תצוגת 3D אמיתי עבור כל התוכנות ולכל סוגי המפות (מפת תבליט שמלבישיo עליה מפה טופוגרפית/גוגל...).

לא מכיר אנדרויד.
    יש תמיכה במערכות הפעלה:
    Windows
    Windows Mobile
    Windows CE
    התלת מימד היא שיכבה במפה? או שהיא נפרדת? כלומר אני אראה 3D עם מפות גוגל או נוויגייד?

לגבי אנדרויד... זו מערכת ההפעלה בקוד פתוח החדשה (יחסית) של גוגל. בינתיים זה רק בטלפונים סלולאריים אבל מדובר על עתיד בכל מכשיר אפשרי... אפילו טוסטרים.

אתה עוד תכיר. סמוך על גוגל...

איל

ארז
    ארז, יש לי אבל הסיבה שאני מחפש תוכנה חדשה היא שהן כבר לא מעודכנות.
    לצרכי בדיקה אני מאמין שזה מספיק. תודה.

איל

ציטוט נכתב במקור על ידי eysham צפיה בהודעה
    התלת מימד היא שיכבה במפה? או שהיא נפרדת? כלומר אני אראה 3D עם מפות גוגל או נוויגייד?

איל
    מדובר על "מפת תבליט". תחשוב על שולחן חול שאתה מעצב איתו את פני השטח (הרים, שלוחות, אוכפים...), ומעליה מלבישים מידע נוסף - מפות גוגל, נביגייד, המסלול, מפה וקטורית. כל מידע כזה יהיה תלת מימדי.

תסתכל בתמונות המצורפות - הראשונה מהתוכנה Land והאחרות מהתוכנה TwoNav
    תמונות מצורפות תמונות מצורפות Click image for larger version. 

Name:	ֳ²ֳ¡ֳ¸ֳ©ֳ÷ ֳ¥ֳ÷ֳ¬ֳ÷ ֳ®ֳ©ֳ®ֳ£.jpg‏ 
Views:	189 
Size:	231.3 קילובייט 
ID:	17514   Click image for larger version. 

Name:	TwoNavGUI-and-Maps-Animation.gif‏ 
Views:	219 
Size:	243.6 קילובייט 
ID:	17515   Click image for larger version. 

Name:	Screen04.jpg‏ 
Views:	194 
Size:	28.6 קילובייט 
ID:	17516  

גיא, שו"ח כבר מזמן הבנתי... בעיקר עם פפריקה, אבקת ניקוי כחולה ואבקת כביסה...
    מוקשים זה אורגאנו או פטרוזיליה..

אותה מפת תבליט באה עם חבילת המפות של ישראל או בנפרד?
    הכוונה, האם בבדיקה עם מפות אוזי/נוויגייד אני אוכל לראות גם ב- 3D?
    אני מאמין שלא, אבל תקן אותי.

תודה,
    איל

איל,

התלת מימד מופרד מהמפות. מאוסף נתוני הגבהים הקיים ניתן לייצר את אותו תבליט. המפה "פשוט" מולבשת על אותו תבליט, כך שכל מפה שתבחר תוכל להראות בתלת מימד - גם החינמיות שבאתר של גיא, גם מפות טובו שברשותך וגם המפות החדשות שתוכל לרכוש מאתר החברה.

אל תהיה קטן אמונה...

ארז
    עוד מעט סופ"ש

איל,

התלת מימד מופרד מהמפות. מאוסף נתוני הגבהים הקיים ניתן לייצר את אותו תבליט. המפה "פשוט" מולבשת על אותו תבליט, כך שכל מפה שתבחר תוכל להראות בתלת מימד - גם החינמיות שבאתר של גיא, גם מפות טובו שברשותך וגם המפות החדשות שתוכל לרכוש מאתר החברה.

אל תהיה קטן אמונה...

ארז
    ארז,
    אולי לה הייתי לגמרי ברור.
    הכוונה היא שאי אפשר לראות תלת מימד בלי לקנות את המפות.
    יענו להתרשם מה זה לפני שאני קונה, בעזרת המפות של האוזי.

איל

חבר רשום

ציטוט נכתב במקור על ידי zilbersh צפיה בהודעה
    יש לי QUE 501 עליו אני רוצה להתקין תוכנת ניווט לשטח.

אינני מתמצא בניווט בשטח וקשה לי לקבוע אלו אופציות אני צריך...

אם אפשר סריקונת קצרה או הפנייה לאלו תוכנות בכלל יש, בחינם או בתשלום,
    ומה היתרונות/החסרונות של כ"א... האם התוכנות בתשלום שוות יותר...?

יתכן שאצליח לקנות במחיר אטרקטיבי לנד גייד חוקי כולל סימון שבילים של אורי דביר -
    האם תוכנה ספציפית זו טובה...
    יש לי את אותו מכשיר וניסיתי את 2 התוכנות נויגיד ועמוד ענן והעדפתי את הנויגיד היא הרבה יותר נוחה עובדת מצוין ולא נתקעת הגפס נותן מיקום מדויק וזמן תגובה מאוד מהיר.

נ.צ. מערכות ניווט tzurlis's Avatar

ארז
    ארז
    אני מכבד אותך אבל זה כבר עלול לעבור את הגבול בין סיוע לבין עידוד להפרת זכויות יוצרים. הפצת מפות גנובות או פרוצות, או סיוע לזה, אינה חוקית ובעלי הזכויות - במקרה הזה, שלוש חברות שונות - יכולים בהחלט לתבוע אותך. אנא.

לגבי התלת מימד - אני מכיר לפחות שתי טכניקות נפוצות:
    1. הצללה, כמו שראיתי כאן. קיים גם בריינג'ר, למשל. בדקתי את זה בכמה הדרכות טופוגרפיה לנוער וראיתי שיש כאלה שזה מאוד נוח להם, ייש כאלה שלא. ענין אישי.

2. הצמדת ערך גובה יחסי בפועל לקוי הגובה מפה, כמו ש- fugawi או arcview עושות למשל - אז אפשר לקבל מודל תלת מימד אמיתי, לצלול אליו ו "לטוס" בו כשההרים ממש עולים מימין ומשמאל. זה באמת שולחן חול ומשחק מחשב גם יחד.

הקומפה, ממה שראיתי, עושה רושם של תוכנה מעניינת עם ממשק נוח. אולי יותר מהאוזי. ויש לה מפות ישראל לבנות חוקיות ויחסית מעודכנות, שזה יתרון גדול.

אוזי המוכרת היא למעשה תוכנה מאוד נוחה, למרות שגם הממשק שלה דורש התרגלות.

נויגויאד דורשת התרגלות לממשק, אבל אם קניתם תוכנה חוקית ממוכר מקצועי, וקיבלתם הדרכה כמו שצריך, אין בעייה איתה. עדיין מדובר על תוכנה שנכתבה כאן בעברית כולל המדריך למשתמש. בינתיים, קיימת כבר מ- 1993 (בגלגולים אלה ואחרים) ויש לה הרבה כבוד כתוכנת ניווט שטח הבסיסית , הוותיקה, הנפוצה והידועה ביותר.
    התכנות שלה לא נטול פגמים אבל לא רע, נתקלתי בכמה מקרים שהיא הייתה היחידה שעבדה על מכשיר זה או אחר.

{אם לא קיבלתם הדרכה , פתחו את המנואל ישירות מספר העזרה בתוכנה - רוב הקריאות לתמיכה שנתקלתי בהן יכלו להפתר פשוט ע"י קריאת הוראות ההפעלה - או פנו למי שמכר לכם וקבלו אותה.
    אם מישהו גנב לעצמו גרסא פרוצה ישנה - וגניבת תוכנה היא גניבה , בדיוק כמו שגנבו לדרור את הסופה - לא מצליח לעבוד איתה ומפיץ כל מיני סיפורים על כמה היא גרועה, עדיף שלא יבוא לכל העולם ואחותו ביללות וטענות על זה שהוא עבריין שגנב מוצר גרוע!}.
    http://www.north.co.il/ - האתר המקצועי לציוד ותוכנות ניווט
    go north!
    נווט הוא אדם נבון, שבוחר לשבת לייד האיש ששובר את האוטו.

ציטוט נכתב במקור על ידי tzurlis צפיה בהודעה
    ארז
    אני מכבד אותך אבל זה כבר עלול לעבור את הגבול בין סיוע לבין עידוד להפרת זכויות יוצרים. הפצת מפות גנובות או פרוצות, או סיוע לזה, אינה חוקית ובעלי הזכויות - במקרה הזה, שלוש חברות שונות - יכולים בהחלט לתבוע אותך. אנא.
    יש בעיה חוקית עם אני משתמשים במפות מטורבו-CD עתיק על קומפה או אוזי?
    טורבו קנוי (שקיבלתי פעם בירושה ממישהו)

איל

ציטוט נכתב במקור על ידי tzurlis צפיה בהודעה
    ארז
    צור,

אני מכבד אותך שבעתיים, אבל אם אתה הבנת את מה שרשמתי כשימוש או כהפצת תוכנות פרוצות כנראה ש:
    א. אתה עדיין לא מכיר אותי (ויעידו מכריי)
    ב. כנראה ניסחתי את דברי בצורה המשתמעת לשני פנים.

לכן אנסה לנסח שנית בצורה מובנת יותר:
    1. מי שברשותו מפות חוקיות של טורבו סידי או מפות נוויגייד מהגרסאות הראשונות שבהן קבצי המפה הגיעו כקבצי תמונה - יוכל להשתמש בהם גם באוזי אקספלורר וגם בקומפה-ג'יפיאס (וגם בפגאווי, ב- smartcomGPS שהיא תוכנת שטח מובילה בעולם טלפוני הסימביאן ובתוכנות פחות מוכרות אחרות היודעות לקלוט מדיה מגנטית, לכיילה ולהשתמש בה כמפה)
    2. בתוכנות אלו, כדי להשתמש בכל מדיה דיגיטלית (ובפרט - אותם קבצי תמונה-מפה) יש לבצע תהליך עיגון / כיול בעזרת כלים המגיעים עם התוכנות. מדובר בהליך של דקירת לפחות שתי נקודות בכל תמונה והזנת הקורדינטות שלהן.
    3. קבצי הכיול הללו הם קבצי טקסט קטנטנים. מספר אנשים כבר ביצעו את העבודה השחורה הזו, לרבות איתן גלבוע (לשעבר מנהל פורום הניווט בג'יפטריפ), קבצי עיגון אלו הינם חופשיים וללא זכויות יוצרים וניתן למצוא אותם (את קבצי הכיול בעלי סיומת MAP אבל לא מדובר בקבצי התמונה שהם המפות) בהרבה מקומות לרבות באתרו של איתן גלבוע בנענע (שלוש גרסאות שונות של קבצים). לקבצים אלו התייחסתי בהודעתי הקודמת, אלו כאמור אוסף של קבצים קטנטנים הכוללים אך ורק את הקורדינטות של שתי נקודות של כל מפה, בפורמט של אוזי-אקספלורר !

כעת כל שנותר לעשות, לאותם בעלי מפות טורבו / נוויגייד - להעתיק את המפות שלהם ואת קבצי העיגון החופשיים לתיקיית המפות של אוזי-אקספלורר (או בצורה דומה מאד - לקומפה-ג'יפיאס) ולהנות מרכושם עם תוכנה חדשה.

מקווה שכעת זה ברור יותר.

אולי לה הייתי לגמרי ברור.
    הכוונה היא שאי אפשר לראות תלת מימד בלי לקנות את המפות.
    יענו להתרשם מה זה לפני שאני קונה, בעזרת המפות של האוזי.
    אייל, היית ברור לגמרי וכנראה שגם כאן תשובתי לא הייתה ברורה - תוכל לנווט בתלת מימד גם עם תצ"ל גוגל-ארץ או כל מפה חופשיה אחרת ולהתרשם גם מבלי לקנות את המפות המלאות.
    תלת המימד "מגיע" מטעינת נתוני הגבהים של ישראל וזה מתבצע בנפרד מנושא המפות. לאחר טעינת נתוני הגבהים - כל מפה שתשתמש בה - תוכל להראות בתלת מימד. דרך אגב, גם באוזי-אקספלורר, בגרסת ה- PC אפשר להנות ממפות תלת מימד בתהליך דומה, אבל שם העבודה מתבצעת על אזור נייח ומבחינה זו - הקומפה-ג'יפיאס מתקדמת יותר. התלת מימד כאן מושג בדיוק בצורה שאותה תאר צור באפשרות השנייה למעלה.
    גם בגרסת הפוקט של אוזי (בגרסאות החדשות) יש אפקט המכונה תלת-מימד, אבל שם מדובר על צורת הצגת המפה (בדומה למצבי תלת-מימד של תוכנות הניווט העירוניות - מעין תצוגה פרספקטיבית) בלבד.

ארז
    עוד מעט סופ"ש

חבר רשום

ואיזה תוכנות ניווט ניתן להתקין על מכשירי DIN2 ?עם WIN CE 5 עכשו יש לי IGO8

ציטוט נכתב במקור על ידי navara d40 צפיה בהודעה
    ואיזה תוכנות ניווט ניתן להתקין על מכשירי DIN2 ?עם WIN CE 5 עכשו יש לי IGO8
    התכנה שהזכרתי למעלה TwoNav Pocket מתאימה למערכת ההפעלה הזו.
    את המכשיר איני מכיר ויתכן שהוא "סגור" (לא מאפשר התקנה של תוכנות אחרות).
    אתה יכול להוריד את התוכנה ולנסות להתקינה. ההורדה מהקישור.
    תוריד את גירסת copy\paste.

חבר רשום

התכנה שהזכרתי למעלה TwoNav Pocket מתאימה למערכת ההפעלה הזו.
    את המכשיר איני מכיר ויתכן שהוא "סגור" (לא מאפשר התקנה של תוכנות אחרות).
    אתה יכול להוריד את התוכנה ולנסות להתקינה. ההורדה מהקישור.
    תוריד את גירסת copy\paste.
    תן לי להבין ,המכשיר שלי פתוח (לדעתי ) יש לי את הSDCARD מחובר למערכת עם ה IGO8 מעודכנת עם מפות הכי עדכניות של 2009 ו גם ה POI ,עכשו מה צריך לעשות ? להוריד את התוכנת ניווט לאותו כרטיס עם הIGO8? בתיקייה חדשה ? מה אם המפות של התוכנת ניווט ?

ציטוט נכתב במקור על ידי navara d40 צפיה בהודעה
    תן לי להבין ,המכשיר שלי פתוח (לדעתי ) יש לי את הSDCARD מחובר למערכת עם ה IGO8 מעודכנת עם מפות הכי עדכניות של 2009 ו גם ה POI ,עכשו מה צריך לעשות ? להוריד את התוכנת ניווט לאותו כרטיס עם הIGO8? בתיקייה חדשה ? מה אם המפות של התוכנת ניווט ?
    מה שהצעתי לך הוא שתוריד את התוכנה ותתקין במכשיר לצורך בדיקה (גירסת ניסיון). אם התוכנה תעבוד אז המכשיר שלך אכן פתוח ואפשר לעבור לשלבים הבאים.
    אכן ההתקנה היא פשוט ע"י העתקת התוכנה לתיקייה חדשה בכרטיס הזכרון.

מפות בחינם יש בקישור (אפשר להציג המפות גם בגירסת הנסיון).
    תאור התוכנה ואפשרות לרכישה (כולל מפות) יש בקישור

עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון

נושאים דומים

1. תוכנת ניווט שטח לבלקברי
    על ידי dkrauss בפורום פורום GPS ניווט וקשר
    תגובות: 0
    עדכון אחרון: 03-06-11, 21:31
  2. יש תוכנת ניווט שטח לנוקיה C7?
    על ידי שגיא S בפורום אוף-טופיק
    תגובות: 0
    עדכון אחרון: 19-04-11, 19:18
  3. תוכנת ניווט שטח