אהלן נתי
לא יותר פשוט לחבר את הסעפת יניקה שלך קומפלט עם הקרבורטור הישן על המנוע החדש??? (-:
שבת שלום ליאור
שלום
החלפתי בסמוראי שלי(שנת 93) מנוע למנוע ייבוא שכתוב שהוא משנת 97 אבל בא עם קרבורטור מוזר.
המנוע נשתל בהצלחה תוך שבוע ימים של עבודה אח"צ שכללה החלפת כל מחזירי השמן החלפת גיר קלאט'צ החלפת תושבות גיר תושבות מנוע ובטח עוד כמה דברים שאני לא זוכר.
השאלה שלי היא לגביי הקרבורטור(תמונות מצורפות)לקרבורטור הקודם הייתה כניסת מתח אחת בדיזה שקרובה לקיר האש
עכשיו על הקרבורטור הזה יש לי 8 חוטים שאין לי מושג בכלל מה לעשות איתם+רגש של חום נדמה לי על הסעפת שגם אותו אני לא יודע לחבר.
לפי מיקום הנחתי שהדיזה שקרובה לקיר האש גם על הקרבורטור הזה היא הראשית(לא יודע אם ההנחה נכונה)
נתנו פלוס אחריי סוויט'ץ לדיזה סטרטר וכלום..
רק הקרבורטור מוצף בדלק כאילו הוא לא מעביר אותו הלאה
אגב כדיי לעזור לכם לעזור לי אני אומר מראש שההצתה מכוונת ויש ניצוץ מהפלאגים כמו כן שמעתי את תקתוק הסולונואיד לפני שניסינו
אה ועוד משהו..
מישהו יודע איך מחברים את צינוריות הוואקום או אם זה חיייב להיות מדוייק כי כל מי שאני שואל אותו לא מבין בזה כלום ולא הצלחתי למצוא הסבר מובן בספר?
בתמונה האחרונה מסומן בעיגול כחול איזשהוא ניפל שיושב על מה שנראה כמו ממבראנה זה אמור להיות מחובר לאיפשהו או שזה ככה נשאר?
תודה רבה על כל עזרה
נתי
אהלן נתי
לא יותר פשוט לחבר את הסעפת יניקה שלך קומפלט עם הקרבורטור הישן על המנוע החדש??? (-:
שבת שלום ליאור
Zuki-Land - ийфем, щйфеш, змчйн, фвещйн, ойверйн ертймеъ
мсежечй соешай ев'йойрй ! мйаеш 0503303630 а.ъ решгйд
ма бвмм щвн дстфъ тцод боцб фзеъ иеб евн дчшбешиеш тм дфрйн
арй аеош тм дфрйн арй оълееп щлод арщйн аоше мй щжд чшбешиеш гфеч еайп ме змчйн бйрдн цбйчд
зех ожд отрййп аеъй мдбйп
ръй щмен шб !
дчшбешиеш дршад бъоерд, деа чшбешиеш себаше дййиацй, ак щерд бочцъ очшбешиеш ждд бсебаше, бвмм обзш зйбешй зщом ечерчишйн, ащш шебн елемн, ма рзецйн, ема оъайойн мшлб щмк, еойетгйн, мъчп ашефай, щн йщ ъчреъ жйден озойшеъ зеъш оащш бйщшам, млп ма ъжгчч кшебн ллемн бшлбу.
йзг тн жаъ мошеъ щъоерд щеед аму оймйн, ма рйъп ечщд мдрзеъ аеък ошзеч, мвбй дбтйеъ щджлшъ, емвбй зйбеш дзщом.
ма одрорт щдчшбешиеш оцйу, ейщ мфшче мвешойн, мрчеъе мщфце, емъъ мк аеъе оелп мдъртд, тн гмч бфрйн, тм оръ щъърйт болд шащерд, еаж ъелм мзжеш амй млеерйн сефййн.
цеш чщш ресу бфший ае бимфеп, мчбмъ фшийн ресфйн.
ббшлъ щрд иебд
евош зъйод иебд.
цбйчд
цбйчд чшбешиешйн
рййг-054-4861318
цбйчд щмен
дан дщйрейй мчшбешиеш себаше лм лк рфех тг щйвйт вн тн орет йбеа машх?
мвбйй дзщом ан щотъй аъ ъчъеч дсемереайг дшлб аоеш мдрйт?
емвбйй деачеойн дан рйфм ддеа деа еачен ае рщн ае од?
етм айжд зечйеъ мщоеш лщарй озбш аеън?
дййъй отгйу мдвйт амйк тн дшлб ебфтн дшащерд щрйсйре мдрйт деа оощ лоти дрйт арй ощелрт щйщ лод бгйчеъ щафщш мдшйх мнфрйй щарй офшч аеъе еъефс оерйъ мрърйд
ъегд
נתי שלום רב !
מומלץ שתגיע עם הרכב אלי, ולא עם הקרבורטור בלבד.
אך אני מבקש שתעלה תמונות נוספות של הקרבורטור, מארבע זוויות שונות, וממבט על :
מלפנים ומאחור , מהצד הפונה למכסה השסתומים, מהצד הפונה לכנף, ומהצד הפונה לקיר האש.
השתדל להתמקד מקרוב, ולפקס את התמונות, שיראו ברורות יותר, כולל החיבורים הלא מזוהים ושחתוכים, ושרובם ככולם מבוטלים, ולא ניתן ואין צורך לשחזרם, כי הם מחוברים לדגמי סמוראי שלא יובאו לארץ.
אני ממתין לתמונות נוספות.
בהצלחה.
צביקה
עריכה:
מבט נוסף בתמונות, נראה שהצוק האטומטי בקרבורטור זה, מבוסס על מי קירור ולא חשמל, מה שלא קיים בקרבורטור סובארו מקורי , לכן תמונות נוספות של חלקו האחורי של הקרבורטור, הקרוב לקיר האש, יעזרו מאד.
בברכה
צביקה
цбйчд чшбешиешйн
рййг-054-4861318
щоше тм чщш