-3 .
.
.
, .
" .
, , , , .
... .
, . .. ' . ...
? ( .. ).
כדי למשוך רק גיד אחד למתג. המתג עובד בצורה כזאת, שכשאתה פותח את הדלת, הוא סוגר מעגל לגוף, שהוא כידוע מינוס.
דרך אגב, כל הפתרונות שהעליתם כאן רעים מאוד, למעט משיכת חדש חוט מתחת לחיפויים, ממנורת התקרה או עצמאי. אם תגנוב מתח מחוט אקראי, אתה מוסיף עומס לא מותכנן על החוט והפיוז של אותו אביזר, מה גם שבלי סכימת חשמל, אתה לא יודע ממי גנבת מתח, מהמגב, אורות ערפל או ABS לצורך העניין.
אפשרות נוספת היא לבדוק בסכימות החשמל, יש אפשרות שהיצרן הוסיף בצמה חוט נוסף להפעלת אביזרים שונים בתא המטען, כמו מגבר לדוגמא, נפוץ מאוד ברכבים שונים. מקור מתח כזה, שיהיה מוסתר איפשהו מתחת לריפודים, יהיה בד"כ כבר מוגן ע"י פיוז, וכל מה שנשאר זה לחבר את המנורה עם מתג משלה.
עשה לעצמך טובה, נסה להימנע כמה שאפשר מאילתורי חשמל אצלך ברכב, הם יעשו במצטבר הרבה יותר נזק מתועלת, והתיקונים יעלו בסוף הרבה יותר מלעשות כמו שצריך בפעם הראשונה.
קובי
, , . , , . , .*
.
-40 " 4 ".
-50 .
:
http://www.dealextreme.com/products.dx/category.712
, , ? . , .
, ( ) , .
, , .
? , , ( ) , , '' , , . , , .
, , , , , " .
? ?
, .
.
.