μξδ ΰι ΰτωψ μξηεχ δεγςεϊ ωπιωμηε αθςεϊ ?
φεςπιδ ..
ζΰϊ μΰ δωιθδ ....
φεςπιδ ..
εΐπΔβΐμΘδ αΐΰΘζΐπΘι ιδεδ φΐαΘΰεΙϊ; ΰΔνΞιΐλΛτΜΗψ δΖςΘεΙο δΗζΜΖδ μΘλΖν ςΗγΞϊΜΐξΛϊεΜο
ΰν ΰπι ξεηχ δεγςδ ωμ ξιωδε ΰηψ ζδ μΰ αργψ ΰαμ δεγςδ ωμι ? ...
ξδ ψς αζδ ?
λϊαϊι ξωδε αδϊμδαεϊ εΰηψι 10 γχεϊ πιψβςϊι εΰπι ψεφδ μξηεχ ?
λϊαϊι ωΰμδ εξφΰϊι μαγ ΰϊ δϊωεαδ ξϊηϊ μΰσ ωμ ςφξι ? .. ΰπι ψεφδ μξηεχ ....
ξδ ψς ?
φεςπιδ ..
ΰιο ψς αωιξεω ωΰϊδ ξαχω, ΰαμ ιλεμ μδιεϊ ωιξεω ΰηψ μψςδ, λξε ωλϊαϊι μξςμδ...
αλμ ξχψδ, δψι μλμ αχωδ ωμ ξιωδε ϊελμ μαεΰ αχωδ ρεϊψϊ ωμ ξιωδε ΰηψ, ρϊν δαΰϊι γεβξΰ μωιξεω ΰηψ μψςδ.
ΰαμ ΰν λαψ, ΰζ δπδ δφςδ ξωεγψβϊ: δψι μλμ δεγςδ ωΰπηπε λεϊαιν, πιϊπϊ μπε δΰτωψεϊ (μξωκ ξρτψ γχεϊ) μςψεκ εμωπεϊ ΰεϊδ. αΰεϊε τψχ ζξο ξφεξφν, πιϊο ΰεμι βν μΰτωψ μξηεχ ΰεϊδ.
δπχεγδ διΰ ωδϊελπδ ωξτςιμδ ΰϊ δτεψεν διπδ ξεφψ ξγσ ρθπγψθι, εΰν δΰτωψεϊ δζε μΰ ϊελππδ ξψΰω επιϊπϊ μδβγψδ, ΰζ μΰ πψΰδ μι ωξιωδε ιωα μλϊεα ΰϊ ζδ αξιεηγ ςαεψ β'ιτεμεβ. ψχ δαγιχεϊ ωμ ζδ δο ςαεγδ βγεμδ ...
ιΰμμδ, ϊςαιψε ΰεϊπε μΰεσ-θετιχ :oops:
πγα.
εΐπΔβΐμΘδ αΐΰΘζΐπΘι ιδεδ φΐαΘΰεΙϊ; ΰΔνΞιΐλΛτΜΗψ δΖςΘεΙο δΗζΜΖδ μΘλΖν ςΗγΞϊΜΐξΛϊεΜο
זה לא אוף טופיק, זו שאלה טכנית לגיטימית.
אני מזכיר לחלקכם שפעם גם לא הייתה אפשרות העריכה בטווח 15 הדקות. היית משגר בENTER ושלום על ישראל. זה גורם לאנשים לחשוב לפני שהם משגרים הודעות.
מי ששואל שאלה כשהתשובה נמצאת מתחת לאף, בפעם הבא יסתכל מתחת לאף.
מי שכותב משהו, שיחשוב פעמיים לפני שהוא משגר.
בתור אחד שמחובר פה כמה שנים טובות, אני יכול להעיד על עצמי שזה לימד אותי ריסון מהו ולא ישר להקליד ולשגר. וגם אז, יוצא שטועים כמה וכמה פעמים, מבקשים שימחקו ומוחקים, ולפעמים לא מוחקים. לפעמים צריך להעביר הודעה משרשור לשרשור, או לאחד שרשורים או להפריד שרשורים, עושים את זה.
אני רואה איך זה בפורומים אחרים בתחומים אחרים, כשלאדם יש אפשרות עריכה גם אחרי כמה וכמה תגובות, זה לא לעניין. אתה אומר משהו, תעמוד מאחורי הדברים שלך. טעית, תודה בטעות ושלום על ישראל.
אף אחד לא יאכל פה קלדן שטעה...
μΰ δβςϊι μψΰω ωψωψϊ δξζεο λγι μδιεϊ φξηεπι!
ξητω ψελω μζεβ λμιεϊ αξφα θεα,λεμμ ςαεγδ...
גיא, אם התפלקה לך בטעות הודעה שאתה פשוט חייב למחוק, אתה מבקש בה.פ. מאחד המנהלים שנמצאים אונליין (או מדווח על הודעה רעה). אנשים עושים את זה מדי פעם, לא ביג דיל.
ΰιεπιχ 5 | β'ιτ CJ-7 1979 | διιμχρ 2015
διε: β'ιτ XJ φ'ψεχι 1994| διιμχρ 2008| διιμχρ 1997 | β'ιτ CJ-8 1989 | ρξεψΰι 1988
διιωψ ...
φεςπιδ ..
ωξψε ςμ χωψ