תודה רבה.
קראתי את היומן על יבוא הפורד LTD. ידוע שאנחנו חיים במדינה "נאורה" "ירוקה" ו"תרבותית" כמו מדינות
אירופה המערבית המפותחות (הרשו לי לגכח)... אבל מה לאחד כמוני עם אופי מערבוני ולאירופה המערבית?
יש לנו חוקי רכב נוקשים ולא מובנים שגם אם תישב וועדה חיצונית של: מהנדס רכב, דיפלומט, פסיכיאטר, ושופט
הם לא יצליחו להבין את הרעיון השטני מאחרי חוקי הרכב הנוקשים שיש פה בארץ. (הורדת רכב מהכביש
רק בגלל שבולמי התוף הוחלפו בדיסק יותר בטיחותיים ויותר יעילים? איפה זה נשמע אם לא כאן)
ושלא נדבר על גופי המדינה שכל אחד מהם הוא אירגון פשע בפני עצמו. "עולם תחתון במסגרת החוק"
מה שנקרא. אבל אני כבר ערוך לזה נפשית, הייתי כבר בעלים של ג'יפ סיקס אני יודע שהם לא הולכים לעשות
לי חיים קלים. לא השודדים מהמכס, ולא הגנגסטרים של משרד התחבורע (כפי שאתה מכנה אותם - ובצדק!)
לכן אני מעדיף להיכנס לשיפוץ של רכב שכבר מתגלגל על ארצינו. כמו שראיתי כן פרוייקטים על סוברבן ועל
צ'ירוקי ישן. וגם על הגלאדיאטור. חלקים אין לי בעיה ללכת לייבא. (מי אמר LMC TRUCK?)
בקליפורניה אני יודע שלא רושמים מידת צמיגים. (בן דוד שלי גר שם 5 שנים!). זה רק במדינתינו הקלוקלת
לדעתי. גם התקן "יורו" האידיוטי הזה שקיבלה על עצמה המדינה בניסיון עלוב להתקבל לאיחוד האירופי הסנובי.
61 שנה ועדיין השלטון לא קלט שאנחנו מדינה מזרח תיכונית ולא אירופאית (שלא לומר סוג של צפון אפריקאית)
כניראה שאחפש עוד קצת בארץ. ואז אפנה לייבוא אישי אם החיפוש לא יניב תוצאות.
תודה רבה על התגובה
ωξψε ςμ χωψ