בניתי לא מזמן מחסן עץ, עם קירות מנוטפדר ותקרה מפלסטיק גלי. 300X260X260 יצא יפה ועלה כ3000 ש"ח כולל הכול.
אהלן , אני מעוניין לבנות מחסן , קטן יחסית , בעיקר לאיחסון הקטע שהמחירים של מחסן של כתר גובלים בהזיות ,4 5 אלף מוגזם משהו .
עכשיו אני בחיפושים אחרי אחד ביד 2 ומצד שני עוברת לי האפשרות של לבנות לבד .
במידה ואני בונה לבד ברור לי לגמרי שהקונסטרוקציה עצמה תהיה מברזל אבל החיפוי עצמו של המחסן מאיזה חומר שיראה גם טוב לעיין ? מה הם האפשרויות חוץ מאיסכורית שיהיה עמיד גם בפגעי מזג האוויר ומה המחירים לחומר חיפוי שנראה גם טוב ?
אור
בניתי לא מזמן מחסן עץ, עם קירות מנוטפדר ותקרה מפלסטיק גלי. 300X260X260 יצא יפה ועלה כ3000 ש"ח כולל הכול.
עץ הוא חומר מצויין, בתנאי שצובעים, משמנים ומתחזקים כראוי. היתרון הוא שעץ נראה טוב גם מבחוץ וגם מבפנים, ומבודד היטב. אתה לא חייב נוטפדר - אפשר גם עם לוחות רגילים, בחפיפה של 2 ס"מ אחד על השני - מונע היטב כל רטיבות. המחיר 60-80 ש"ח למ"ר, ללא קונסטרוקציה ולזור (אגב, אפשר גם קונסט' מעץ).
חן
אין ג'יפ. המצב קשה..
אבל יש אלפא, לבינתיים..
אם יש לך מקום בחצר, כדאי לשקול רכישה של קונטיינר 20 פיט.
במחירים האלה זה הופך למאוד כדאי.
שם לוהט ירח כנשיקת טבחת, שם רקיע לח את שיעולו מרעים, שם שקמה תפיל ענף לי כמטפחת
ואני אקוד לה וארים.
היה ג'יפ...
מוות לגנבים
שם לוהט ירח כנשיקת טבחת, שם רקיע לח את שיעולו מרעים, שם שקמה תפיל ענף לי כמטפחת
ואני אקוד לה וארים.
נדמה לי שכבר ניהלנו שיחה דומה בעבר, לא? בכל מקרה, מכולת ברזל ללא בידוד, לעולם לא תהיה "נעימה לשהיה" בקיץ. מניסיון, אחרי שבניתי גם גג איסכורית עצום מעליה, צבעתי בלבן, פתחתי פתחי אוורור וגם הרכבתי דזרט-קולר... בכל מקרה, לאחסון ציוד לא רגיש מדי לחום, לשהיות קצרות ("בדיוק קפצתי לחפש את המברג ב-12 בצהריים")-אתה צודק בהחלט, ומכולה מאווררת קלות תעשה את העבודה מצויין, כבונוס אתה גם מרוויח מבנה קשיח בהרבה ועמיד יותר לפריצות, רצפה טובה וגם חוסך את הצורך לבנות-מפלסים, מניחים ויש מחסן.
קובי
היה ג'יפ...
מוות לגנבים
עודד, תמקם את פתחי האוורור בגובה התיקרה בדופן האחת, ובגובה הריצפה בדופן הנגדית. תקבל ייעול משמעותי - האויר החם עולה למעלה, ויוצא, ובמקומו נכנס אויר קריר יותר מבחוץ (יחסית, כן... ). מן הסתם במבנה ברזל חשוף הטמפ' בפנים לעולם לא תהיה פחות מאשר בחוץ.
סובארו צבועה בגוונים מוזרים
-----------------------------------
מה שלא עובד בכח, יעבוד עם מעט מחשבה, קצת רצון ועוד קצת כח ..
אין אצלי בעיה של שאיבת אויר מבחוץ.
ההתאמה בין הדלת למשקוף (דלת שהוספתי בדופן), לא מושלמת.
שם לוהט ירח כנשיקת טבחת, שם רקיע לח את שיעולו מרעים, שם שקמה תפיל ענף לי כמטפחת
ואני אקוד לה וארים.
מישהו אמר משהו על בעיות בקונטיינר
http://www.youtube.com/watch?v=65C9O...eature=related
נראה מעניין
רפי
שמרו על קשר