жд "огбш" жд? оиш одлбйщ?
жд "огбш" жд? оиш одлбйщ?
ан дйшчп щаоеш молеш мй аъ дфемсййж ма йтщд мй фарц'ш (од щйвоеш аъ дтсчд иеиамйъ ейзжйш
аеъй мщеч дзйфещйн) авйт мофвщ шлеб тм GMC 87, ан ма алфъ млн малем ма лщш, арй йлем
мдбйа лод аришйчеийн оийб-итн, бчбеч еегчд ебчбеч свм тмй! аемй йгйгд иебд щмй ъцъшу мийем,
ак длм ъмей ан дтсчд ъца мфетм,
ма терд бфешен
мщамеъ, чещйеъ, тцеъ, ъебреъ, ра мфреъ бд"ф
асу, оъашврйн тм ойрй щййшъ очешшй аеейш оъ"а?
амедйн реъп авежйн мой щцшйк мщбеш ме аъ дщйрййн
дй
арй ллм дршад овйт
ддшлб тгййп ма сефй...
стш.
аеой, арй овйт (ан ма йщъре дълрйеъ) тн режм чйшеш... дшбд режм чйшеш... бъек шгйаиеш (смйзд, дйен чешайн мжд "зийбъ оцррйн" ).
абм мк тм жд, йщ осмемйн оъайойн вн бщбймк бажеш.
асу.
"scars are tattoos with better stories"
айп ълрйъ. зййн. рчегд.
дчофш - VW TYPE 2 1978 | диргш - дйймчс 2008
бофвщ йдйе дшбд в'йфйн,дщиз чшеб млбйщ,дайжеш роца бъзен дозйд
щм щби тжжод емй йщ ишаеод одн лбш щрйн...
аж гбш шащеп мфрй дщйрд,шщйоъ щойшд.
take nothing but memories
leave nothing but footprints
домцд:
мой щйщ бшщеъе ачгз щйбйа аеъе айъе,
мой щйщ лмб щойшд, щйбйа аеъе ейчщеш аеъе млмй щме,
еъойг оеомх щъдйд слйп бвшб бщмйфд,
ажйчерйн вгемйн мчщйшд (бойгд ейъфс врб) елоебп айжд
рбеи ае озби бййсбем мочшд щйъфс дослп щйвт млн бв'йф
мма шащеъ ебайщеп мймд, ъашвре сбб щойшд,
ъзмче аъ дчбецд машбтд чбецеъ, елм азъ одашбт чбецеъ
ъщоеш щтъййн езцй ае щтъййн бмймд (ъмей лод аън оълррйн мйщеп)
цййге аеън бфрсйн еой щйщ ме лмб лгай щбжоп щдеа ма йщп йфишм айъе
сбйб дв'йфйн дзерйн, еан афщш щйдйд мфзеъ блм чбецд азг тн ачгз,
очеед щйца мй мдцъшу - тгййп лмен ма свеш
дцтеъ ресфеъ мбрййъ отшк дврд фасйбй еачийбй:
1. дцбъ вгш дъшаъйъ озебшъ моечг
2. фшйсъ ибтъ дйчфйъ щм оечщй ртм сбйб дзрйеп, афщш мщмб вн оечщй р"и мочшд щйвйте тн шлб,
3. гшк ийщиещ маешк двгш - щрелм мждеъ тчбеъ бочшд щм дфтмъ фшщ ъешлй еошгу,
4. дцбъ щъй тогеъ оав (тн 4 ашвжй фтемд ъзоещъ 7.62 мл"а) бщъй рчегеъ щемиеъ сбйб дзрйеп оаейщеъ лм дмймд.
5. олйееп щдзрйеп ма шзеч ощйбид, мод ма мрцм ощабйн ресфйн байжеш, - мъан сйет ашиймшй щйефтм бойгъ дцешк.
6. афщш вн мщмб дътшбеъ лезеъ тъегд ресфйн аеейшййн ,абм ршад мй щдвжоъй лбш![]()
ббчщд ма.мой щйщ лмб щойшд, щйбйа ,
арзре шецйн мйщеп бмймд, елмбйн ребзйн гй офшйтйн.
лр"м мвбй вршиешйн, отшлеъ двбшд, елм гбш щтещд штщ.
арй оеца мрлеп млъеб аъ жд, мошеъ щбшеш мй щдгбшйн оебрйн оамйдн - лй лбш рфмре тн жд. од щма офшйт бмймд щм ийем щм в'йфйн беггйн йлем мдфшйт оаег бофвщ щм лод тщшеъ в'йфйн.
мвбй лм дщаш - бщбйм жд дййре ожойрйн аъ шлс...
асу.
айп ълрйъ. зййн. рчегд.
йщ мй фиеш ощойшеъ бзещк лщарй бийемйн ема тм огйн- йщ оцб щаъд щеош лм дмймд бщбйм лемн?
арй оелп мъъ мк аъ длмб ан жд йтжеш мк мдшвйщ оевп (шч ъъзщб бе чцъ, деа лп демк мйщеп змч оджоп).
мвбй дзйоещ, рдмй фъйзд бащ еъвбеш вжшеъ, ъдйд тмййъ ощош тн вжшеъ дчфцд? (лзем, мбп еарй биез щайфещде дйе тег лод цбтйн..)
арй баоъ обчщ ъгшйк осегш, в"в тн сийчмййийн есс"м (мбп) еан афщш, ъбйа вн цдеб лй азшъ айк ргт айфд рвош дзмч щм дозшад/зм"л?
афшефе омлегйн, дцтъ ййтем чирд- ан ъелм мщйн оечщй ъаешд, ршеейз фзеъ щеош азг мфзеъ, едафеу щйчен бмймд мзфщ аъ дцеммъ беагй ейщлз мдегйт мщеош (аъд) йтщд млемре офвп йеотцоаеъ чцш еощтщт..
ан овмйн аъ доадм щмре, едайргйарйн- аефс, дрййийб'с тн длфйеъ оъзймйн мшзшз, йдйд фйрей осегш бмймд тн дшлбйн ае щеб фтн ост фймйн обемвп?
ечещййд азшерд,
лщдймгд чод бмймд мфйфй, ецшйк мъъ щъп мйг дщйзйн озех моадм, од дъгш щм дзф"ч лгй мдегйт щйцаъй одоъзн?
жд шч бвмм щма ба мй мчбм лгеш бъзъ офсйлй фшреайг щзещб щдеа бщййшъ чшееарйн ботшб дфшет мфрй 100 щрд.
ътщд иебд млемре,
аъ длмб ъщайш ббйъ- жд иеб лщаъд бзрйеп щм 2-3 шлбйн, ма лщйдйе тщшеъ шлбйн едлмб йчбм иоиен зещйн олм азг щдеа ма олйш лй ан длмб щмк битеъ йвт бймг щм ойщде бзещк аъд евн длмб ъъзшие тм жд млм дзййн.
аъ дрщч ъщайш тм двеу щмк бмбг, ае йеъш иеб ббйъ-йдйе щн л"л дшбд арщйн щйсъеббе еау азг ма шецд мшаеъ оеме чрд бжоп щдеа озшбп щфеу оазешй щйз лй аъд зй бсши сев в'.
ддрад щбайийеъ..
"The view of the Hilux from the back, often seen by others on the trail, rarely seen by anyone on the freeway."
Hary Wagner
даоъ, щарй оъ мдвйт евн йщмй азмд осмемйн оелрйн мийем мщбъ щм мозшъ мой мой щйшцд мдцишу амй, абм оъмби ан мдвйт бвмм дчеш дтж дцфей мре богбш бмйм щйщй дба,
огешд, щч щйрд иеб, едчеш ма йдйд трййп.
мймд богбш деа чш, бвмм жд жд огбш. жд змч одтрййп.
асу.
айп ълрйъ. зййн. рчегд.
щоше тм чщш