בתל אביב, רחוב סלמה אצל עובדיה -0522502448 עלה לי בערך 250 לתיק שמשונית של 120/100/50 (תופר לפי מידה)
עם רצועות לאבטחה, בבסיס
עבר גשם והכל וסבבה, להקפיד על OVERLAP של בערך 5 ס"מ באיזור מעל הרוכסן כדי שלא יכנסו מים
בתל אביב, רחוב סלמה אצל עובדיה -0522502448 עלה לי בערך 250 לתיק שמשונית של 120/100/50 (תופר לפי מידה)
עם רצועות לאבטחה, בבסיס
עבר גשם והכל וסבבה, להקפיד על OVERLAP של בערך 5 ס"מ באיזור מעל הרוכסן כדי שלא יכנסו מים
רק מזכיר לך שיש לך קשר לנהגי משאיות ;-)
JEEP GC V8 98 IR 3.5
Honda 300ex
אנשים פה מדברים על תיקים 220 ליטר שבולעים ארבעה מזרונים ועוד אוהלים וציוד נלווה.
בחישוב גס, כל מזרון לוקח 85 ליטר, אז לא מסתדר לי החשבון, מה גם שאני עם תיק 800 ליטר, וצפוף לי.
או שאתם מדברים רחמנה ליצלן על מזרוני פלציב מימי האינקוויזיציה.
בועז,
אני מכיר בסחנין ובכפר יאסיף.
לא יודע לגבי מחירים של חומר גלם בלבד.
Sent from my GT-I9100T using Tapatalk 2
JK ארוך 2008 עם חיישני רוורס ועץ ריח.
ואפילו במצבו הסטנדרטי הוא הפך למחליף ראוי ל-WJ..
חומר גלם אתה יכול לקנות בקיבוץ העוגן, יש להם חנות מפעל בכניסה לקיבוץ (העוגן פלסט מייצרים יריעות של PVC)
Sent from my iPhone using Tapatalk
בועז - לפי דעתי לא כדאי לקנות שמשונית במקום א' ולתפור במקום ב'. עדיף לפנות לגורם אחד שיתפור בשבילך את המוצר.
השמשונית הקלה ביותר שוקלת 410 גרם למטר. הכבדה ביותר 900 גרם למטר. באמצע יש גם 600 גרם למטר.
יש אופציה נוספת - בד קורדרוי אטום למים קל וחזק (משמש לתפירת אוהלים).
לתפירת תיק הגג הייתי משתמש בשמשונית 410 גרם.
המחיר לשמשונית 410 גרם נע באזור ה 25 ש"ח למטר, חומר גלם בלבד, ללא תפירה.
תפירה מחייבת מכונה חזקה, לא בייתית ולא ביד.
לגבי תכנון וייצור עצמי - אני ממליץ לא לתפור אוזניים או לולאות לקשירה על הגגון. זה מחליש את את הבד ויוצר נקודות תורפה.
עדיף ליצור מקשה אחת (שק) עם ריצרץ מסיבי. את התיק שתפרת תצמיד לגגון בעזרת האמצעים הרגילים.
אני ממליץ על המתפרה הבאה -
http://www.badimnet.co.il/brazent-tent?___store=default
נדמה שהם ממוקמים באשקלון אבל הם מבצעים משלוחים לכל הארץ.
יש מתפרה מצויינת וזולה בנתניה אבל הם לא מבצעים משלוחים.
גילוי נאות - אני לא מייצג גורם כלשהוא. ההמלצות הם על סמך ניסיון אישי בלבד.
הנחה לחברי הקהילה ! צילומי משפחה, מוצר ותדמית בסטודיו או אצלכם. להזמנות - 0544405541
הכוונה אבנר שיש אצל הורי מכונה תעשיתית לגמרי ולמען האמת לאח שלי יש רשיון נהיגה עליה...
הבד שהתכוונת אליו זה קורדורה או קורדרוי?
JEEP GC ZJ V8 98 IR 3.5
HONDA TRX300ex
התכוונתי לקורדורה כמובן....טעות שלי...(שמשונית יותר חזקה).
בכל מקרה, אם הייתה לי מכונה אזי הייתי גם תופר בעצמי. לך על זה!
בהצלחה!!!
אבנר
הנחה לחברי הקהילה ! צילומי משפחה, מוצר ותדמית בסטודיו או אצלכם. להזמנות - 0544405541
אצלי תפורים משמשונית שקים למזרונים (מתקפלים), אני מניח שראית אותם בסיום מפגש ג'יפולוג בדרום.
אצלי - לא על הגג,, אלא מאחור.
גם אצלך, בועז, אתה יכול מאחור.
Willys סגור 58, כמו בסמלון, שסיים שיפוץ
Willys סגור 53, דגם מפואר - ממתין לשיפוץ
אין שום בעיה עם לולאות המתכת בצדדי השק. מאפשרות קיבוע מוצק לאוטו ואין שום בלאי או תפרים שנפתחים.
השק שלי בולע 3-4 מזרוני ספוג בעובי 7-8 ס"מ.
בנוסף - אוהל לארבעה, כסאות מתקפלים, שמיכות, כריות וכו'. יש מקום להכל ולעתים נדמה שהוא גדול יותר מבפנים מאשר מבחוץ.
קחו בחשבון עליה מוחשית בצריכת הדלק. הדבר הזה מייצר גרר אוירודינמי, שלא נדע... וזה מורגש אפילו באוטו שמלכתחילה אוירודינמי בערך כמו בלוק...
לכן אני משתמש בו רק בטיולים ארוכים בהרכב מלא שדורשים המון ציוד. לטיול גברים של יום-יומיים בהם יש ברכב רק נהג או מקסימום עוד נוסע, וכל החלק האחורי נשאר פנוי, השק הזה נשאר לנוח במחסן.
לא עונה בפורום
לשאלות, קושיות, עצות, תובנות, נא לפנות בה"פ
זו בדיוק אחתמשתי הסיבות ל"מאחור ולא על הגג".
גרר ותצרוכת דלק זו אחת, העלאת מרכז כובד זו השנייה.
במיקום נכון גם לא יוצר בעייה בזוית נטישה.
לעניין האוזניים, אגב - אם תופרים מסביב רצועה, לכל האורך/רוחב, אין בעיית "תלישת אוזניים".
ניתן לראות איך זה בנוי אצלי....
Willys סגור 58, כמו בסמלון, שסיים שיפוץ
Willys סגור 53, דגם מפואר - ממתין לשיפוץ
העלאת מרכז הכובד די זניחה, כי מדובר רק בציוד שתופס נפח רב והמשקל שלו פחות קריטי.
אבל עניין עליית צריכת הדלק ורעש הרוח המוגבר משמעותי אפילו בסופה.
לא עונה בפורום
לשאלות, קושיות, עצות, תובנות, נא לפנות בה"פ
לי אין מושג, גם בגלל שעל ריינג' שמכבד את עצמו (על אחת כמה וכמה אחד שלא נוסע..), לא תמצאו ציוד על הגג אבל..
תגידו, אתם מנסים להמציא את הגלגל, סתם בשביל הספורט או שהתיקים של סמואל מטריפנט יקרים מידי?
הוא משוןק ומוכר וגם בארץ..
אסף.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
"scars are tattoos with better stories"
אין תכנית. חיים. נקודה.
הקמפר - VW TYPE 2 1978 | הטנדר - היילקס 2008
שמרו על קשר