האם זו מידה מאושרת על ידי היצרן ?
אחרי חיפושים ובדיקות נמצא הפיתרון החוקי לצמיגי 50/50 לפורסטר
ביום שישי האחרון הגעתי לצמיגי פרויד בחיפה
החלפתי את הצמיגים ליוקהומה G12 ATS 225/60 17 98H שי הבעלים נסע איתי למכון הרשוי בטירת הכרמל לאחר תהליך של כ10 דק' ותשלום של 30 ש"ח אגרת שינוי קבלתי אישור על הוספת קוד מהירות 98H בנוסף ל99V.
כרגע היוקהומה הוא הצמיג היחיד שקיים במידה הזאת, צמיג לא זול אבל ברמה גבוהה.
שי איש מקצועי אדיב ונותן שרות מכל הלב ליוה אותי לאורך כל הדרך עם חיוך והמון סבלנות עד לקבלת האישור.
שי צמיגי פרויד 050-7777668
בשמי ובשם כל מועדון סובארו וחברים בשטח - תודה גדולה
https://www.facebook.com/groups/777891399025254/
האם זו מידה מאושרת על ידי היצרן ?
מה שלא נכנס בכוח נכנס עם יותר כוח..
איזה ניירת דרושה כדי לעשות את השינוי ברשיון הרכב?
תודה,
בעז
חדשות טובות לבעלי סובארו, והוכחה שיבואני רכב בישראל יכולים להשקיע קצת מאמץ ולהוסיף אופציות צמיגים נוספות - אם הם רק רוצים.
איוניק 5 | ג'יפ CJ-7 1979 | היילקס 2015
היו: ג'יפ XJ צ'רוקי 1994| היילקס 2008| היילקס 1997 | ג'יפ CJ-8 1989 | סמוראי 1988
רפי,
מה השנתון של הפורסטר שלך?
לי יש 2011, האם אני צודק ולפי הוראת הרישום
http://car.mot.gov.il/ORIL/2011/3/10-1336.pdf
אפשר רק קוד מהירות V?
מישהו יודע אם אפשר באיזו דרך להוסיף בכל זאת H?
תודה!!
הוראת הרישום לא מכילה את כל המידות האפשריות, אלא רק את אלו שהיבואן רשם.
עקוב אחר התהליך אותו תאר רפי, או פשוט דבר עם שי מצמיגי פרוייד בחיפה.
צמיגי פרויד - 04-855-0505
הצמיג באותה מידה מחורבנת. עם אותה דופן נמוכה וחלשה שנקרעת רק מהריח של אבנים.
רק הסוליה טיפה יותר אגרסיבית וקוד H במקום V.... אבל ניחא. זו באמת דוגמה שמוכיחה שיבואן עם קצת רצון טוב יכול להשיג הרבה דברים - וגם דוגמה לשירות מצויין של צמיגיה שראוי שכל ענף הצמיגים ילמד ממנה. שיהיה במזל טוב.
היה יכול להיות הרבה יותר טוב אם מלכתחילה היבואנים שמוכרים כלי רכב שהם עצמם מגדירים כ''רכבי שטח'' היו מביאים את רכבי השטח הללו עם אפשרות בחירה מבין כל מידות הצמיגים שהיצרן מאפשר. וכולנו יודעים שכל יצרן מאפשר כמה וכמה מידות. יבואני הרכב רק צריכים לצאת מהראש של סוחרים בשוק. כי מכוניות זה לא תפוחי אדמה - יש כאן צורך אמיתי וזה משהו שהיבואנים צריכים להפנים ולהגדיר את זה כשירות שהם מחוייבים לספק ללקוחות שלהם.
הם היו חוסכים לעצמם ובעיקר ללקוחות את כל הטרטור.
לא עונה בפורום
לשאלות, קושיות, עצות, תובנות, נא לפנות בה"פ
שאלה.
לאחר החלפת הצמיג. אנחנו יודעים שבידוד הרעש בפורסטר לא הכי מצויין בעולם...איך הנסיעה על הכביש? (האם היית ממליץ על ההחלפה הזאת במידה ורוב הנסיעה על הכביש ואחת לחודשיים יש טיול סופש?)...וכן מעוניין בצמיגים רציניים יותר
אם בדקתי במכון רישוי לפי מס' הרכב שלי וקיבלתי את אותן 2 מידות בלבד (עם קוד מהירות V) שראיתי בהוראת הרישום אז זה באמת כל מה שיש? או שיש עוד מאגר נסתר בו היבואן יכול לרשום מידות נוספות?
מישהו פעם פנה לסובארו בקשר להוספת מידות / קודי מהירות?
שמרו על קשר