הכי מתאים לו בתור מריצה
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
הכי מתאים לו בתור מריצה
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
לא הזוי, תופעה מוכרת בדיפנדר ודיסקו 1 עקב מוטות רדיוס כושלים. רצוי ומומלץ לחזק.
בדיסקו 2 זה כבר שונה לגמרי.
RAM 3500 on "35
אתה מכיר אישית מישהו שברח לו סרן? אני לא. וראיתי דיפנדרים שעברו התעללויות קשות מאוד. עד כדי שלדות שנשברו מהעומס.
תסתכל על הג'אנט האחורי, הוא נכנס במשהו, או שמשהו נכנס בו.
במאמר מוסגר, כן ראיתי רכבים שהגיעו למצב שבו הבורג של הרדיוס השתחרר להם עד ממש כריכה שתיים לפני הסוף.
הבעלים לא חיזק מוטות רדיוס לפני שנגנב הדיפנדר.
"scars are tattoos with better stories"
אין תכנית. חיים. נקודה.
הקמפר - VW TYPE 2 1978 | הטנדר - היילקס 2008
לא רואה פה שום בעיה. לנעול מרכזי ולהמשיך בנסיעה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
When your options low, I lift you from belowתגלי איך האויר מחוץ לעיר מרגיש אחרת...
אסף- לשחרור של בורג התייחסתי. אגב, זה קורה הרבה יותר ברכבים שבהם בסוף כל יום "מחזקים" את האום. מי שנוסע באוטו ושומע דפיקות כל האצה/בלימה ולא הולך לבדוק מה הולך, ובכן....
נדב- חידשת לי. עברו תחת ידי עשרות (אם לא יותר) דיפנדרים. מעולם לא נשבר רדיוס. התעקם ממכה בסלעים? כן. נשבר ככה סתם? לא מכיר. איזה חלק שם קורס?
לגבי מכה מהבודי שפוגעת ככה בג'אנט, בצמיג 32 שמנופח לכביש? קשה לי להאמין. היית אומר שהדריישאפט עף ועשה את זה? אולי עוד הייתי קונה (אבל כשזה קורה, הוא בד"כ לא מגיע לשם, אלא פוגע ברדיוסים או באגזוז).
שימו לב שיש חבטה משמעותית וקריעה בדופן בצד הגלגל שנפגע.
יש מצב שהקריעה התחילה בגלל תאונה מהצד, פגיעה הגלגל והדופן בעמוד/משאית/ משהו מספיק חזק לעקם גאנט.
אם זה היה במהירות נסיעה בכביש פתוח, זה לגמרי יכול להתחיל תגובת שרשרת של קריעת כל הסרן מהרכב.
![]()
ההנאה שבאיטיות..
"The view of the Hilux from the back, often seen by others on the trail, rarely seen by anyone on the freeway."
Hary Wagner
בפורום אחר ראיתי שהלילה נגנב דיפנדר מהרצליה (נדב השימשוני).
כבר מחפשים חלקי חילוף...
יועץ וממונה בטיחות וכיבוי אש, מדריך עבודה בגובה.
0544830630, ido.safe@gmail.com
...
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
110TD5
Festina lente
RAM 3500 on "35
שמרו על קשר