Close
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 20 מתוך 42

ברירת מחדל גגון לרנגלר ארוך

מעוניין להתקין גגון על רנגלר jku עם גג קשיח ( פיבר/ פלסטיק ) ,מבירורים עם סדנאות וחנויות עלו מחירים הזויים ובנוסף המלצה שלא להתקין גגון על הגג מחשש לשבר / סדק אלה לקבע את מסגרת הגגון לגוף הרכב .
    משהוא מכיר את התופעה ( שבר בגג עקב גגון ).
    ובנוסף השמח להמלצה על גגון במחיר שפוי ( גם יד שניה ).
    אילן

מהו מחיר הזוי ולפי איזה קריטריון אתה קובע שהוא הזוי?

לדעתי אם כל הסדנאות הזויות אז יש סיכוי שזה לא הם ההזויים...
    אגב, מכיר מקרוב כמה בעלי סדנאות וחנויות.
    חלקם סגר
    חלקם שורד
    אף אחד לא התעשר למעט אלו שפרצו לחול וכמעט לא מתעסקים עם השוק הישראלי.

ברירת מחדל תגובה: גגון לרנגלר ארוך

ציטוט נכתב במקור על ידי boaz avrahami צפיה בהודעה
    מהו מחיר הזוי ולפי איזה קריטריון אתה קובע שהוא הזוי?

לדעתי אם כל הסדנאות הזויות אז יש סיכוי שזה לא הם ההזויים...
    אגב, מכיר מקרוב כמה בעלי סדנאות וחנויות.
    חלקם סגר
    חלקם שורד
    אף אחד לא התעשר למעט אלו שפרצו לחול וכמעט לא מתעסקים עם השוק הישראלי.
    הצדק נוטה לכיוונך הפעם
    היה טוב.....עכשיו טוב מאוד

חבר רשום ishc's Avatar

סמוראי->סמוראי ארוך->גראנד ויטרה->פאג'רו Q->האנטר->Quigley 4x4 Chevy Van

בועז שתה משהוא קר , תירגע, תנשום ,אל תתקוף את האדם תנסה לתקוף את הנושא ( באנגלית זה נשמע יותר טוב ), ולעניננו המחיר בסדנאות בארץ זהה ויקר במעט ממחיר של אותו מוצר מחו"ל ( אחרי משלוח ,מיסים ורווח ליבואן) ועדיין אנחנו מדברים על גגון עם עריסה במחיר שמתחיל ב 4k שקל ,לפי דעתי זה מחיר שלא מצדיק את עצמו ,אני יודע על אנשים מוכשרים שנבהלו מהמחיר ובנו לבד ,לצערי אני קצת קצר בזמן , ידע בריתוך, וידע טכני כדי לבנות גגון ברמה שתספק אותי ,ולכן שאלתי כאן בפורום עם משהוא מכיר או שמע על גגון יד שניה .

לא תוקף. אני שותף לאותה הבעיה כמוך אבל אני גם מכיר את הצד השני של היצרנים והחנויות וזה לא שהם מלקקים דבש....

אתה יכול- בנה לבד, זה נפלא שאתה יכול ותחסוך לפחות חצי.
    זה בטח לא יהיה ברמה של הקנוי המקצועי אבל אולי זה יספק אותך.

אילן

אין קיצורי דרך.
    זה יקר כי זה יקר לביצוע.
    לא מעט שעות עבודה של הכנות וריתוכים, חלקים בחיתוך לייזר וכו'. בלי לקחת בחשבון את שעות התכנון שזה עשיתי בכיף שלי...
    ולא מעט ברזלים אם תעשה כתב כמויות, למרות שזה "סתם ברזל" ולא מתכת אקזוטית. וכמובן צביעה.

א. היה לי זמן
    ב. אני אוהב את זה
    ג. אני יודע לתכנן מספיק טוב כדי שבית מלאכה שיש לי גישה אליו (עם שכנועים עדינים יש להוסיף...) יבינו ויבצעו (איתי ביחד).

יצא לי הרבה יותר זול, ובדיוק מה שרציתי.
    לא פחות מקצועי ממה שהייתי מקבל ממרבית הסדנאות בארץ או מוצר דומה מחו"ל.

לא לכל אחד זה מתאים זה ברור. אבל יש לזה מחיר.

ולא... אני לא מוכר...

איל
    JK ארוך 2008 עם חיישני רוורס ועץ ריח.
    ואפילו במצבו הסטנדרטי הוא הפך למחליף ראוי ל-WJ..

יופי אייל שפוך מלח על הפצעים 😬, וברצינות , אחלה של עבודה , לצערי אין לי גישה או יכולות כמוך, אני בטוח שלא הגעת לחצי מחיר ממוצר זהה שהיה נמכר בסדנא בארץ, אני לא חושב שאתה צריך למכור את שלך ....אתה יכול פשוט לשכפל - קונה ראשון יש לך.

אייל, אתה לא מחשיב בתמחיר שעות מהנדס מכונות שעבד על הפרוייקט שלך....
    זו גם הסיבה שיצא מקצועי להבדיל מחובב שהיה בונה לעצמו.

אילן, תארגן קבוצת רכישה של 8 ומעלה פריטים ותנהל מו״מ מול הספקים.

המחיר ירד משמעותית וחהיה כדאי לכולם

אני החלטתי לפני כמה זמן שמה שתכננתי ויש לי שרטוטים או מודלים זמינים - אני משתף. כי אני לא מתפרנס מזה ולא מחפש להתפרנס מזה, ומי שייקח את השרטוט שלי ויבנה לעצמו זה ממילא לא מי שילך לסדנא או למוסך ויקנה מוצר מוכן, וככה אני עוזר לחברים לתחביב ולא על חשבון אף אחד אחר.
    ואת כל זה כתבתי, כי אם תחליט להעלות כאן, אייל, את שרטוטי התכנון שלך - אז אולי אילן או מישהו אחר יוכל לבנות לעצמו גגון כי מה שחסר לו זה את היכולת שיש לך לתכנן ברמה גבוהה. ומה אכפת לך? עשית את זה בשביל הכיף שלך, לא בשביל הערך המסחרי. וכמובן אל תרגיש לא נוח אם זה לא מתאים. גם זה מובן לחלוטין.

אסף.
    "scars are tattoos with better stories"
    אין תכנית. חיים. נקודה.
    הקמפר - VW TYPE 2 1978 | הטנדר - היילקס 2008

ציטוט נכתב במקור על ידי asafk צפיה בהודעה
    אני החלטתי לפני כמה זמן שמה שתכננתי ויש לי שרטוטים או מודלים זמינים - אני משתף. כי אני לא מתפרנס מזה ולא מחפש להתפרנס מזה, ומי שייקח את השרטוט שלי ויבנה לעצמו זה ממילא לא מי שילך לסדנא או למוסך ויקנה מוצר מוכן, וככה אני עוזר לחברים לתחביב ולא על חשבון אף אחד אחר.
    ואת כל זה כתבתי, כי אם תחליט להעלות כאן, אייל, את שרטוטי התכנון שלך - אז אולי אילן או מישהו אחר יוכל לבנות לעצמו גגון כי מה שחסר לו זה את היכולת שיש לך לתכנן ברמה גבוהה. ומה אכפת לך? עשית את זה בשביל הכיף שלך, לא בשביל הערך המסחרי. וכמובן אל תרגיש לא נוח אם זה לא מתאים. גם זה מובן לחלוטין.

אסף.
    אסף

אני בגישה איתך. ושיתפתי עד היום כמה וכמה תכנונים יותר ופחות מסובכים (ספייסרים, הנמכות מפסטופים, מיגונים, מגיני סף וכו'.)

לגבי הגגון , לא תכננתי אותו עד רמת תכניות לביצוע, כיוון שזה היה לוקח לי הרבה יותר זמן וכאב ראש לעומת למדוד ולחתוך במקום חתיכה אחרי חתיכה, בעיקר בחלקים של העריסה.

בשורה התחתונה ישנם כמו אלמנטים שכן תוכננו אבל הרוב להיה ברמת סקיצות.

בסופו של דבר שיתפתי בפלטפורמה שמיועדת לזה - FABRICATOR (ממליץ להעיף מבט למי שלא מכיר) שגם השלימו לי את התכנון הבסיסי - לא יודע עד איזו רמה של דיוק וזה משותף שם בחינם.
    http://fabricator.cc/product/jeep-jk...oof-rack-free/

איל
    JK ארוך 2008 עם חיישני רוורס ועץ ריח.
    ואפילו במצבו הסטנדרטי הוא הפך למחליף ראוי ל-WJ..

חבר רשום יוש's Avatar

ציטוט נכתב במקור על ידי IlanG צפיה בהודעה
    בועז שתה משהוא קר , תירגע, תנשום ,אל תתקוף את האדם תנסה לתקוף את הנושא ( באנגלית זה נשמע יותר טוב ), ולעניננו המחיר בסדנאות בארץ זהה ויקר במעט ממחיר של אותו מוצר מחו"ל ( אחרי משלוח ,מיסים ורווח ליבואן) ועדיין אנחנו מדברים על גגון עם עריסה במחיר שמתחיל ב 4k שקל ,לפי דעתי זה מחיר שלא מצדיק את עצמו ,אני יודע על אנשים מוכשרים שנבהלו מהמחיר ובנו לבד ,לצערי אני קצת קצר בזמן , ידע בריתוך, וידע טכני כדי לבנות גגון ברמה שתספק אותי ,ולכן שאלתי כאן בפורום עם משהוא מכיר או שמע על גגון יד שניה .

אם המחיר 4K, תחטוף.
    אצל אספיר, כששיווקו גגון כזה (כרגע לא נצפה באתר),
    דרשו עליו משהו כמו 12K.
    חיפוש נוסף, ותמצא גגון דומה מאד אצל "הניצוץ" מראשון, שדורשים 14K.
    קונסטרוקציה גדולה ומורכבת כזו (יחסית),
    סיכוי קלוש שתמצא ברביעיה, ואם כן,
    זה מחיר יותר מהוגן.

האם 12-14 זה מחיר הזוי?
    שאלה טובה.

יוש, הכוונה ב 4 אלף זה לגגון חצי גג ( בסגנון שעידו בנה/מכין ) , גגון בסגנון של אספיר נמצאה ברף העליון של המחיר ( גם בחו'ל ) ולטעמי מגושם .

חבר רשום יוש's Avatar

אוקיי,
    אז הכותרת מטעה - זה לא משנה אם קצר או ארוך.
    בדקת אצל gadjeep?

4,000 שקלים זה לא יקר בשום קנה מידה, גם כשהבסיס להשוואה הוא עלות של מוצר כמו שאתה רוצה בארה"ב.

אם אני הולך לSmittybilt שזה מותג פופולרי ובינוני במחיר לדברים כאלו, אז מסגרת להתקנת גגון לרנגלר JK עולה כמעת 500 דולר - לפני משלוח לארץ.

http://www.ebay.com/itm/Smittybilt-7...b7bf64&vxp=mtr

עוד אופציות איכותיות עולות 750-1000$ וזה שוב, לפני הגגון עצמו:

http://www.ebay.com/itm/MBRP-Roof-Ra...d33bc4&vxp=mtr

http://www.ebay.com/itm/Sherpa-Roof-...7d0620&vxp=mtr

אלו מחירים בארה"ב, באינטרנט, למוצרים בייצור סדרתי שמתפרקים כמו לגו ומורכבים כמו איקאה. כולל משלוח ויבוא ארצה, שום דבר מהדברים האלו לא יעלה הרבה פחות מ4,000 שקלים, עליהם תוסיף את העריסה של הגגון.

הסדנאות שהוזכרו כאן בונות מוצרים בבודדת, פר לקוח, ואלו מוצרים עתירי עבודה, יודע כל חובב שבנה גגון במו ידיו (כמו וכמו אייל). מחיר של 4,000 שקלים הוא לכן סביר ביותר. במקרה של הרנגלרים ראיתי את העבודות של עידו לוריה והן מצוינות, מרשימות בתכן וברמת הגימור לא פחות מכל מוצר מדף אמריקאי. אם תשווה אחד לאחד מול מוצר אמריקאי שבו אתה מעוניין + עלויות יבוא תגיע לכך שדווקא בתחום הזה, העלות בארץ דומה וסבירה.
    איוניק 5 | ג'יפ CJ-7 1979 | היילקס 2015
    היו: ג'יפ XJ צ'רוקי 1994| היילקס 2008| היילקס 1997 | ג'יפ CJ-8 1989 | סמוראי 1988

ציטוט נכתב במקור על ידי נמרוד צפיה בהודעה
    4,000 שקלים זה לא יקר בשום קנה מידה, גם כשהבסיס להשוואה הוא עלות של מוצר כמו שאתה רוצה בארה"ב.

אם אני הולך לSmittybilt שזה מותג פופולרי ובינוני במחיר לדברים כאלו, אז מסגרת להתקנת גגון לרנגלר JK עולה כמעת 500 דולר - לפני משלוח לארץ.

http://www.ebay.com/itm/Smittybilt-7...b7bf64&vxp=mtr

עוד אופציות איכותיות עולות 750-1000$ וזה שוב, לפני הגגון עצמו:

http://www.ebay.com/itm/MBRP-Roof-Ra...d33bc4&vxp=mtr

http://www.ebay.com/itm/Sherpa-Roof-...7d0620&vxp=mtr

אלו מחירים בארה"ב, באינטרנט, למוצרים בייצור סדרתי שמתפרקים כמו לגו ומורכבים כמו איקאה. כולל משלוח ויבוא ארצה, שום דבר מהדברים האלו לא יעלה הרבה פחות מ4,000 שקלים, עליהם תוסיף את העריסה של הגגון.

הסדנאות שהוזכרו כאן בונות מוצרים בבודדת, פר לקוח, ואלו מוצרים עתירי עבודה, יודע כל חובב שבנה גגון במו ידיו (כמו וכמו אייל). מחיר של 4,000 שקלים הוא לכן סביר ביותר. במקרה של הרנגלרים ראיתי את העבודות של עידו לוריה והן מצוינות, מרשימות בתכן וברמת הגימור לא פחות מכל מוצר מדף אמריקאי. אם תשווה אחד לאחד מול מוצר אמריקאי שבו אתה מעוניין + עלויות יבוא תגיע לכך שדווקא בתחום הזה, העלות בארץ דומה וסבירה.
    נמרוד אין לי טענות נגד הגגון של עידו ההפך הוא בנוי ברמה גבוהה,ונראה ( בתמונות ) איכותי ברמה של סדנאות בחול ( עם לא יותר ) ,הבעיה שלי היא המחיר , גבוהה מידי וזהה למוצר מקביל מחו"ל ( כולל משלוח ,מיסים,ורווח יבואן ). לדוגמה הגגון הנ"ל של smittybilt :

http://www.quadratec.com/products/72057_1303_07.htm

מחיר "שווה נפש" של 4000 שקל בארץ אצלי בחצר.

הגגון של עידו -

http://www.gadjeep.co.il/products/717675/%D7%92%D7%92%D7%95%D7%9F-%D7%9C%D7%92%27%D7%99%D7%A4-%D7%A8%D7%A0%D7%92%D7%9C%D7%A8-%D7%90%D7%A8%D7%95%D7%9A-%D7%90%D7%95-%D7%A7%D7%A6%D7%A8

מחיר דומה,ועדין יקר מידי ,עידו יכול לתמחר את שלו באיזה מחיר שנראה לו - זכותו המלאה , בעניי המחיר לא מצדיק את המוצר ( והכוונה לשניהם - גם של עידו וגם של SMITTYBILT )

עם ניקח מסילה רוחבית אחת ועריסת אלומניום ,שני פלחים מאחור לתושבות לחלון ,נחבר ביחד נצבע הכול בצבע אבקה שחור - נקבל גגון
    דומה למה שעידו/SMITTYBILT מוכרים ,אז נכון המראה והאיכות לא יהיה זהים , אבל המחיר יהיה שליש .

חבר רשום OFF-RoaD's Avatar

אז המחיר לא "יקר מדי", הוא יקר מדי *עבורך*. אתה רוצה משהו בגימור נחות ובמחיר זול? זכותך. אבל אני אם הייתי במקום עידו לא הייתי שם את השם שלי על מוצר כזה, על אף שיש דרישה, ואני לגמרי מבין למה הוא גובה מה שהוא גובה על המוצרים שלו. מחיר ראוי והוגן, בראייתי.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

אין שום בעייה עם מה שאתה מציע, בנייה עצמית זה חלק מהDNA של האתר הזה, אני בניתי שני גגונים לג'יפ שלי, וזה אפילו יותר זול אם אתה מוותר על צביעה באבקה ועל מחברים קנויים - ראה למשל http://www.jeepolog.com/forums/conte...epolog-archive. התוצאה יכולה להיות חזקה ושימושית לא פחות מגגון קנוי, איכות הגימור והאסטטיקה תלויות לגמרי בכישורים ובציוד שלך.

אני מבטיח לך שתקבל יופי של עצות כאן בפורום, כולל מעידו לוריה.
    איוניק 5 | ג'יפ CJ-7 1979 | היילקס 2015
    היו: ג'יפ XJ צ'רוקי 1994| היילקס 2008| היילקס 1997 | ג'יפ CJ-8 1989 | סמוראי 1988

שוב אותה שאלה מחיר עבור תמורה,גגון מסדנא בהתאמה אשית יקר כמו חליפה אצל חייט.(לא תאילנד או הודו)
    אני בניתי גגון לפני 4 שנים כשעתיים לפני טיול משאריות בחצר, עושה את העבודה מצוין,נכון לא יפה כמו אותה חליפה.עלה גרוש ורבע.
    אם אין לך אפשרות לעשות לבד, אני בטוח שישנם מסגרים שיכלו לבצע את העבודה במחיר שמתאים לך.
    בהצלחה.

ציטוט נכתב במקור על ידי asafk צפיה בהודעה
    אסף.
    הייתי באותה הגישה.
    פעם מזמן בניתי לי מיכל מים עבור הפטרול.
    מי שמכיר אותי יודע שאני מהמפגרים שמשקיעים זמן במה שהם אוהבים, אחרי כמה שבלונות ואין ספור התאמות בניתי מיכל שהתאים בדיוק.
    חבר עם פטרול ראה, התלהב ובניתי גם לו.
    אני לא מתפרנס מזה, ולא מעוניין להתפרנס מזה. כמוך, שמחתי שיכולתי לעזור.

אחרי כמה זמן ראיתי את סדנת רוק-סוליד מוכרת את המיכלים שלי בתור תכנון שלהם אחרי שהם הורידו מאותו החבר מידות.

האמת התבאסתי, אין לי בעיה שיעתיקו וימכרו.
    כאב לי רק שהם לקחו את הקרדיט על זיעה שאני הזעתי.
    הג'ימי שלי,בלוג שיפוץ כאן
    ועכשיו גם כתבה על בניית מנוע V8 כאן

עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון

נושאים דומים

1. הי, שוקל לעבור מצ'רוקי לרנגלר ארוך...
    על ידי יער בפורום פורום ג'יפ רנגלר JK/JL/JT
    תגובות: 4
    עדכון אחרון: 22-06-14, 21:20
  2. Article: פרויקט גולשים: גגון לרנגלר JK ארוך
    על ידי eysham בפורום פורום הבונים + הנדסת ג'יפים
    תגובות: 10
    עדכון אחרון: 30-04-14, 22:47
  3. פרויקט גגון לרנגלר JK ארוך
    על ידי eysham בפורום פורום הבונים + הנדסת ג'יפים
    תגובות: 10
    עדכון אחרון: 13-04-14, 14:02
  4. מחפש גגון לרנגלר - המלצות?