Close
עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 21 עד 40 מתוך 45

ברירת מחדל תגובה להודעה: עונת מכירת הרכבים???

נגד מי בדיוק אתה הולך להפגין?

כן, חבוב, יש השלכות רבות ומשונות לעליית מחירי הנפט והסחורות בעולם. אבל אתה יכול להרגע קצת... יש כלל ברזל אחד בכלכלה ובכלל בחיים - this too shall pass ובעברית: עברנו את פרעה, נעבור גם את זה. 7 שנים טובות, 7 שנים רעות, יין ויינג...

אני שמתי עכשיו את כל הכסף שלי באדמה. תרתי משמע. מהדקים קצת את החגורה, נוסעים פחות, דווקא על הג'יפ זה לא משפיע - הוא לא הולך לשום מקום, טיולים אף פעם לא היו הוצאה משמעותית, הנסיעות היומיומיות ברכב שטח גדול, זה מה שהורג את חשבון הבנק. על באי האתר הזה, אני חושב שההשפעה תהיה קטנה יותר מאשר על כלל ציבור בעלי רכב השטח. להיפך, יכול להיות למצב העתידי של "סוף עידן אופנת הSUV" יתרונות עבורנו כמו שרוני ואחרים ציינו - היצע גדול של רכבי שטח משומשים במחירי זבל, וגם שקט יותר במדבר ובשבילים. מבחינה עסקית, לכל מי שמתפרנס מענף ה4X4 בארץ - סדנאות שיפורים, מדריכי טיולים, יבואני ציוד, מוסכים שעיקר פרנסתם על 4X4 (ומגזינים ואתרי אינטרנט...) - להתחיל לחסוך לקראת יום סגריר.

ואם לא? עוד יותר טוב!
    איוניק 5 | ג'יפ CJ-7 1979 | היילקס 2015
    היו: ג'יפ XJ צ'רוקי 1994| היילקס 2008| היילקס 1997 | ג'יפ CJ-8 1989 | סמוראי 1988

חבר רשום גיא's Avatar

ואם להמשיך מהשירשור השני ...

אני עדיין לא יודע מה אפשר לקנות שיהיה גם יעיל וגם חסכוני עד כמה שאפשר....

יש רעיונות ?
    צועניה ..

חבר רשום UNIX's Avatar

נגד מי ? נגד השרים שנוסעים לירושלים שיעשו משהו ולפחות יורידו ת המיסים על הדלק
    גם זה משמעותי !!!
    טיול שטח זה לא דבר יקר ? טוב נו זה יחסי לכל אחד ואחד כאן
    1500 שקל דלק לכמה ימים בדרום זה לא נראה לי בדיוק "לא יקר" וזה עוד לפני אוכל , לינה טיפולים וכו'
    אז עדיין זה לא יקר ? אתה מסכם טיול כזה ב 3000 שקל כמה טיולים כאלו אתה יכול להרשות לעצמך לעשות בשנה ?
    אני אישיתי אולי אחד וגם זה יהיה בשבילי "לא זול"
    טכנאי מכונות כביסה www.idangold.co.il

ציטוט נכתב במקור על ידי UNIX צפיה בהודעה
    נגד מי ? נגד השרים שנוסעים לירושלים שיעשו משהו ולפחות יורידו ת המיסים על הדלק
    קח נשימה עמוקה. מחירי הדלק גם ירדו. לעולם לא יהיה לך דלק "זול" אבל יהיו עוד תנודות מעלה ומטה במקביל להתבססות מקורות אנרגיה אחרים (לאו דווקא בהקשר של מכוניות). ואנחנו נתרגל, ואורח החיים של כולנו ישתנה. אבל הוא תמיד משתנה - אנחנו חיים כמו ההורים שלנו? כמו הסבים שלנו? אתה משווה את רמת המינוע ורמת החיים "המוטורית" שלך לשל אבא שלך באותו גיל?

תסתכל מסביבך. כולנו מתרגלים ומתאימים את אורח החיים, ויש אנשים שעבורם זה אומר וויתור ברמה כזאת או אחרת על התחביב המוטורי. לא נעים לכתוב את זה, במיוחד לא בפורום של ג'יפים שאין לו זכות קיום בלי דלק, אבל גם אין מה לטמון את הראש בחול.
    היו: ג'יפ XJ צ'רוקי 1994| היילקס 2008| היילקס 1997 | ג'יפ CJ-8 1989 | סמוראי 1988

ציטוט נכתב במקור על ידי נמרוד צפיה בהודעה
    קח נשימה עמוקה. מחירי הדלק גם ירדו. לעולם לא יהיה לך דלק "זול" אבל יהיו עוד תנודות מעלה ומטה במקביל להתבססות מקורות אנרגיה אחרים (לאו דווקא בהקשר של מכוניות). ואנחנו נתרגל, ואורח החיים של כולנו ישתנה. אבל הוא תמיד משתנה - אנחנו חיים כמו ההורים שלנו? כמו הסבים שלנו? אתה משווה את רמת המינוע ורמת החיים "המוטורית" שלך לשל אבא שלך באותו גיל?

תסתכל מסביבך. כולנו מתרגלים ומתאימים את אורח החיים, ויש אנשים שעבורם זה אומר וויתור ברמה כזאת או אחרת על התחביב המוטורי. לא נעים לכתוב את זה, במיוחד לא בפורום של ג'יפים שאין לו זכות קיום בלי דלק, אבל גם אין מה לטמון את הראש בחול.

דיי התייחסתי לכוחות השוק בשרשור על הכתבה.

המחירים יירדו אולם המצב לא יחזור כבר לעולם
    סוכנות הבטוח הגדולה והוותיקה בארץ לתרבות הפנאי
    טל 09-7676728 www.rotberg.co.il

צר עולמי כעולם הנמלה...

אתם מסתכלים על המצב דרך "אוי ואבוי אני אטיל רק פעם בשנה במקום שלוש" ???
    הלוואי, הלוואי ובזה יסתכם כל השינוי !!!
    לצערי משבר בדלק אומר משבר עולמי.
    כול כלכלת המערב מבוססת על הדלק. הוא מניע את המכונות יוצר את החשמל, וכן גם מזיז לנו את הרכבים.
    מלחמות פרצו על דברים הרבה פחות רציניים מאשר מחסור בדלק.
    אני אישית מאוד מקווה שיהיה מספיק דלק בעולם עד שימצאו תחלפים אנרגטיים לדלק.
    ומאוד מקווה שהתחלפים אכן ימצאו.
    כי אם זה לא יקרה בזמן, והדלק אכן יתחיל להיות יקר מציאות, לא יקח הרבה זמן עד המלחמה הבאה.
    ואני לא מדבר על מלחמת המוקיונים שנקראה "מלחמת לבנון השניה"
    וגם לא על הפארסה של "טילי הסקאד"

אבל היי תמשיכו לבכות על זה ש"טיול הגיפים שלי עולה 1500 שח"
    לפעמים הטמנת הראש בחול עובדת.
    אחרי הכול בנות היענה הם לא זן נכחד...
    אז אולי יש תקווה אחרי הכול

מנהל GodsFather's Avatar

מוני, יש תחליפים, תחליפים שיכולים לנייד את השימוש בדלק מהטורבינות של רידינג ואחיותיה למקומות אחרים. וזו רק דוגמא אחת.

ברחבי אירופה זה כבר רץ כמה שנים , אצלנו זה רק מתחיל וגם זה בקושי, עד שיבוא איזה שר ויחליט לשים לזה סוף עם חוק מטופש שיכניס כסף לדוד שלו.

אני מדבר על אנרגיה סולרית למבנים. אנרגיה שמספיקה לבית ואף יותר מכך ואז נוצר מצב שהבית מזין את מערכת החשמל הארצית ולמעשה מקבל כסף על התרומה שלו. עכשיו תחשוב על כל הבתים בארצנו שטופת השמש, תחשוב על מפעלים ושטחי תעשיה וכו וכו.

נשמע מצוץ מהאצבע ? יש כל כך הרבה חומר על זה, שזה מגוחך שלא קם הישראלי והתחיל להלביש את הבתים בארץ בקולטים, רק בשביל הפרנסה.

אחרי שהחשמל יבוא מאיתנו ועוד נקבל על זה כסף (אני מוכן לוותר על הכסף, אם זה יוריד את מחירי הדלק), הצריכה של הדלק תקטן משמעותית ותנותב למקומות אחרים.

יש ותמיד היו אלטרנטיבות, אבל לובי חזק של חברות הדלק/נפט מונע מהאלטרנטיבות לבוא לידי ביטוי. כנראה שרק עכשיו אנחנו ,פשוטי העם, מתחילים לצאת נגד הלובי הזה, כי הפגיעה בכיס היא כבר בלתי נסבלת.
    לא הגעתי לראש שרשרת המזון כדי להיות צמחוני!

מחפש רוכש לזוג כליות במצב טוב,כולל עבודה...

חבר רשום RONI's Avatar

Cool תגובה להודעה: עונת מכירת הרכבים???

אמיר,
    נגד איזה לובי אתה מדבר.?
    זה לא לובי זה כל מדבר גובי.
    מי אנחנו יבחושים קטנטנים באיזה חור נידח בעולם,
    הכוחות השולטים בנוזל השחור כל כך חזקים ,צבאות של מעצמות על זזים בגלובוס כאילו היו בשו"ח.
    חשמל טורבינות,חלומות באספמיה.
    עוד לא קמה הפרסונה שתרוויח מזה שמישהו מקורב לה יקים את הרעיון, שהוא נפלא בפני עצמו.
    אנחנו עוד מזדחלים וזוחלים מאחור בכל ,גם בנושא של הפגנות כמו האמריקאים למשל.
    מה שבטוח הפתרון לא יהיה בתקופתי עלי אדמות.
    ומוני צר לי אבל מלחמה כלשהי היא לא של מוקיונים! תשאל את ההורים של,הדודים ,האחים וכו.
    ואל תפגע. זה לא אישי.
    רק טוב רבותי רק טוב!
    בברכת הגיפ הדוהר.

כמו שמוני כתב, דלק לטיול זה קטן. אפילו דלק לתחנת כוח זה קטן (הערת אגב- אמיר- למרבה הצער יש יותר מדי "ירוקים" בכאילו שמפמפמים קמפיין של תחנות כוח סולריות, זוללות שטחים וזוללות משאבים עקיפים, במקום לעודד תחנות גרעיניות נקיות, בטוחות, ובעלות נצילות גבוהה בהרבה, אבל זה סיפור אחר). משבר המזון העולמי שכולם מדברים עליו הוא בין השאר בגלל מחירי דלק (וליתר דיוק בגלל תוצרים שקשורים לכך- חומרי דישון שידם של החקלאים העניים באסיה לא משגת עם עליית המחיר). מוני כתב מלחמה? אנחנו כבר שם, מוני. רק עוד לא מרגישים את זה בפינה המדושנת שלנו.
    זה, אגב, משבר אמיתי ולא משבר מדומה כמו "משבר המים" שאתם יכולים לקרוא עליו בעיתון, שם מדברים על המאמצים האישיים שלנו- לא להשקות את הפרחים באדנית ודברים כאלו, כש60% מצריכת המים המתוקים של ישראל הולכת על 2% מהתל"ג - חקלאות (ומי שראה השקיה במים מתוקים בקיבוצי עמק הירדן, בצהרי יום קיץ עם 90% אידוי, מבין על מה אני מדבר). כמו בכל משבר, גם ב"משבר האנרגיה" ה"גדולים" מפמפמים לנו בעזרת מערכת יחסי ציבור יעילה כמה אנחנו יכולים להשתפר ולמנוע ביזבוז, כאשר הן עצמם יכולים להשפיע הרבה יותר, אבל מעדיפים להפוך את האחריות לשל ה"אזרחים הקטנים" כדי שלא נשים לב לעוולות שהם עושים.

שומן זה סמל מעמד.

אסף.
    "scars are tattoos with better stories"
    אין תכנית. חיים. נקודה.
    הקמפר - VW TYPE 2 1978 | הטנדר - היילקס 2008

ציטוט נכתב במקור על ידי asafk צפיה בהודעה
    כמו שמוני כתב, דלק לטיול זה קטן. אפילו דלק לתחנת כוח זה קטן (הערת אגב- אמיר- למרבה הצער יש יותר מדי "ירוקים" בכאילו שמפמפמים קמפיין של תחנות כוח סולריות, זוללות שטחים וזוללות משאבים עקיפים, במקום לעודד תחנות גרעיניות נקיות, בטוחות, ובעלות נצילות גבוהה בהרבה, אבל זה סיפור אחר). משבר המזון העולמי שכולם מדברים עליו הוא בין השאר בגלל מחירי דלק (וליתר דיוק בגלל תוצרים שקשורים לכך- חומרי דישון שידם של החקלאים העניים באסיה לא משגת עם עליית המחיר). מוני כתב מלחמה? אנחנו כבר שם, מוני. רק עוד לא מרגישים את זה בפינה המדושנת שלנו.
    זה, אגב, משבר אמיתי ולא משבר מדומה כמו "משבר המים" שאתם יכולים לקרוא עליו בעיתון, שם מדברים על המאמצים האישיים שלנו- לא להשקות את הפרחים באדנית ודברים כאלו, כש60% מצריכת המים המתוקים של ישראל הולכת על 2% מהתל"ג - חקלאות (ומי שראה השקיה במים מתוקים בקיבוצי עמק הירדן, בצהרי יום קיץ עם 90% אידוי, מבין על מה אני מדבר). כמו בכל משבר, גם ב"משבר האנרגיה" ה"גדולים" מפמפמים לנו בעזרת מערכת יחסי ציבור יעילה כמה אנחנו יכולים להשתפר ולמנוע ביזבוז, כאשר הן עצמם יכולים להשפיע הרבה יותר, אבל מעדיפים להפוך את האחריות לשל ה"אזרחים הקטנים" כדי שלא נשים לב לעוולות שהם עושים.

שומן זה סמל מעמד.

אסף.
    אסף,מזל טוב

בתחום המים אתה לא מעורה מספיק כמו בתחום הרכב.

לידיעתך-מדינת ישראל הינה במקום הראשון בעולם,במחזור מי קולחין להשקייה-70% ממי הקולחין(ביוב,שפכים,תעשייה וכדומה) ממוחזרים ולאחר רמות שונות של טיפול ומגיעים לחקלאות. בימים אלו מתבצע פרוייקט ענק,של העברת מי קולחין מתשלובת קישון לעמק חרוד(שעד היום מושקה במים שפירים).18 מליון קו"ב מים בשנה שיחליפו את השימוש במי האקוויפר-שסובל משאיבת יתר של הרשות הפאלסטינית בשכם ומזדהם-דווקא בנושא המים ובעיקר בתחום "השבת המים" ישראל היא מובילה עולמית בפער אדיר על שאר העולם-ספרד למשל שהיא שנייה לישראל בתחום ממחזרת 20 % ממי הקולחין.

אני מציע,לא להשמיץ את החקלאות והחקלאים,זה בדיוק כמו להאשים את הג'יפים בזיהום העולמי ובתאונות הדרכים.

לידיעתכם ישראל היא המדינה המתקדמת בעולם בתחום ההשקייה בחקלאות-מעל 80% מגידולי החקלאות בעולם מושקים בשיטה של הצפת שדות ותעלות-הפעם האחרונה שמישהו ממכם נתקל בהשקייה בתעלות-זה כשקרא את הספר "קופיקו במושב".

כמו כן כדאי לשנות דיסקט ולהבין-שללא חקלאות אין עצמאות,מי שחושב שההיי טק הוא העוגן לחוזקה של מדינת ישראל,לא מבין כלום,לא בהיסטוריה ולא בכלכלה גלובלית-ההיי טק הוא האסון שלנו,הוא האשלייה שהכל צומח בעוד מסביב התעשיות המסורתיות והחקלאות קורסות.ההיי טק הוא בועה בסופו של דבר שתתפוצץ והגרוע ביותר הבועה הזאת גורמת לבריחת המוחות וטובי בנינו לחו"ל.ההיי טק הוא הגלובליזציה לטוב ולרע,אין לו קשר ושורשים למקום,הוא ילך להיכן שיהיה זול ונוח ורובו גם אינו מייצר דבר,אלה משמש כמנוף עיסקי לעסקאות ספקולציה ענקיות.החקלאות היא "סלע צור קיומנו" ב.ז.נתניהו

כשאתה מדבר על חקלאי עמק הירדן-"של נעליך מעל רגליך"

הבעייה העולמית אינה דלק או לפחות אינה רק דלק-מחירי הדלק הם ספקולציה ענקית שבסופו של דבר תתפוצץ למלחמה קשה וכואבת. הבעייה האמיתית היא המים ומקורות המזון-אין מספיק מזון בעולם-הדרישה למזון במדינות המתפתחות העיקריות-הודו,סין,ברזיל היא אדירה,אנשים שהסתפקו בעבר במנת אורז קטנה וירקות רוצים יותר ויש להם איך לשלם.
    אבל עתודות הקרקע אינם מספקות,אין מספיק מים זמינים והעולם על סף רעב.

דווקא למדינת ישראל,יש את הידע והטכנולגיה האדירה לכל זה-החקלאות היא העתיד ומי שלא מבין "שישתה מים המלח" י.מ.עראפאת

מצחיק אותי שכולם בלחץ מכך שהפורד F150 כבר לא מוביל את המכירות בארה"ב-חברה אין תירס לטורטיות במקסיקו,אין אורז,אין חיטה(ולא רק בגלל הביו דיזל-זו תגובה הסטרית) היכנו למלחמת עולם שלישית,במלחמה הזאת לא יהיו מנצחים.

דרור הראל

דרור אחרי ההודעה שלך הלכתי לבדוק מה מצב המקלט האטומי שלי !!!

לא צריך להיסחף לשום כיוון, לא לאופטמיות ולא לפסמיות.
    צריך להסתכל על המצב לאשורו.

המצב הנוכחי הוא תולדה של מספר גורמים שהחלו עוד במאה הקודמת.
    ובראשם התפרקות ברית המועצות.
    לטובה ולרעה ההתפרקות הזו גרמה לשינוי עולמי שאת תוצאותיו אנו מרגישים בעוצמה רבה היום.
    מההסטוריה למדים שאם אומות לא נכנסות להסטריה מצב הענינים רע ככול שיהיה משתפר עם הזמן.
    הצרה היא שלפעמים קמים מנהיגים שמסיבות פולטיות משלהם מנצלים את המצב וגורמים לאסון!!!
    הדוגמא הקלסית לדעתי הינה היטלר וגרמניה של שנת 1930.

נכון להיום המצב הוא די הסטרי. כרגע אין שום סיבה לעליות המטורפות במחירי הדלק. אבל האיום התמידי של מלחמה בין ארצות הברית לאירן גורם להרבה מאוד ספקולציות. ולא דווקא בגלל המלחמה אלא בגלל התגובה האפשרית של הענק הסיני.
    אגב מלחמת שלום הגליל השניה היתה לעניות דעתי רק מתיחת שררים בים שתי הענקים - ארצות הברית מצד אחד עם ישראל בצורת השרירי שלה, וסין בעקיפין דרך אירן וחיזבלה. כול אחד בדק עד כמה העצבים של השני מתוחים. לצערנו החילים והאזרחים שלנו הם אלו ששילמו את המחיר.

מה צופן העתיד? שאלה טובה מאוד. אף אחד אינו יודע בוודאות. נכון להיום יש מספר תסרטים אפשרים רובם שללים אבל חלקם גם חיובים. מציאת מקור אנרגיה שיספק חלק מדרישות האנרגיה העולמיות במקום הדלק בהחלט יכול לעזור בלהרגיע את המצב...

ומה אנחנו במשבצת הקטנה יכולים לעשות? בעיקר לעבור לרכבים חסכנים, לנסוע פחות. ולחשוב על כול טיול שטח אם לא עדיף לעשות אותו ברגל.
    אה כן, ולהתפלל שלא יקום "היטלר" חדש שיצור מלחמת עולם שלישית.

ציטוט נכתב במקור על ידי מוני אורבך צפיה בהודעה
    ומה אנחנו במשבצת הקטנה יכולים לעשות? בעיקר לעבור לרכבים חסכנים, לנסוע פחות. ולחשוב על כול טיול שטח אם לא עדיף לעשות אותו ברגל.
    .
    אני אומר דווקא ההיפך. סעו בג'יפים. גדולים, שתיינים- כל עוד אתם יכולים להרשות לעצמכם. אין לנו עוד הרבה זמן להנות מזה, וה"בזבוז" האישי שלנו הוא כלום לעומת מה שה"גדולים" מבזבזים.

אסף.
    "scars are tattoos with better stories"
    אין תכנית. חיים. נקודה.
    הקמפר - VW TYPE 2 1978 | הטנדר - היילקס 2008

סעו פחות - אבל שכל קילומטר יהיה שווה את זה... לא לבזבז דלק על נסיעות לעבודה במזדה... עדיף לעשות חצי מהקילומטרים על אותו ליטר, אבל על מנוע 4.0 ליטר של ג'יפ, בטיול. איך מגיעים לעבודה? יש פתרונות ישנים שצצים. קרפול, הסעות מאורגנות יותר או פחות, אופניים, וכן, תחבורה ציבורית היא כן אופציה ריאלית להרבה אנשים. תבדקו לפני שאתם פוסלים.

ותזכרו - "עברנו את פרעה, נעבור גם את זה".

ציטוט נכתב במקור על ידי GodsFather צפיה בהודעה
    נשמע מצוץ מהאצבע ? יש כל כך הרבה חומר על זה, שזה מגוחך שלא קם הישראלי והתחיל להלביש את הבתים בארץ בקולטים, רק בשביל הפרנסה.
    למה לא קם? ועוד איך קם, אבל זה לא כל כך פשוט...
    לפעמים אני מחכה ליום שיפטרו אותי ממקום העבודה...

אביגדור

חבר רשום moshonaz's Avatar

ציטוט נכתב במקור על ידי AvigdorAharon צפיה בהודעה
    לפעמים אני מחכה ליום שיפטרו אותי ממקום העבודה...
    הדברים להלן נכתבו כדי להאיר דברים שרובנו נוהגים לחשוב מסיבות שונות ואינם מכוונים דווקא אליך.

אם הנך מחכה ליום מיוחד כזה, יכול להיות שיפטרו אותך כשכבר לא תרצה שכך יקרה:shock:, אולם, אתה את הכוונות שלך, שידרת לקוסמוס מבלי להוסיף כל מיני פרמטרים של מתי, איך, תנאים ... ושם ? שם זה כבר נרשם (שם זה כבר "מכתוב" בגורל ובמזל) והאם אתה מוכן ליום הזה ? עם תכנון, תקצוב, סדר עדיפויות... וכל מה שצריך ? צריך גם "ארגז כלים" לתקופות כאלו בחיים
    לפני 3 חודשים הצעתי לספר שלי לקרוא את הספר "אבא עשיר אבא עני", המסקנה הראשית שגם הוא הפיק מתוכו היא "עשה, טעה, למד, תקן והמשך לעשות".
    וכמו שכתבת "זה לא כל כך פשוט" אבל אולי רק בהתחלה.:arrow:
    בברכה,
    משה ולביא

ציטוט נכתב במקור על ידי moshonaz צפיה בהודעה
    הדברים להלן נכתבו כדי להאיר דברים שרובנו נוהגים לחשוב מסיבות שונות ואינם מכוונים דווקא אליך.

אם הנך מחכה ליום מיוחד כזה, יכול להיות שיפטרו אותך כשכבר לא תרצה שכך יקרה:shock:, אולם, אתה את הכוונות שלך, שידרת לקוסמוס מבלי להוסיף כל מיני פרמטרים של מתי, איך, תנאים ... ושם ? שם זה כבר נרשם (שם זה כבר "מכתוב" בגורל ובמזל) והאם אתה מוכן ליום הזה ? עם תכנון, תקצוב, סדר עדיפויות... וכל מה שצריך ? צריך גם "ארגז כלים" לתקופות כאלו בחיים
    לפני 3 חודשים הצעתי לספר שלי לקרוא את הספר "אבא עשיר אבא עני", המסקנה הראשית שגם הוא הפיק מתוכו היא "עשה, טעה, למד, תקן והמשך לעשות".
    וכמו שכתבת "זה לא כל כך פשוט" אבל אולי רק בהתחלה.:arrow:
    אהבתי!!!

כן, אני מוכן, כי מחר תמיד יהיה טוב יותר!

אביגדור

חבר רשום רן סיטון's Avatar

בהחלט עונת מכירת רכבים.
    אנחנו כמעט ולא מטיילים בקיץ, כך שקונה "טוב" בתחילת הקיץ מתקבל בברכה.
    מספיק עם התאוריות, דיפנדרים וסופות אף פעם לא היו suv.
    תמונות מצורפות תמונות מצורפות Click image for larger version. 

Name:	ֳ÷ֳ®ֳ¥ֳ°ֳ₪ ֳ®ֳ«ֳ¥ֳ¥ֳ¶ֳ÷.JPG‏ 
Views:	145 
Size:	68.2 קילובייט 
ID:	10558  

חבר רשום גיא's Avatar

לא יודע אם השירשור הזה מתאים או השני ...

אבל עכשיו זה נהיה יותר אקטואלי.

ההיילקס נימכר.

אני התכנסתי לשתי אופציות. צ'רוקי / גראנד .... מצד אחד וסובארו פורסטר מצד שני.
    כשספורטאג' כמעט ניכנס לעניין גם אבל תא המטען שלו ממש ממש קטן לטעמי.

אני יודע שהסובארו לא ממש לשטח, אם כי קפה על פסגת הנ.ג. אפשר בכבוד איתו ורוב מסלולי השבת ...
    אולי יצריך בניה בחלק ממסלולי המדבר אבל לא לורדית / עשוש וכו' ...

מצד שני, הג'יפ יש לו איזה בעית שתייה קטנה ...

----

נגיד שניה שאני אוכל להסתדר עם הדלק. מה אתם אומרים ?
    צועניה ..

מה השאלה?
    מה לקנות?
    אתה גם מאלה שחושבים שספורטאג' חסכוני יותר מגראנד...
    הוא לא... אולי בק"מ אחד לליטר...
    פורסטר? , גם יקר יחסית וגם לא ג'יפ, סטיישן נחמד לשבילים.

ת'שמע..
    היה לי גראנד ZJ, הוא היה רכב מעולה!!!, תחזוקה זולה ***, ביטוחים זולים והכי חשוב זה רכב שנכנס לך לורידים, למעשה לכל בעל צ'רוקי/גראנד זה נכנס לורידים, התמכרות לשמה.

*** מסוייג להרבה מזל ברכישה

חבר רשום גיא's Avatar

לא רמי ..

אני לא חושב שספורטאג' יהיה יותר זול בדלק אבל אני משוכנע שהוא יהיה יותר זול בתחזוקה ... אבל תא מטען זעיר מוריד אותו מהרשימה.

ואני יודע שסובארו זה לשבילים ...

ואני יודע מה יהיה האוטו הבא .. אני רק לא סגור על זה.
    צועניה ..

עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון

נושאים דומים

1. הרכבים הגנובים ז"ל
    על ידי אפי מאגנום בפורום אוף-טופיק
    תגובות: 13
    עדכון אחרון: 19-03-10, 21:17
  2. חדש מיום 2/8/06 פתחו את התקנות הגז כמעט לכל הרכבים
    על ידי גבג בפורום פורום רכב שטח 4X4 כללי
    תגובות: 8
    עדכון אחרון: 09-08-06, 15:44
  3. רמת הרכבים בBAJA1000