лр"м, ан длм зечй отерйп б-5 йзйгеъ
вн арй бфрйн (5 зъйлеъ)
When your options low, I lift you from belowъвмй айк даейш озех мтйш ошвйщ азшъ...
лр"м, ан длм зечй отерйп б-5 йзйгеъ
цфшйш тфшерй - бегч фемйвшу: бгйчеъ одйореъ ътсечъйъ, айоеъ вйшсаеъ, зее"г мбъй ощфи
http://www.poly-graph.co.il/
ееае чцъ сбмреъ йен шащеп абйа аеън
ой щтег отерййп йлем мшщен фд
лшад щщое щм оецш цбай лмщде деа алп трййп щм вйм(лщдбъ щмй щбцба аеошъ щйщ мд зощещ дйа оълееръ щдйа йецаъ дбйъд бйен зойщй.ацмй зощещ дйд щ чойн бйен зойщй ббечш
едемлйн мйщеп бйен щйщй лщовйтйн дбйъд-лое щаошъй трййп щм вйм)
блм аефп ан ойщде отерййп йщ мй мосйшд!!!
л зойщд дъчрйн щашвж дфтемд рлрс мъелн ерйъп мчбт аеъе мшцфд/гефп.дн дйе бсефд щмй лщчрйъй емй айп цешк бдн.-лм дчегн желд!!!
г.а.
ацмй йещбйн бшесйн лашвжйн омезеъ тх гчйн оаег, озебшйн бзеий бшжм щщйоще мчийу ещееч йшчеъ...
лймг бйсегй дъзшре ой олйп йеъш бшесйн бщтд (+- 200)...
вн арй отерййп мдцишу.
5 йзйгеъ ббчщд.
чцъ мсбп аъ даежп
бъек лм бшес йщре фъч оегфс оитн цд"м щдоашж айре лщйш мдощк щйоещ бцба дврд мйщшам
ейца одозжеш.
жд шч млм дзещщйн
отерййп б-5 йзйгеъ ан жд дгвн дшзб (ма 5.56 о"о)
ащш
йвтъ ема оцаъ ам ъаойп, йвтъ еоцаъ ъаойп.
дойгеъ дн
вебд- 18
шезб- 15
аешк -28
הפוסק המוסמך בענייני סמנטיקה צבאית ועניינים לא חשובים בפורום הזה הוא יוני5. הוא היחיד שיכול לקבוע סופית מהו "ברוס" אך בתור סגנו ויד שמאלו, אני יכול לומר לכם, כפסיקה זמנית בלבד, שברוס במשמעותו המקורית הוא אכן אותו מארז עץ דק וחוטי תיל, ארגז ירקות של פעם, המשמש בצבא מארז לארגזי המתכת המכונים ארגזי פעולה. בשימוש רחב יותר, יש המכנים את כלל תיבות העץ האיכותיות יותר המשמשות לאותה מטרה ברוסים. אלו הארגזים הראויים לפק"לי קפה.
הרחבת השימוש במילה ברוס לארגזי המתכת הינה פסולה, חוטא ומחטיאה ואני מציע לחדול ממנה כבר עכשיו. ואתם הילדים שמשרתים בסדיר וחבריכם מכנים את ארגזי הפעולה המתכתיים, בשגגה, ברוסים - אל תלכו עיוורים אחרי העדר. תקנו אותם.
20 שקלים לארגז פעולה? מחיר יפה מאד לארגז חוקי. מעולם לא ראיתי אחד, לא ידעתי שצה"ל נפתר מהם בצורה מסודרת, בדרך כלל שורפים אותם בשטח בתור גוזניקים ולוקחים הביתה למזכרת. לא רואה מה יש לעשות עם חמישה, אלא אם כן אתם אוספים כבר מתנות חג לכל המשפחה לראש השנה, אבל שיהיה בהצלחה...![]()
айерйч 5 | в'йф CJ-7 1979 | дйймчс 2015
дйе: в'йф XJ ц'шечй 1994| дйймчс 2008| дйймчс 1997 | в'йф CJ-8 1989 | соешай 1988
אני זוכר שתמיד, אבל תמיד - ארגזי הפעולה (מא"ג, 0.5) שחמקו מהגורל האכזר להפוך לגוזניק או סתם להידרס על ידי איזה מג"ח או נגמ"ש, היו מתגלגלים יתומים בשטח. כל מי שרצה, לקח כאוות נפשו. לא מזמן מצאתי ואימצתי כמה ארגזי 0.5 כאלה, במצב דנדש, לשמש כברגיות. ממש חדש לי שעכשיו הצבא אוסף ומוכר אותם.
ма терд бфешен
мщамеъ, чещйеъ, тцеъ, ъебреъ, ра мфреъ бд"ф
айп гбш лоти щдцба ма аешж еоецйа тег вшещ ае щрййн
ацм ббсйс дййъд тшоъ бшжм бвебд щма йбййщ щен агн щщн дощфзд щме деа абе ощде
аъ ашвжй дфтемд (айоцъй) арй ма обйп айк афщш мщшеу...???
дн тщеййн бшжм
арзре бче дщъощре баеън двежрйчйн фтн азш фтн доашжйн ма дълме...
фщеи оймарй зем ерфи озгщ.
ъеош 0549980300
дчефсаеъ фд афщш мъан ембеа
* צה"ל היום אוסף וממחזר כל דבר, ברוסים מעץ, ארגזי פעולה, תרמילים של כדורים ופגזים, ואפילו חוליות של שרשירי מאג ו0.5. כל דבר שאפשר למכור (ראיתי בבסיס שריון מסוים גם משאית אזרחית שבאה לקנות שמן שרוף!!!). כל פגיעה הכי קטנה, זה כולל טיפת חלודה על הצירים, פוסלת את הארגז משימוש חוזר, ואז הוא יוצא למכירה/מחזור מתכת. את אלו ששורדים בשטח ונשארים תקינים (אחוז מועט מאוד. מאוד. מאוד) שוטפים, צובעים ומחזירים לפעולה.
A-B: כדורי 5.56 בתפזורת (למילוי מחסניות) מגיעים בארגז הרחב יותר. השרשירים - בארגזים הצרים. כך גם שרשירי מא"ג.
збшъ фж озжйчд болерд щорчд аъ дщоп еощойщд аеъе озгщ
змч одарщйн черйн аъ жд мовееп щйоещйн озеош бтйшд молереъ вгемеъ етг мошйзд тм чшщйн щма йгбче лащш йецчйн чйшеъ биеп
оц"б оцб дашвжйн
едфъз догебш
дфъч
щмещд лбш двйте мчзъ
арй лап блфш щошйде лм дочгйн желд.... йщ тег !!!
адйд фд лод йойн тг щмйщй бтшк
ъеош 0549980300
щоше тм чщш