Close
тоег 10 оъек 10 шащепшащеп ... 78910
оцйв ъецаеъ 181 тг 190 оъек 190
    збш шщен гшеш бшмй's Avatar
    ъашйк дцишфеъ
    Dec 2002
    ойчен
    бточ йфд бйп дшйн ещгеъ
    дегтеъ
    23,243

бшйшъ озгм ъвебд мдегтд: жд щаъд фшреайг ма аеош щма шегфйн азшйк...

הגבלות המהירות החדשות בקטעים באוטובאנים בגרמניה הן תוצאה של שיקולים פוליטיים ירוקים, ולא בגלל תאונות. להבדיל מישראל, בגרמניה מפלגות ירוקות הן בעלות כוח לא מבוטל, יושבות בפרלמנט ומכתיבות סדר יום.
    ובכל זאת ממשיכים לייצר בגרמניה מכוניות שמשייטות 200-240 קמ"ש כעניין של מה בכך ושמוגבלות אלקטרונית ל-250 רק משיקולי פוליטיקלי-קורקט...אם זה היה כל כך מסוכן לא היו מאפשרים לדברים האלה לעלות על הכביש בכלל.
    מה שאני טוען זה שכדי לנסוע במהירות גבוהה כל כך, (כאן או בגרמניה, לא משנה בכלל), צריך שיתקיימו כל כך הרבה תנאים מסביב, אלה שדורון קורא להם "אם" ו"אם ו"אם".
    אי אפשר לנהוג 200 באיילון לא רק כי הכביש לא מתאים, אלא פשוט כי מרוב תנועה שמסביב אתה פשוט לא יכול. גם מיסטר-פורשה מסביון לא יצא מהבית שלו וישר האיץ ל-200. הוא נסע ככה איפה שזה אפשרי. סתם שיוט ב-200 בכביש 6 בלילה, בפורשה? תסלחו לי, (ונעזוב לשניה את העבירה הגסה על החוק) אבל זה לא משהו שאני מתרגש ממנו. במיוחד כשכל כך הרבה אנשים נוסעים שם 150 ו-160 במכוניות הרבה יותר פשוטות, עם המשפחות. צאו לשם ותראו בעצמכם.
    כבר מ-90 או 100 קמ"ש, הגוף האנושי כבר לא יכול לספוג אנרגיה של תאונה בלי להינזק באופן חמור או סופני, אז אם מהירות כל כך הורגת, אולי אתם מציעים לחזור לדיליז'נסים? 20 קמ"ש גג אם הסוסים בריאים ועברו טסט אצל וטרינר, בלי הרוגים, בלי תאונות?
    אתם יודעים שזה לא מעשי. אתם גם יודעים שבכבישים מהירים מודרניים כמו 6 או 431, עם שדה ראיה נרחב, עקומות שבנויות נכון, טווח האצה ובלימה מספק וכו', אפשר להתיר מהירות גבוהה בהרבה מה-110 או 100 שמותרים שם היום. את מי שנוהג בג'יפ זה לא אמור להטריד, אבל כבר במשפחתומטית פשוטה קשה מאוד לשמור על 100 קמ"ש לאורך זמן בלי להירדם.

לעניין הצקות המשטרה, אתה תתפלא, אבל קלעת בול - בכל פעם שאני שוקל להיפרד מהג'יפ זו באמת הסיבה היחידה - ההטרדות והטרור שהמשטרה מפעילה כלפי אזרחים בגלל שהם נוהגים בסוג רכב מסוים. בצבע מסוים, ממודל מסוים... אפשר להמציא הרבה תיאוריות והסברים למה זה קורה. בתכל'ס - אין כאן שום תועלת במלחמה בפשיעה. המשטרה יודעת את זה - אבל זה מכניס כסף לקופה וגם משליט קצת טרור ופחד שהם לחם חוקו של ארגון-הפשיעה הגדול במדינה. אז מה רע? השאלה היא האם אנחנו מוכנים להמשיך לחיות ככה, לוותר על חלומות ורצונות, לנהל את חיינו לפי תכתיבים חולניים של קציני משטרה מופרעים?
    כבר כתבתי על זה פעם - נורא בא לי על ב.מ.וו חזקה. חתיכת אוטו. רק מי שנהג בב.מ.וו עם מנוע אמיתי מבין שזה משהו אחר וטוב שלחובב מכוניות ונהיגה מותר לחלום עליו ומאוד רצוי להגשים. וזה ברור לי שמבחינת תפיסת העולם המעוותת של המשטרה כל מי שנוסע בב.מ.וו הוא ערס ופושע מסוכן. יעצרו אותי לבדיקות, יחפשו אצלי סמים וגופות ויטרידו לא פחות מאשר בג'יפ. סביר להניח שאפילו הרבה יותר. אתה חושב שבגלל זה צריך לוותר על החלום?

הם עוצרים כל ג'יפ כי זה באמת טרף קל - לא צריך להתאמץ יותר מדי. מתיישבים בפינת רחוב תחת עץ, ואורבים לטרף. הג'יפאי הממוצע לא יברח, לא יתנגד. סביר מאוד להניח שימצאו אצלו "ליקויים טכניים" ו"שינויי מבנה" כמו גלגלים בולטים בחמישה ס"מ קריטיים לבטחון המדינה, גג ברזנט/פיבר מסוכן לציבור, או כננת נפיצה, צבע שצורם לשוטרים בעיניים, או מאפרה לא תקנית שטסה במהירות מופרזת או שסתם הנהג מרכיב משקפי שמש שאינם רשומים ברשיון. במדינה שבה כל עץ-ריח שאתה תולה מחויב ברישוי, ביטוח-חובה ותקינה בעמדה מס' 1, ככה זה נראה.
    שוטר עברי לעולם לא מוותר - הוא רואה את זה כפגיעה אישית ועלבון למקצועיותו לא למצוא שום ליקוי. תמיד ימצא משהו, ואם לא ימצא - ימציא. ועכשיו לך תתווכח. הבוחן ששיגע אותי הסביר לי שהוא מכיר את הג'יפים היטב עוד משירותו במג"ב... ואחר כך בא דרור הראל והזכיר את המג"בניקים מחברון, וקשה לי לא לחשוב איך הבוחן הזה בטח היה מפוצץ ערבים במכות להנאתו כשהיה מג"בניק בסדיר, וזה רק טבעי מבחינת אחד כזה להיות היום שוטר ולהמשיך להתעלל באנשים - כי זה הדבר היחיד שהוא יודע והכשירו אותו לעשות. ערבים, יהודים, מה זה משנה. כולם בני-אדם והשיטה עובדת על כולם בדיוק אותו דבר.

תתעוררו אנשים. המשטרה לא נמצאת בשבילכם. היא נגדכם, והיא אויב שלכם. אולי באמת צריך לכתוב על זה בלי הפסקה ולצעוק ולצעוק ולצעוק עד שייצא הגרון, ולפעול בכל דרך חוקית שאפשרית (ואין הרבה כאלה במדינת משטרה כמו ישראל) - עד שזה יגיע לאזניים הנכונות שיחדלו את ההפקרות המשטרתית הזו - ובתקווה שזה יקרה לפני שלאיזה חמום מוח באמת יימאס מזה וברגע שששוטרים יציקו לו יותר מדי הוא פשוט יירה בהם. זה מזעזע אותי לחשוב על דבר כזה, ולו רק משום שאני חושש שאני עלול אפילו לשמוח אם וכאשר זה יקרה.
    ма терд бфешен
    мщамеъ, чещйеъ, тцеъ, ъебреъ, ра мфреъ бд"ф

сън дтшд бреща даеиебрйн бвшорйд,

лой щрдв тщшеъ амфй ч"о бвшорйд,баиебрйн еозех мдн-отемн ма рйъчмъй бозсен ойщишъй мцешк бгйчъ рййшеъ ае ощде азш,ема шайъй щтецшйн ау азг мцг дгшк(шайъй щрйвщйн мрдвйн бзрйерйн мдфсчд щроцайн бцг дгшк),ема шайъй щеишйн щчефцйн еофъйтйн рдвйн.од щлп шайъй, жд оцмоеъ одйшеъ,щлоти ъойг йщ дцшад тм оцйаеън-бфтоййн щцемоъй,двйт мй оаг,едоцмоеъ дйе бочен лфшй,бе дйд бшеш одй додйшеъ доеъшъ ема дшвщъй щойщде диойп аеъд бйшйгд ъмемд ае бочен щбшеш оаг щаъд тмем мдйлщм бе,амд бочен щзщеб оаг щъст бе маи йеъш(башх йщйое аъ доцмоеъ-бцешд лжаъ щвн ан аъд ма оощ оълееп мбцт тбшд аъд ъйлщм-лое цоъйн тн шожеш чцш,ецдеб одйш-щн йочое бойезг оцмод-ае щйлеере лк аъ дшожеш лгй мдлщйм).
    лоеъ дощишд блбйщйн байшефд дйа роелд йеъш-ае мфзеъ оешвщъ фзеъ.бфтн дйзйгд щртцшъй т"й щеиш,бвмм ай оъп жлеъ чгйод-деа дбйп щма дбръй аъ дъошеш(йщ мдн ъошеш доцййп оъй мъъ жлеъ чгйод еоъй "мчзъ"),аж деа фщеи дсбйш мй бцешд агйбд ещмз аеъй мгшлй.
    йщ очеоеъ щдощишд обйрд щъфчйгд мщшъ емдвп тм дажшз-ацмйре дощишд обйрд аъ ъфчйгд лой щцшйлд мжййп аъ дажшз.
    лой щбтеереъйе дйд бтбш ш"бщ дчбех еощен лк вейс мов"б ечйбм ътегъ щеиш(бшмй,арй йеца одашеп еоъеегд тм зиай тбш)бощк лщрд,зеейъй аъ дашвеп щрчша ов"б еощишд,зеейъй аъ дтмйбеъ бомеа дгшд(блрс щм ажеш гшен-дшцд тшп щргш мйойн фшчмйи догйрд,тм реща ддътммеъ-едшае сши щм щеишй ов"б оътммйн бзбшеп-аемн щмн рчшт оцзеч еозд лфййн)-оасъй бдърдвеъ дочцетй дтмебд,ма дбръй мод дн оочойн щеишйн еоъргбйн блрйсд мчбех щмй,мбгйчъ шщйереъ,бзжшъй аъ дътегд ейъшъй тм дощлешъ еаошъй змчй ма тйолн едощлъй мдвп тм дйщеб бдъргбеъ.
    арзре ощмойн озйш лбг-тм дреща дбйизерй,щощощ айцимд мзесш ъфчегд щм дощишд-шч абч цйбешй аойъй ещйрей одеъй,лое фйшеч дощишд оощишд ашцйъ мощишд ажешйъ ба д"щшйу" деа рбзш цйбеш ъвшен мщйрей-обрд дощишд лйен айре оафщш щен щйрей.

гшеш дшам

збш шщен
    ъашйк дцишфеъ
    Jan 2006
    ойчен
    ш"в
    дегтеъ
    771

аззззззззззззз гшеш....лод щрад!!

мцтшй дфтн арй айък! бшвт ргйш щм дслод брйре!
    Tica Group - дщчтеъ ргм"п башд"б:
    https://www.facebook.com/ticagroupllc/?ref=bookmarks

ъашйк дцишфеъ
    Dec 2002
    ойчен
    бточ йфд бйп дшйн ещгеъ
    дегтеъ
    23,243

цйиеи рлъб бочеш тм йгй עמרי2 цфйд бдегтд
    אחחחחחחחחחחחחח דרור....כמה שנאה!!

לצערי הפעם אני איתך! ברגע נדיר של הסכמה בנינו!

לא שינאה אלא הכרת והבנת המציאות. קרא שוב את התגובה של דרור הראל. הוא מתנסח הרבה יותר בעדינות ממני, אבל מאחורי המילים אתה יכול להבין שאני לא מגזים בתיאורים שלי.
    גם אני עם נסיון מצטבר של אלפי ק"מ רבים בכבישים בחו"ל.
    אני לא מדבר על מדינות עולם שלישי ודיקטטורות למיניהן אלא על מדינות מערביות ומתקדמות, מהסוג שישראל מתיימרת להשתייך אליהן. ובשום מקום באירופה לא רואים כל כך הרבה משטרה בכבישים כמו אצלנו. מצב התנועה אצלנו לא יוצא דופן בחומרתו - פקקים ועומסים ותאונות יש בכל מקום בעולם. באירופה קיימת גם מערכת אכיפת מהירות שלאחרונה הפכה להיות מאוד אגרסיבית - ואצלם לא מתביישים להודו תשאין לזה קשר לתאונות אלא תוצאת לחץ פוליטי של מפלגות ירוקים למיניהן שלוחצות ופועלות בצורה מאוד רצינית בנושאי איכות סביבה ופליטת מזהמים מכלי רכב - וכדי לטוס ב-200 קמ"ש ומעלה מכוניות צורכות המון דלק ופולטות המווווון זיהום....
    אבל שם קיים שילוט שמתריע מראש איפה יש מצלמות. שם לא אורבים לך מאחורי עצים ופחי אשפה. שם לא ממוקמים מארבים בסוף ירידה - לא טומנים לך מלכודות אלא מיידעים אותך. אצלנו המטרה היא מילוי הקופה והיא מקדשת כל אמצעי, פסול ככל שיהיה. תאונות? למי אכפת? מצידם שתמות פעמיים ושלוש, אבל קודם כל תשלם.
    לעבור טסט שנתי בגרמניה זה לא ענין של מה בכך, בודקים לך את הרכב לעומק. שם אין דבר כזה חלודה או נזילה. אבל מצד שני הכבישים סלולים למופת, אין בורות ומכשולים בכביש שמפרקים לך את הרכב, לא אורבים לך בכבישים ומחפשים אותך על כל צעד ושעל על צמיגים/גג/הגבהה. אין שם קומבינות ומאכערים - כי לא צריך. תחשבו קצת למה התפתחה כאן תרבות הקומבינה - למה כל דבר מסדרים כאן מתחת לשולחן עם חבילות של כסף? זה נורא פשוט, וזה לא רק השפעת תרבות הבקשיש המקובלת במזרח התיכון עוד מימי העותומנים. כשהכל אסור ומוטלים מאות אחוזי מס על כל פיפס, כשכל עבד הוא מלך וכל פקיד שתפקידו לתת שירות לאזרחים שמשלמים את משכורתו, מקשה את ליבו סתם כי בא לו, כדי להפגין כוח ולהפיק תועלת אישית, לאנשים נמאס ואז מחפשים את הקיצורים.
    רוב החוקים והתקנות כאן הם מהסוג שהציבור מתקשה לעמוד בהם, אז מחפשים אלתורים. ומכיוון שכל כך הרבה אנשים נזקקים לשירותי מאכערים בכל צעד וצעד בהתנהלותם מול הרשויות - פעם זה היה בתור לקבלת קו טלפון שארך 10 שנים, היום נתקלים בזה בסגירת מרפסת, אישור מכבי אש לבניין חדש שמתעכב ומתעכב בגלל עיצומים למיניהם, קבלת רשיון להציב שלט, ועד מעבר טסט שנתי למכונית - המדינה מודעת היטב לעובדה שהיא מאלצת את אזרחיה להיות עבריינים - ואז שולחת את הקלגסים שלה לצוד אותם ברחובות... וכאן זה לא אוזבקיסטן, אלא מדינה שמתיימרת להיות מערבית ומתקדמת. ככה בדיוק זה עובד כאן - שום דבר כאן אינו בשוגג או בטעות - אלא רק במזיד ובכוונה תחילה, והתנהלות המשטרה זה רק קצה הקרחון.

חוץ מזה עמרי, על מה בדיוק אנחנו לא מסכימים?.....
    ма терд бфешен

збш шщен
    ъашйк дцишфеъ
    Jun 2003
    ойчен
    ъм абйб
    дегтеъ
    377

цйиеи рлъб бочеш тм йгй гшеш бшмй цфйд бдегтд
    шеб дзечйн едъчреъ лап дн одсев щдцйбеш оъчщд мтоег бдн, аж озфщйн амъешйн. еолйееп щлм лк дшбд арщйн ржччйн мщйшеъй оалтшйн блм цтг ецтг бдърдмеън оем дшщейеъ - фтн жд дйд бъеш мчбмъ че имфеп щашк 10 щрйн, дйен ръчмйн бжд бсвйшъ ошфсъ, айщеш олбй ащ мбрййп згщ щоътлб еоътлб бвмм тйцеойн мойрйдн, чбмъ шщйеп мдцйб щми, етг отбш иси щръй молерйъ - догйрд оегтъ дйиб мтебгд щдйа оамцъ аъ ажшзйд мдйеъ тбшййрйн - еаж щемзъ аъ дчмвсйн щмд мцег аеън бшзебеъ... елап жд ма аежбчйсип, ама огйрд щоъййошъ мдйеъ отшбйъ еоъчгоъ. ллд бгйеч жд тебг лап - щен гбш лап айре бщевв ае битеъ - ама шч божйг еблеерд ъзймд, едърдмеъ дощишд жд шч чцд дчшзеп.

ма ослйойн?.....
    гшеш йгйгй
    мошеъ щзифъ мазшерд одощишд аъд оощ овжйн.
    лм джоп аъд реъп лгевоа аъ вшорйд,аж мъжлешъ вшорйд жд шч огйрд азъ байшефд,йщ тег лод....
    богйреъ фшйойибйеъ лое цшфъ,щеейх,демрг,сфшг еле' йщ двбмъ чймеоишаж' 110-130 чо"щ мошеъ щдъщъйеъ
    иебеъ фй лод ойщшам. двшорйн етег лод тойн айшефййн зерле овйм афс мщоеш тм дзеч едлммйн ,млп жд ъефс вн блбйщйн ,вн бййцеш ътщййъй евн лщцшйк мдщойг айжд тн отцбп....)оцитш дййъй зййб(.
    ъаойп мй щбйен щйъфсе аеък щеишй ъретд тм тбйшъ ъретд байшефд аъд ъъвтвт мщеишй ашцйре.
    вн мчрс щм ощишъ йщшам аъд ъвтвт ,байшефд жд бйеше ,дшбд оаег йеше, еаъд ощмн бочен ае щмечзйн аеък мъзръ дощишд ,ема дйа афщш мдъочз ае мрсеъ мщлрт.....
    бсйс ддщеад щмк вшорйд-йщшам щвей блм фшоиш, ан лбш еаъд оелшз ъщеед йщшам-айимйд еъшад щоцбре
    ма лм лк шт!

ъашйк дцишфеъ
    Dec 2002
    ойчен
    бточ йфд бйп дшйн ещгеъ
    дегтеъ
    23,243

לשמחתי יוצא לי לנהוג לא מעט באיטליה. פוקסי, היית מת שיהיה כאן כמו באיטליה....

אני באמת אוהב להשוות לגרמניה ובכוונה - בגלל שגרמניה היא מקרה קיצוני בו לא קיימת הגבלת מהירות בקטעי אוטובאן רבים, מעלה את השאלה - אם מהירות כל כך מסוכנת, איך זה שהנאצים האלה, שכל כך מקפידים ולא מחפפים ולא לוקחים סיכונים בכלום, מאפשרים הפקרות כזו? כי כנראה זה לא כל כך מסוכן כמו שחושבים?... יותר ויותר קטעי אוטובאן הופכים למוגבלי מהירות בשל הסיבות שהעליתי - לחץ פוליטי ואיכות סביבה ולאו דווקא בגלל תאונות. בשאר הזמן יש שם פקקים באורך של 40 ו-50 ק"מ... ואז אף אחד לא נוסע 200 וגם לא 20... עומדים וזהו.

שלא תטעו לרגע - אני לא בעד להתיר מהירויות נסיעה פסיכוטיות כאלה כאן, אבל הקביעה הגורפת שמהירות לכשעצמה מסוכנת מעידה על בורות ועל אינטרס ברור להפוך את עבירת המהירות (שהיא הקלה ביותר לאכיפה... בסגנון - יש לנו פיתרון, בואו ונמציא לו בעייה) לפרה חולבת שלא מפסיקה להניב.
    ראו תגובתי מס' 176 - יהודים נוטים לפחד ממהירות כמו מפני צרעת. משהו גנטי שמאפיין את "עם הספר" שהוא אולי החכם והנבחר בעמים, אבל את הגלגל לא הוא המציא... אני מקווה שתוך כמה דורות זה יעבור.
    ма терд бфешен

арй зещб щмдсйи аъ дгйеп геечд мреща додйшеъ озийа аъ доишд еарй бдзми очбм аъ ддрзд щм бшмй щлм реща додйшеъ деа бтйчше фсйлемевй ема тйрййрй-еаесйу щвн ддъййзсеъ млм реща дге вмвмй дйа геод,едшъйтд бъшбеъ щмре(бтйчш ацм очбмй ддзмиеъ)оаефретйн еод щчщеш бдн ощъеед мфзг офрй "дфшйх" ед"вей"-ддъййзсеъ мзмчйн шбйн щм дъшбеъ доеиешйъ дйа вмеъйъ щиййтимйъ бтмйм(мре бъйоп ма дйе оретйн-шч вомйн езоешйн-аж арзре ма ащойн).
    додеъ дтйчшйъ-дйа ощишъ дъретд едощишд блмм-ддътошеъ бажшз,ддътммеъ,дифщеъ,дбешеъ ештеъ дшез-йщ ацмре ма оти айшверйн щтебгйн бщйиъ "длмбйн ребзйн едщййшд тебшъ" едощишд дйа азъ одп-бйчешъ цйбешйъ ма баоъ отрййръ аеъд-ае щотрййръ аеъд бшод дцдебд-лм фтн щдощишд оеъчфъ-дйа ъшех мбйъ щм ашйч аййрщип мзфщ аъ двшас,ае ътщд обцт алйфъ одйшеъ блбйщ 6.
    дйен лм щеиш ъретд рдйд безп еоеозд ммйчеййн блмй шлб,абм деа отгйу мтщеъ жаъ мйг дбйъ щм бшмй(ъешйг аъ дтцйн бцеоъ едн ймле мзфщ цм бочен азш),ема бочеое щбаоъ гешщйн релзеъ ощишъйъ.
    бшеш млемре еарй биез щвн мщеишйн тцон(мфзеъ мжд щчеша,тм жд щлеъб арй ма биез),щдтбегд даойъйъ ма ртщйъ.едбтййд лое блм гбш оъзймд бшащ-бшащ доощмд,щш дощишд(огдйн айк лемн йецайн шт одъфчйг джд) едофл"м-ъбгче мап двйте шеб дофл"мйн мазш щзшешн еъшае щчрерйн вгемйн дн ма дйе(фмг-гйшгш тщшеъ збшеъ йщшамйеъ,зфх-айщ збйб,тесч бтйчш бвмйщд оцечйн,ишрш-досшщойиг дщзеш,дчегн арй афйме ма желш айк чешайн ме).
    од щарй орсд меош,шч оабч ажшзй йлем мйцеш щйрей-оъй дйд оабч лжд башх,арй ма желш-лемре отгйфйн мдецйа чйиеш байришри.

ошеб щарзре тсечйн-ббйизеп,щизйн,лйбещ,чсан,айшап-арзре щелзйн щйщ вн зййн,елщаре демлйн мдцбйт,арй оцбйтйн тм дгшк догйрйъ бгшк лмм ема дажшзйъ-дййъй щоз ан бйщшам дйд чн лз фемйий-щщн мтцое оишеъ ажшзйеъ бмбг ещеош тм ришмйеъ огйрйъ,лз лжд йелм мдфтйм ъдмйлйн ощфшй айлеъ зййн.

гшеш дшам

збш шщен йчйш вшйп's Avatar
    ъашйк дцишфеъ
    Oct 2004
    ойчен
    Rochester, NY
    дегтеъ
    804

цйиеи рлъб бочеш тм йгй fuksi цфйд бдегтд
    תאמין לי שביום שיתפסו אותך שוטרי תנועה על עבירת תנועה באירופה אתה תתגעגע לשוטרי ארצינו.
    גם לקנס של משטרת ישראל אתה תגעגע ,באירופה זה ביורו ,הרבה מאוד יורו, ואתה משלם במקום או שלוקחים אותך לתחנת המשטרה ,ולא היא אפשר להתמקח או לנסות לשכנע.....
    בסיס ההשואה שלך גרמניה-ישראל שגוי בכל פרמטר, אם כבר ואתה מוכרח תשווה ישראל-איטליה ותראה שמצבנו
    לא כל כך רע!
    פוקסי, אמנם לא גרמניה אבל ארה"ב ...
    עצר אותי שוטר לפני חדשיים על מהירות ... האמת, צודק ... נסעתי כ-65 מייל באזור של 35 (110 קמ"ש בערך באזור של 60)
    ניסה לשכנע אותי שהתחריתי איתו ... הוא נסע באקליפס שחורה מוסוות, אני במוסטנג ...
    אפילו לא קיבלתי אפשרות לשלם קנס, ישר זימון לבית משפט. לפי החוק הוא היה צריך לאזוק אותי ולקחת אותי למעצר, אבל הוא היה נחמד והפעיל שיקול דעת.
    בבית המשפט הוא טען שהתחריתי איתו, למרות שהוא לא רשם את זה בדו"ח, התרוצצתי פעמיים לבית המשפט, ושילמתי לעורך דין מקומי כדי להגיע לתוצאה של עבירת מהירות (ולא נהיגה פרועה, שהיא עבירה פלילית).
    בסוף הסיפור עלה לי 1000$ ויומיים עבודה ...

אממה, אחרי שהכל נגמר, אם היתה לי הזדמנות, הייתי לוחץ לשוטר את היד, כי הוא עשה את העבודה שלו, בצורה הכי מקצועית שאפשר ...
    ודרך אגב, משטרה פה באזור הזה של וורג'יניה עושה המון כסף מעבירות תנועה, והם קשים פה יותר מבשאר האזורים בארה"ב ... אבל אם תשאל את המקומיים, אין להם טענות, כי אין למשטרה משהו יותר חשוב לטפל בו, את החתולים מהעצים מורידים מכבי האש ...
    מתי פעם אחרונה נתקלת בשוטר בישראל שלא גרם לך לחשוב על חיים מחוץ לחוק?

сън чит:

бгцобш дазшеп ъфс аеъре щеиш бейрд - аесишйд бвмм щфрйре бцеоъ дйлп щасеш дйд мфреъ.

бочшд арй дййъй ма звеш, збшй рдв ма звеш евн гйбш баеъе жоп бимфеп дрййг бмй гйбешйъ.

дййъй биез щййчзе аеъре брййгъ :-)

чйбмре чрс 40 йеше

збш шщен shachar's Avatar
    ъашйк дцишфеъ
    Jul 2003
    ойчен
    ъщт 052-858209 мйг оегйтйп
    дегтеъ
    5,483

дйен тбшъй иси
    ма дтйше мй тм лмен.

сев щм дфевд оозмъ дшгйфд,

аемй ддфевд ъафщш мй мдзмйу аъ дцйрешеъ щм диешбе мламе осймйчеп,
    од дбтйд - дн лземйн ебедчйн - щйрйъ дзмфъ дътсчъ .... дрд дзен темд мй щеб
    110TD5
    Festina lente

тоег 10 оъек 10 шащепшащеп ... 78910

рещайн геойн

1. ъвебеъ: 5
    тглеп азшеп: 09-07-11, 11:48
  2. вв сефд офз чцш азшйй щйфех молйшд!