μωπεϊ ΰϊ δζψες δϊηϊεπδ ζδ μΰ αΰ αηωαεο ξαηιπϊι, ςγισ μι λαψ μϊμεϊ ΰϊ ςφξι ςμ δζψες δςμιεπδ εγιι. :roll:
βν δαγιχδ ωΰϊδ ξφις διΰ πλεπδ ΰαμ μΰ ξξω ξςωιϊ λιεεο ωαθεη ωδ UPRIGHT ιζεζ εΰζ λμ δαγιχδ μΰ ωεεδ λμεν.
λπψΰδ ωΰιο αψιψδ ΰμΰ μαγεχ ϊεκ λγι ϊπεςδ.
חנן, אני חייב לחדד כאן משהו - מן התמונה הימנית שצירפת להודעה המצוטטת כאן, ברור שגם היוניבול התחתון קרוב מאד לקצה המהלך שלו, למרות שיש לו מעט יותר מהלך מן העליון.
מה שאמרתי למעלה, ואני חוזר שוב על מנת לודא שהענין הובן, הוא שנראה לי מהתמונות, כולל הנ"ל, שלאחר שתסדר את היוניבול העליון, תיתקל מייד בבעיה עם התחתון שיהפוך הוא להיות הבעייתי.
ודוגמא מספרית - אם עכשיו העליון נתקע אחרי פתיחה של 10 ס"מ והתחתון עדיין לא נתקע, אזי אם תסדר את העליון כאמור והוא כבר יוכל לתת למשל פתיחה של 20 ס"מ, יתברר לך פתאום, שהתחתון אשר סברת שנותן מספיק פתיחה, יגיע לסוף המהלך שלו לאחר פתיחה של 12 או 13 ס"מ.
חשוב מאד שתבדוק את זה, כאשר הבדיקה היחידה האפשרית כרגע, היא ע"י שחרור היוניבול העליון ופתיחת המתלה הלאה, עד לתקיעת התחתון. הבעיה עם זה, כאמור, היא שתצטרך להחזיק את ה UPRIGHT בזוית הנכונה, דהיינו באותה זוית שהיתה ניתנת אם היוניבול העליון היה מחובר - לא קל, אבל אפשרי(תוכל להשתמש למשל באזיקונים עבים וחזקים).
אם זה לא בר ביצוע מבחינתך, אזי רק לאחר שתסדר את העליון ותנסה שוב את מהלך הפתיחה המכסימאלי, תוכל לדעת איזה מהלך יאפשר התחתון.
כפי שאמרתי לך קודם, לי נראה מן התמונות שגם התחתון יגיע לסוף מהלך מוקדם מידי, דהיינו לאחר 12 ס"מ בערך - ניחוש די פרוע לאור העובדה שהוא נעשה רק עפ"י צפיה בתמונות, אבל אני חושש שהוא יהיה די קרוב למציאות.
אני מציע שתנסה בכל זאת את הבדיקה כבר עכשיו, כך שאם באמת יש בעיה תהיה מוכן לבצע את כל העבודה, צד אחר צד, ואני מתכוון גם למוכנות נפשית - זה מאד מבאס לעבוד על העליון, להיות בטוח שהכל בסדר, רק כדי להיווכח שיש לך עוד עבודה, שהיא גם קצת יותר מסובכת לאור החיזוק המיוחד הנדרש למשולש התחתון.
δλμ ωθειεϊ
μωπεϊ ΰϊ δζψες δϊηϊεπδ ζδ μΰ αΰ αηωαεο ξαηιπϊι, ςγισ μι λαψ μϊμεϊ ΰϊ ςφξι ςμ δζψες δςμιεπδ εγιι. :roll:
βν δαγιχδ ωΰϊδ ξφις διΰ πλεπδ ΰαμ μΰ ξξω ξςωιϊ λιεεο ωαθεη ωδ UPRIGHT ιζεζ εΰζ λμ δαγιχδ μΰ ωεεδ λμεν.
λπψΰδ ωΰιο αψιψδ ΰμΰ μαγεχ ϊεκ λγι ϊπεςδ.
λο. αςφν μΰ ϊεκ λγι ϊπεςδ, ΰμΰ μΰηψ ωϊριιν ΰϊ δςμιεο εϊψιν ΰϊ δψλα λξε ωςωιϊ χεγν.
δλμ ωθειεϊ
ΰπι ψεφδ μδϊηιμ μαπεϊ ΰϊ δγω αεψγ, φμξϊι ΰϊ δχεχτιθ ξλμ δλιεεπιν ΰζ...
ξϊλππιν, ξςφαιν , δωεμθιν αϊια"ξ...
γαψε ΰμι .
δςιφεα δπιαηψ ιζλδ ΰϊ ξςφαε αριαεα ςφαπι αξιεηγ εΰιζλεψ ςμ ιγι ξγαχδ ςμ δγω αεψγ.
ΰζ ϊωΰιψε βν ξχεν μξγαχδ,,,(χθπδ).
ϊπΰιν ξεχγξιν: χειν ιωψιν, ςιφεα ωιδιδ ιεϊψ ιςιμ ξΰωψ ξςεφα.
αμεη φψιλιν μδιεϊ λμ δωςεπιν, ξτρχιν, αεψψ ξφαψιν ψΰωι.
ξεμ δπδβ φψιλιν μδιεϊ ψχ: GPS, πεψϊ ηεν ξπες, πεψϊ θςιπδ, πεψϊ μηυ ωξο.
λμ δωΰψ αιο δπδβ μπεεθ.
αδφμηδ.
ΰν ςγιιο μΰ χπιϊ (εζδ πλεο μλμ ξι ωαεπδ φςφεςιν) ξϊβιν, ξπϊχι ξςβμ (ιςπε τιεζιν ηφι ΰεθεξθιιν), ωςεπιν, εςεγ λμ ξιπι... ηλε λξδ ιξιν. ιλεμ μδιεϊ (μΰ ξαθιη) ωιδιδ ξωδε ξςπιιο.
ΰρσ.
"scars are tattoos with better stories"
ΰιο ϊλπιϊ. ηιιν. πχεγδ.
δχξτψ - VW TYPE 2 1978 | δθπγψ - διιμχρ 2008
ΰπι ξφις http://www.jeepolog.com/509.html
ΰε αλεμ βψρδ ΰηψϊ ΰωξη μςζεψ.
ςιγε
ωαες-ωαεςιιν, εΰπι ξαθιη μςγλο.
ΰρσ.
"scars are tattoos with better stories"
ΰιο ϊλπιϊ. ηιιν. πχεγδ.
δχξτψ - VW TYPE 2 1978 | δθπγψ - διιμχρ 2008
ϊμει αξιμει (ωμ δςεβδ λξεαο )
ΰξψϊι μκ εΰπι ΰεξψ ςεγ τςν ΰωξη μςζεψ αξδ ωΰπι ιλεμ , εμςιπιο ςφξε λο ςν δςαεγδ μΰ ξεψλαϊ ξγι ΰζ αωξηδ ΰαμ χεγν φψικ μψΰεϊ ΰϊ ϊηψεϊ δςιφεα ωτϊηϊ εΰιζδ γβν ιαηψ ,λψβς χωδ μαηεψ λεμν ξΰεγ ξτϊιν.
ΰαμ αςπιο δριαεα ζδ ΰπι πεϊο μκ ΰεϊε (ΰϊδ αλρΰ δπεεθ εΰπι πεδβ):twisted:
ΰζ λο ψχ αΰξϊ διδ ιλεμ μδιεϊ πηξγ ςν ιφιςε λξδ δφςεϊ μςιφεα ( ΰαμ ϊψηξε ςμ ηπο ωδιδ γβν τωεθ μαπιδ) εΰπι μεχη ΰϊ δςαεγδ ςμι.
ςιγε
אני יכול להגיד לך חנן, שבתור השופט בתחרות (הנה מיניתי את עצמי) מה שמעניין אותי זה משקל נמוך, וקלות פירוק והרכבה. הדש עצמו די טריביאלי - אין סיבה בעולם שהוא לא יהיה פאנל אלומיניום אחד שטוח, עם חיפויים נקודתיים נגד סינווט למחוונים הקריטיים (ותחשוב טוב מה באמת קריטי). כל נושא צורת החיווט שלו - זה כבר החלק המעניין. אני לא יודע הרבה בנושא. בינתיים. לומד לאט לאט. *
ΰιεπιχ 5 | β'ιτ CJ-7 1979 | διιμχρ 2015
διε: β'ιτ XJ φ'ψεχι 1994| διιμχρ 2008| διιμχρ 1997 | β'ιτ CJ-8 1989 | ρξεψΰι 1988
ιω λξδ ψςιεπεϊ
ξχεεδ ωζδ ςεζψ.
βμ.
ςεγ ζεειϊ μαπιιδ, ωμ ραιαϊ ϊΰ δπδιβδ δξεωμν.
βμ.
ηεξψ μξηωαδ ?
μΰ δβςϊι μψΰω ωψωψϊ δξζεο λγι μδιεϊ φξηεπι!
ξητω ψελω μζεβ λμιεϊ αξφα θεα,λεμμ ςαεγδ...
ωξψε ςμ χωψ