הספורטאז' היתה בין הראשונים שחשבתי עליהם, בעיקר מכיוון שהיא מציעה את השנתון הכי מתקדם לתקציב מבין כולם. אבל צריכת הדלק השערורייתית שלה הורידה אותה מהר מאוד מהפרק. הפרייבט שלי היום עושה 1:11/12 בעיר, ואפילו שברור לי שלא קיים רכב השטח שיתחרה בזה, להכפיל את הוצאות הדלק ב-2 זו לא אופציה מבחינתי, בעיקר כשהתמורה קצת גדולה לצרכיי (מנוע 2000, 5 דלתות, לרכב שרוב הזמן מיועד לנייד רק אותי, לרוב בסביבה עירונית). מה שכן, בזמן שעיינתי קצת בלוחות עכשיו כדי לקבל תחושה לגבי מחירי השוק של הקאיה, נתקלתי בגרסה הקצרה-פתוחה של הספורטאז' (קאטבק), שנראית ממש מעניינת. אני לא מוצאת עוד פרטים עליה כאן, או ממש כמעט בכלל, בעיקר לגבי צריכת הדלק (משתפרת בגלל המשקל הנמוך יותר? אותו מנוע וגיר ידני), אז אם למישהו יש מידע מוסמך, אשמח לשמוע גם בפרטי.
בכל מקרה, רוב הפוקוס פונה עכשיו לג'ימני, עם קריצה קלה לכיוון הGV הקצרה, שנתונים 2002-2004 (אלא אם באורח נס אצליח להגדיל את התקציב אפילו עוד יותר).
עכשיו המשימה היא להעביר את הנבלה הצרפתית הפרטית טסט, לחסוך כמה חודשים, למכור אותה ולהגשים חלום. זה ייקח קצת זמן, אבל לפחות אני הרבה יותר ממוקדת. המון תודה.
ωξψε ςμ χωψ