βιΰ, ζε βιωδ ΰηϊ (ωΰεμι φεγχϊ ξΰγ)
ξΰιγκ, ΰι ΰτωψ λμ δζξο μδτπεϊ ΰϊ δμηι δωπιδ.
αξιγδ εΰλο ψεφιν μπδμ ξΰαχ εμωπεϊ ηεχιν, φψικ μςωεϊ ΰϊ ζδ λψΰει, ζδ δλμ.
δξςφεψ δψΰωεο ωιω μκ δεΰ
ωΰπι εαθη ςεγ ωπιιν ωμεωδ ... ηεωωιν ωγαψ ψΰωεο ιζιιπε ΰεϊπε ςεγ χφϊ ςμ δηεφτδ
ΰηψι ζδ ιμξγε ΰϊ δπεωΰ εΰζ ιζιιπε ΰεϊπε ηζχ λι ιβμε ωιω τδ λψ πιψηα μημιαϊ λρσ ...
αιωψΰμ ςγισ μδιεϊ ιτδ εμωϊεχ.
φεςπιδ ..
βιΰ, ζε βιωδ ΰηϊ (ωΰεμι φεγχϊ ξΰγ)
ξΰιγκ, ΰι ΰτωψ λμ δζξο μδτπεϊ ΰϊ δμηι δωπιδ.
αξιγδ εΰλο ψεφιν μπδμ ξΰαχ εμωπεϊ ηεχιν, φψικ μςωεϊ ΰϊ ζδ λψΰει, ζδ δλμ.
μΰ δβςϊι μψΰω ωψωψϊ δξζεο λγι μδιεϊ φξηεπι!
ξητω ψελω μζεβ λμιεϊ αξφα θεα,λεμμ ςαεγδ...
ψβς ψβς ... ΰικ ιφΰ ωΰπι ξτπδ ΰϊ δμηι δωπιδ ? ???
ΰπι δδτκ, ϊΰξιο μι. trouble maker ςν ϊςεγεϊ. λωιδιδ δαμΰβο, ΰπι δψΰωεο αϊεψ.
ζδ μΰ ΰεξψ ωφψικ μμλϊ ςν δψΰω μχιψ ...
φεςπιδ ..
לצערי, גיא צודק.
זו תמימות לשמה לחשוב שתוכלו לאלץ את המערכת לשנות גישה באמצעות לחץ, עצומות והפגנות.
זו מערכת בולשביקית שלא סופרת את האזרחים ורצונותיהם, מאוד לא אוהבת להתקפל ועוד יותר לא אוהבת להודות בטעויות עבר.
אם הם ילמדו את הנושא היטב, מבחינתנו המצב רק יורע. ותאמינו לי שגם אני בעד הקלות גורפות בעניין הזה, אבל לא בכל דבר אנחנו צודקים, ולא כל מה שמתאים למנטליות אמריקאית או בריטית או אוסטרלית או או להבדיל אלפי הבדלות - אפריקאית, תופס גם כאן.
μΰ ςεπδ ατεψεν
μωΰμεϊ, χεωιεϊ, ςφεϊ, ϊεαπεϊ, πΰ μτπεϊ αδ"τ
δδφςεϊ ωμλν ξρελπεϊ.
λι ΰν δξθψδ διΰ μδτεκ ΰϊ δγαψιν μηεχιιν, ςγ ωδεςγεϊ ιμξγε ΰϊ δπεωΰ μςεξχ - ςπιιο ωμ μΰ ιεϊψ ξ10 ςγ 15 ωπιν, ΰν δν ξξω ιζγψζε, λμ ξδ ωδιεν μΰ πΰλσ λι μΰ ξεβγψ αξτεψω λ"μΰ ηεχι" - ιιΰλσ λ"μΰ ηεχι", λιεε ωδεβγψ λλζδ αξτεψω. ζε δφψδ ςν ηεχιν - ωιω γαψιν ωδν δετλιν μμΰ ηεχιιν, εςγ ωΰιο ηεχ, ΰαμ ιω λεεπδ μηεχχ ηεχ, δλμ μΰ ηεχι. (ςιιο ςψκ ξιψεφι ξλεπιεϊ)
ΰρσ.
"scars are tattoos with better stories"
ΰιο ϊλπιϊ. ηιιν. πχεγδ.
δχξτψ - VW TYPE 2 1978 | δθπγψ - διιμχρ 2008
"δρξξο δψΰωεο δξεαδχ μξβμεξπιδ διπε ωιξεω αφιθθεϊ ωμ ςφξκ" (ψεο πηξο)
ρμςιν αΰξφς δγψκ? ξςπιιο μι ϊ'αιφδ.
αβ"φ.
ΰξπν τϊψεο ιχψ ΰκ ΰτωψι, αΰξφςεϊ δϊΰβγεϊ β'ιτΰιν εςεψκ γιο ξπερδ εξεξηδ αϊηεν .
ωΰμεϊ ξτϊη:
1)ξγες αξγιπεϊ ξϊεχπεϊ (λβεο χμιτεψπιδ) ξεϊψ, ελΰο ΰρεψ .
2) ξδ ςμιπε μςωεϊ ξαηιπδ αθιηεϊιϊ (λεμμ αγιχϊ ψιωει χτγπιϊ) λγι ωιδιδ ξεϊψ .
2003 Jeep Rubicon
CU4WHLN
αιωψΰμ ΰι ΰτωψ μζψζ ηεχιν, εδϊπδμεϊ δωμθεο ωεπδ ξΰωψ αΰξψιχδ.
μηυ φιαεψι μΰ ξζιζ λΰο μξχαμι δδημθεϊ. ΰηϊ δϊλεπεϊ δξωεϊτεϊ μλμ δτεμιθιχΰιν αιωψΰμ, ξλμ δξτμβεϊ, ξδψβς αε γεψλϊ ψβμν μψΰωεπδ ατϊη δλπρϊ ε/ΰε β'εα ψωξι αςμ ςεφξδ, ζε δϊςμξεϊ ξεημθϊ ξψηωι μα αεηψιδν εξξδ ωηεωα δφιαεψ αλμμ.
αηιιλν - ηιιμ ηι ωαει αςζδ λαψ ΰψας ωπιν, εμΰσ ΰηγ ξδξπδιβιν ζδ μΰ αΰξϊ ΰλτϊ, ΰψας ωπιν ξϊτμφτιν εμΰ ξζιζιν λμεν - ΰζ ΰϊν ηεωαιν ωχεθψ δφξιβιν εβεαδ δβ'ιτιν ωμλν δν αΰξϊ πεωΰ ξρτιχ αεςψ ωξζιζ μδν ωςψδ χθπδ ααιϊ δωηι?
μΰ ςεπδ ατεψεν
ΰϊδ δεμκ ψηεχ γψεψ.
ηεμιν / ψςαιν / ηρψι αιϊ / ϊψετεϊ αρμ / ξεαθμιν / ςψεξιν / πλιν / λμεν μΰ ξζιζ ...
φψικ μτεφυ ξωδε![]()
φεςπιδ ..
גם אני הייתי פעם, ממש לא מזמן, בדעה שבלי לפוצץ, פיזית, כמה פוליטיקאים, כלום לא יזוז.
התעייפתי מהדעה הזו. למה? יאללה - תפוצץ. ומה הלאה? מה זה יעזור? זה שיבוא במקום אלה שהתפוצצו יהיה טוב יותר?
עם כל הכבוד לנו ולתחביב שלנו, כל הנושאים שפירטת חשובים הרבה יותר ונמצאים בסדר עדיפות גבוה פי מאות מונים מקוטר הצמיגים המותר בג'יפ. המצב במדינה הזו קטסטרופלי, ובכל זאת כלום לא זז. ממשלות מתחלפות כמו גרביים וכאילו כלום - החולים עדיין זרוקים במסדרון, סל התרופות הוא עדיין בדיחה, קורת גג הופכת לחלום באספמיה. יש במדינה הזו יישובים ושכונות שלמים שמבחינת הרשויות לא קיימים בכלל.
אני מודה שאני מתחיל להיות מה זה פסימי לגבי עתיד נורמלי כאן.
μΰ ςεπδ ατεψεν
ΰπι ηεωα ωγεεχδ αβμμ ωωΰψ δπεωΰιν ηωεαιν ιεϊψ δν ιαηψε μδιϊςρχ αζεθψεϊ ωλξεπεδν ΰμετιν αζδ
ξεψ
βψζο μτεζδ χτδ μθςν εΰωψΰι μξϊγμχ
αιωψΰμ δξγιπδ ΰηψΰιϊ ςμ ϊχιπεϊ δψλα, αΰψδ"α δπδβ ΰηψΰι ςμ ϊχιπεϊ δψλα .
ιω μζδ δωμλεϊ λαγεϊ, ζδ ςπιιο ωμ βιωδ απιδεμ πεωΰ ωξετχγ αιγι δξγιπδ.
ξωψγ δψιωει μΰ ξΰτωψ μαφς ωεν ωιπει αψλα ΰμΰ ΰν λο ϊωλπς εϊελιη με ωΰεϊε ωιπει μΰ ξρλο ΰϊ αθιηεϊ δψλα, μξωμ- ωιφψο δψλα ξΰτωψ μαφς ΰϊ ΰεϊε ωιπει, ζδ μβιθξι μημεθιο.
ιω δψαδ πεωΰιν ωξεϊψιν αξγιπδ ΰηϊ εΰρεψιν αΰηψϊ, ΰτωψ μηιια ΰϊ δξγιπδ μΰξυ λμ ξδ ωχιιν αςεμν ? μλο μΰ ωιικ μδβιω αβ"υ .
ωμΰ ϊθςδ, ΰπι ΰιωιϊ διιϊι ωξη με διδ ξεϊψ μαφς ωιπειιν αψλα, αΰιωεψ ξδπγρ/ αεηο .
ΰαμ ζδ μΰ ξωδε ωιχψδ.
כנראה שמאוחר מדי בלילה....
תקרא מה שכתבת בבוקר ותסביר איך "אחריות המדינה" שונה מ"אחריות הנהג"
במציאות-אין כל הבדל.
אם היה אז היו מוסכים ממשלתיים שמתקנים כל רכב בלי עלות לנהג, אחריות המדינה או לא?
יש רק הבדל בגישה,
הגישה האמריקאית: רכב זה רכוש ואין למדינה זכות להגיד לאזרח מה לעשות עם רכושו הפרטי
הגישה הבולשביקית: אין דבר כרכוש פרטי, הממשלה נותנת רשות לאזרח להשתמש בכלי, ואין לאזרח רשות לשנות את הכלי מצורתו המקורית.
בכלל אני לא רואה מדוע אתה מוכל להתפשר כל כך בקלות,
ציתות:אני אישית הייתי שמח לו היה מותר לבצע שינויים ברכב, באישור מהנדס/ בוחן .
למה צריך אישור? למה זה טוב?
אז נכון, אני מעולם אחר, ובעולם שלי אין אישורים ואין בוחנים, ואני וגם אף אחד אחר (300,000,000+) לא חושב שצריך אותם, מענייין למה.......
קוריוז קטן,
יש לי שכן שגר לא רחוק ממני, יש לו F350 שהגג שלו הוא מעל 2.5 מטר מעל לקרקע, צמיגים 40"+ (לא התעניינתי לעומק), הוא קטן כזה, מטר שבעים ושיבה......
הוא נוסע על הדבר הזה יומית, כבר לפחות 7 שנים, ואין תאונות, אין בעיות, לא שובר צריות וסותם את איילון :-)
ויש מאות אלפים בדיוק כמוהו, וגם הם לא גורמים לכל בעיות ואף אחד אחר לא צר עין להם.
מצטער, אבל מתכת זה מתכת, קיט הגבהה זה קיט הגבהה, אין כל סיבה הגיונית שזה עובד בצד אחד של העולם, ולא יעבוד בצד אחר.
τϊψεπεϊ ΰμβπθιιν μαςιεϊ ιαεΰ ξΰψδ'α μιωψΰμ [email protected](ζλειεϊ ιεφψιν: χεαι θ.)
ωιδιδ αψεψ, μΰ φψικ μηεχχ ηεχιν, φψικ μαθμ ΰϊ δχιιξιν - ζδ αγιεχ δςπιιο τδ.
αβ"φ ? ζε ΰτωψεϊ ΰηϊ
ιω ςεγ ΰτωψειεϊ ωχωεψεϊ αβεσ δξηεχχιν ΰαμ λξε ωΰξψϊι , φψικ μεαι ηζχ, φψικ μωεεχ ΰϊ ζδ πλεο ατπι ξχαμι δδημθεϊ ελξεαο μδζδψ ωξςφν δξςωδ μΰ ϊεχςιν ξχμ αβμβμιν.
ΰετφιδ ΰηψϊ - μδλιψ λξδ ωιεϊψ ξςλψιν ιςιμιν εμτϊεη χετϊ ηρλεο χθπδ ααιϊ ωϊωξω μϊγμεχ δξςλψιν αλμ τςν ωψεφιν ωιπει αψιωει.
μτςξιν δωηιϊεϊ διΰ ζε ωξριιςϊ μΰζψη, ςν λμ δλαεγ μιεωψδ.
ההבדל דרור, הוא שאחרי שכמה פוליטיקאים יעופו ( הביתה או לירח .. לא כל כל משנה )
אלו שישארו יתחילו לפחד. הם יקומו בבוקר ויגידו לעצמם מול המראה ... ואללה, אני חייב למצוא חן בעיני האזרחים .. אחרת אני גם אעוף ( לירח או הביתה ... לא משנה )
השיטה שבה הם משתמשים לניהול שלנו היא טרור והפחדה ... זה פועל נהדר !! למה לא נישתמש בשיטה שלהם גם ?
בכל זאת, מי בוחר את מי פה ? ... ( ואפילו באינטרוואלים דיי קצרים )
מחשבה אחת .... מה אומר לך השם , לך וולנסה ? ... ושם השיטה היתה יותר קשה לניצוח מאשר פה...
φεςπιδ ..
μξδ μΰ , βιΰ ? ΰεμι βν φ'δ βεεψΰ ?
αηιικ, ξψγ ΰζψηιν ςμ ωιτεψι ψλα? ΰϊδ ωεξς ΰϊ ςφξκ ?
מרד אזרחים להתנהגות הממשלה
מרד אזרחים לביטול הפקידות
מרד אזרחים להתעלקות של רשויות החוק על האזרח הקטן קטן
מרד אזרחים ( שזה מה שהמגזר הדתי ובמיוחד החרדי עושה כבר עשרות שנים ) וכנראה גם מצליח לא רע .
א. אני לא שומע את עצמי כי אני כותב בשקט.
ב. איפה ראית שאני מתיחס לרכב ? מה עם הנכים / עניים / רעבים / גלעד שליט / סל תרופות ....
יש מערכת ממשלתית אחת ?!?!?!? שפועלת במדינה הזאת ? אחת ?
אני אשמח לדוגמה.
הרכב שלי וגודל הצמיגים זה הדבר האחרון שמעניין אותי, נישבע לך, גם אם יאשרו מחר צמיגי 56" לטראנו אני לא אחליף. זה זוטות.
אבל אני אשמח שחלק מהמשכורת שלי יגיע אלי ולא למאה שערים, אני אשמח שהכסף שהגיע לסבא וסבתא וסבתא שלי יגיע מתי שהו, זה היה שלהם בזכות. את התרופות אני ממנתי. את השילומים לא ראינו .. את התרופות של חולי סרטן כזה ואחר ... את הכספים של הבט"ל שאף אחד לא מוצא, את הילד המסכן גלעד שליט. את מדיניות החוץ של ישראל ... אה אין דבר כזה. טוב אז מדיניות הפנים של ישראל .. אה אין כזה דבר גם.... להמשיך ?
אני מבטיח לך שהאוטו שלי זה הדבר האחרון שמעניין אותי. זה כולה אוטו.
φεςπιδ ..
ωξψε ςμ χωψ