Close
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

ברירת מחדל בעיה בקרבורטור

אהלן, יש לי קרבורטור של מכסחת דשא 11HP.
    מי שמכיר את הסיפור ואמר לי בהתחלה "אתה מבזבז את הזמן" אז In Your FACE!, כי היום כבר ניסיתי להניע אותו בפעם הראשונה עם המערכת הנעה החדשה שהכנתי לו.
    בכל מקרה, לעניין. נוזל מהקרבורטור הדלק במקום להכנס לתוך המנוע הוא יוצא מהלמטה של הכניסת אוויר. אני לא יודע למה זה ולא עולה לי שום רעיון, כרגע ניתקתי את הצינור דלק כדי שיפסיק לנזול משם, אם מישהו יודע מה הבעיה, אני אשמח לקבל ממנו עזרה !

מצ"ב קצת תמונות מהתיקון שלו.
    תמונות מצורפות תמונות מצורפות Click image for larger version. 

Name:	IMG_0412.jpg‏ 
Views:	159 
Size:	246.9 קילובייט 
ID:	39899   Click image for larger version. 

Name:	IMG_0437.jpg‏ 
Views:	142 
Size:	253.6 קילובייט 
ID:	39900   Click image for larger version. 

Name:	IMG_0438.jpg‏ 
Views:	124 
Size:	245.0 קילובייט 
ID:	39901   Click image for larger version. 

Name:	IMG_0416.jpg‏ 
Views:	154 
Size:	250.5 קילובייט 
ID:	39902  

חבר רשום shmulikbg's Avatar

ברירת מחדל תגובה: בעיה בקרבורטור

מה זה "הלמטה של הכניסת אויר"?
    שמוליק טיולי ג'יפים - https://www.facebook.com/profile.php?id=100090887897260

כן, שכחתי לצרף את התמונות של ה"למטה". טיפשי מצידי.
    הנה.

Name:	IMG_0466.jpg‏ 
Views:	151 
Size:	87.9 קילובייט 
ID:	39903   Click image for larger version. 

Name:	IMG_0467.jpg‏ 
Views:	133 
Size:	79.3 קילובייט 
ID:	39904  

יונתן,
    אני לא מצליח לזהות בתמונות הללו כלום.
    מצא את בית המצוף של הקרבורטור, פתח אותו מתחתיתו, בד"כ בורג אחד במרכז הכוסית.
    הפין שמשמש כציר למנוף של הדיזה יוצא הצידה, אתה מוציא אותו עם הדיזה, ובודק אותה שהיא נקייה,
    ואת הבית שלה שנקי גם הוא. כנראה שהיא לא אוטמת מספיק, ותא המצוף מתמלא ומעביר דלק פנימה.
    בהצלחה.

ציטוט נכתב במקור על ידי shmulikbg צפיה בהודעה
    יונתן,
    אני לא מצליח לזהות בתמונות הללו כלום.
    מצא את בית המצוף של הקרבורטור, פתח אותו מתחתיתו, בד"כ בורג אחד במרכז הכוסית.
    הפין שמשמש כציר למנוף של הדיזה יוצא הצידה, אתה מוציא אותו עם הדיזה, ובודק אותה שהיא נקייה,
    ואת הבית שלה שנקי גם הוא. כנראה שהיא לא אוטמת מספיק, ותא המצוף מתמלא ומעביר דלק פנימה.
    בהצלחה.
    אתה מתכוון לניתוק אגן השמן? לצערי אגן השמן תקוע (הבורג שלו קצת בלוי ולא זז), ואני לא יכול להגיע לשם.
    האם יש לך רעיון כיצד לפתוח את הבורג בכל-זאת?

חבר רשום kobiarava's Avatar

איך הבנת מזה שהוא מדבר על אגן השמן, כשהשאלה היא בכלל על הקרבורטור??? שמוליק דיבר על תא הדלק בקרבורטור, שכנראה עולה על גדותיו ומציף לך את הקרבורטור עד כדי גלישה. הבעיה במצב כזה נעוצה בד"כ או בדיזה מלוכלכת (או נחיר מלוכלך), כמו שציין שמוליק, או בבעיה במצוף עצמו. בכל מקרה, אין לך ברירה אלא לפתוח את הקרבורטור, לפרק אותו לגורמיו, לנקות היטב ולכוון לאחר ההרכבה. תתפלל שאין לך צורך בקיט שיפוץ כי נראה לי שלהשיג אחד לכלי עלום שם עם מנוע תעשייתי זה כמעט בלתי אפשרי.

קובי
    היה ג'יפ...
    מוות לגנבים

ציטוט נכתב במקור על ידי kobiarava צפיה בהודעה
    איך הבנת מזה שהוא מדבר על אגן השמן, כשהשאלה היא בכלל על הקרבורטור??? שמוליק דיבר על תא הדלק בקרבורטור, שכנראה עולה על גדותיו ומציף לך את הקרבורטור עד כדי גלישה. הבעיה במצב כזה נעוצה בד"כ או בדיזה מלוכלכת (או נחיר מלוכלך), כמו שציין שמוליק, או בבעיה במצוף עצמו. בכל מקרה, אין לך ברירה אלא לפתוח את הקרבורטור, לפרק אותו לגורמיו, לנקות היטב ולכוון לאחר ההרכבה. תתפלל שאין לך צורך בקיט שיפוץ כי נראה לי שלהשיג אחד לכלי עלום שם עם מנוע תעשייתי זה כמעט בלתי אפשרי.

קובי
    זה תא דלק עילי, התא דלק לא מחובר למנוע אלא מחובר בעזרת צינור.
    מצורפת תמונה של הקרבורטור.

Name:	IMG_0439.jpg‏ 
Views:	144 
Size:	264.5 קילובייט 
ID:	39922  

חבר רשום kobiarava's Avatar

יונתן, אני מתנצל על הגישה התוקפנית, אבל חביבי, אתה פשוט לא מעוניין להקשיב, או שומע מה שבא לך לשמוע. כשאומרים לך תא דלק, פעם אחת אתה שומע אגן שמן, ופעם אחרת אתה שומע מיכל דלק. לי ולרוב האנשים ברור שהם לא אותו הדבר....
    נחזור לקרבורטור-אתה מכיר את דרך העבודה שלו? מבלי להעליב, אני חושב שלא. בגוף הקרבורטור ישנה כוסית דלק שמילויה נשלט ע"י מצוף ודיזה. במידה והמנגנון הזה לא תקין, היא ממשיכה להתמלא מעל למפלס העבודה שלה ומציפה את חלל הקרבורטור, כמו שקורה אצלך. סביר מאוד להניח שתקלה זו מקורה בלכלוך ששקע בקרבורטור במשך הזמן שהכלי היה מושבת או בשרידי דלק שהתנדף (בנזין שמתנדף משאיר משקע שמנוני).
    שים לב שהקרבורטור הוא מכלול יחסית מורכב, ואם אתה לא ממש מבין איך הוא בנוי, אתה עשוי להסתבך בפירוק ובהרכבה שלו, ובטח בכיוון שלו. אם אתה לא בטוח במה שאתה עושה, עדיף לך להעזר במישהו שכן יודע, שיכוון אותך, יסביר לך וידאג שלא תתקע עם קרבורטור חצי מפורק ביד....

בהצלחה וחג שמח-קובי
    היה ג'יפ...
    מוות לגנבים

ציטוט נכתב במקור על ידי kobiarava צפיה בהודעה
    יונתן, אני מתנצל על הגישה התוקפנית, אבל חביבי, אתה פשוט לא מעוניין להקשיב, או שומע מה שבא לך לשמוע. כשאומרים לך תא דלק, פעם אחת אתה שומע אגן שמן, ופעם אחרת אתה שומע מיכל דלק. לי ולרוב האנשים ברור שהם לא אותו הדבר....
    נחזור לקרבורטור-אתה מכיר את דרך העבודה שלו? מבלי להעליב, אני חושב שלא. בגוף הקרבורטור ישנה כוסית דלק שמילויה נשלט ע"י מצוף ודיזה. במידה והמנגנון הזה לא תקין, היא ממשיכה להתמלא מעל למפלס העבודה שלה ומציפה את חלל הקרבורטור, כמו שקורה אצלך. סביר מאוד להניח שתקלה זו מקורה בלכלוך ששקע בקרבורטור במשך הזמן שהכלי היה מושבת או בשרידי דלק שהתנדף (בנזין שמתנדף משאיר משקע שמנוני).
    שים לב שהקרבורטור הוא מכלול יחסית מורכב, ואם אתה לא ממש מבין איך הוא בנוי, אתה עשוי להסתבך בפירוק ובהרכבה שלו, ובטח בכיוון שלו. אם אתה לא בטוח במה שאתה עושה, עדיף לך להעזר במישהו שכן יודע, שיכוון אותך, יסביר לך וידאג שלא תתקע עם קרבורטור חצי מפורק ביד....

בהצלחה וחג שמח-קובי
    והנה אתה שוב אומר מה שאני אומר, הבעיה היא באגן השמן לא במיכל דלק.

חבר רשום tzagi's Avatar

בדייייוק
    כמו שקובי תמיד אומר, כול עוד לא תתקן את הפקק אגן שמן, הדלק ימשיך לנזול.
    פתרונות אלגנטיים לבעיות יבוא מארה'ב לישראל [email protected](זכויות יוצרים: קובי ט.)

יונתן,
    קובי ממש לא אומר את מה שאתה אומר. אנחנו מדברים אך ורק על הקרבורטור, לא על מיכל דלק,
    ולא אגן שמן. אני מנסה להבין אם כשכתבת כניסת אויר מלמטה, התכוונת שהקרבורטור מורכב כמו
    התמונה שצירפת, כשהכוסית ל מ ע ל ה. כי אם כן, אז הוא מחובר הפוך.
    אם לא, אתה צריך לפתוח את הכוסית שרואים בתמונת הקרבורטור שצירפת. לזה התכוונו.

ציטוט נכתב במקור על ידי shmulikbg צפיה בהודעה
    יונתן,
    קובי ממש לא אומר את מה שאתה אומר. אנחנו מדברים אך ורק על הקרבורטור, לא על מיכל דלק,
    ולא אגן שמן. אני מנסה להבין אם כשכתבת כניסת אויר מלמטה, התכוונת שהקרבורטור מורכב כמו
    התמונה שצירפת, כשהכוסית ל מ ע ל ה. כי אם כן, אז הוא מחובר הפוך.
    אם לא, אתה צריך לפתוח את הכוסית שרואים בתמונת הקרבורטור שצירפת. לזה התכוונו.
    בתמונה העמדתי אותו ככה מכיוון שאי אפשר היה להעמיד אותו יציב הפוך (בצורה איך שהוא מורכב על המנוע), על המנוע הוא מורכב כמו שצריך כאשר כניסת האוויר מלמעלה ואגן השמן למטה. ואני הבנתי למה התכוונתם מההתחלה, זה אתם לא מבינים מה אני כותב.
    אני מסביר לכם שהכוסית לא יכולה להפתח, הבורג למטה תקוע (לא הבורג כיוון, אלא הבורג שמחזיק את הכוסית).

נושאים דומים

1. קרבורטור נדפק
    על ידי אברהים בפורום פורום סוזוקי Suzuki
    תגובות: 13
    עדכון אחרון: 26-05-11, 17:50
  2. עזרה עם בעיה בקרבורטור
    על ידי babatal בפורום פורום סוזוקי Suzuki
    תגובות: 3
    עדכון אחרון: 26-07-10, 04:48
  3. בעיה בקרבורטור
    על ידי אסי ברמן בפורום פורום ג'יפ סיקס CJ
    תגובות: 20
    עדכון אחרון: 21-01-07, 07:20
  4. פרשת קרבורטור - קרטר BBS (ומחפש בודי של קרבורטור כזה)
    על ידי shmil בפורום פורום ג'יפ סיקס CJ
    תגובות: 13
    עדכון אחרון: 17-09-06, 20:17
  5. בעיה בכיוון הקרבורטור.
    על ידי eliv1 בפורום פורום ג'יפ סיקס CJ
    תגובות: 49
    עדכון אחרון: 15-02-05, 06:06

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך