התכנון צריך להיות כזה שבמבחן התוצאה הכביש ידע להכיל (אסף אני מאמץ...) את הטעויות של מרבית הנהגים. לא חוכמה מאוד גדולה לתכנן כביש שבו יותר מדי נוסעים משלמים בחייהם בגלל טעות. התכנון צריך לקחת בחשבון את המנטליות וצורת הנהיגה.
ה נ ה ג א ש ם . גם אתמול השוליים היו צרים, גם שלשום הם היו צרים גם בשבוע הבא הם יהיו צרים. וכמו שאתמול נהג המשאית לא שם קצוץ על אף אחד ונהג האוטובוס חשב ששמירת מרחק זה לבחורות - כך גם מחר - יהיה נהג של אוטו אחר שלא שם קצוץ על אף אחד ונהג אחר שחושב שאיזה כלל בטיחות אחר הוא לבחורות - והופ - כבר אתמול נהרגה עוד אישה .
אם אתם זוכרים את הדיון על שיכחת ילדים? זו אותה תסמונת.
אגב, דרור, אתה רוצה לדמיין רגע מה יעשה אדון ישראלי ויותר מכך - גבר ישראלי - כשירצו לצאת באותו מפרץ שאתה כל כך מייחל לו?
ומיכה - כן - עפו, גם בכביש 6, שחשבו כמוך שהם יותר חכמים ולא עשו גדרות עד שמישהו מת בגלל זה { אני חושב איש מדא שטיפל בתאונה ורכב מהמסלול הנגדי עף עליו }
הציבור מפולג ולכן הציבור יעשק
What we've got here is failure to communicate. Some men you just can't reach...
התכנון צריך להיות כזה שבמבחן התוצאה הכביש ידע להכיל (אסף אני מאמץ...) את הטעויות של מרבית הנהגים. לא חוכמה מאוד גדולה לתכנן כביש שבו יותר מדי נוסעים משלמים בחייהם בגלל טעות. התכנון צריך לקחת בחשבון את המנטליות וצורת הנהיגה.
דרור ופולאר, איכשהו אתם מחמיצים את הנקודה שלי:
תשתית נכונה באה לכפר על שגיאות של נהגים, ובכך להציל חיים.
גדר צמודה לנתיב הימני (מ י מ י ן) לכביש מהיר, ישר ומשובח העובר בין שדות מסוכנת הרבה יותר מאשר תורמת.
את הגדר בקטע שבו קרתה התאונה אסור היה לבנות, נקודה.
עדיף עשרות מונים להשאיר שוליים רחבים ובטוחים למי שבכל זאת מחליט מסיבותיו לעבור עבירה ולעצור בצד (ומי שעף לשדה מקסימום ינזק קצת. אתם יודעים מה, מצידי שימות - העניין הוא שעל כל אחד שעף לשדה יש מאה שמתעסקים בטלפון ברגע הלא נכון, סוטים מטר אחד ימינה ממרכז הנתיב ובום).
וזה עוד בלי לדבר על אופנועים.
בעולם הגדול מטפחים שדות בצידי הכבישים המהירים כדי שיהיה לאן להחליק בלי נזק. יותר יקר מגדר... אבל יותר בטוח ויותר יעיל.
אסף.
"scars are tattoos with better stories"
אין תכנית. חיים. נקודה.
הקמפר - VW TYPE 2 1978 | הטנדר - היילקס 2008
גדר כלשהי חייבת להיות בכל כביש מהיר על מנת לחסום בעלי חיים
נכון, אבל חצי מטר מהאספלט?
פתרונות אלגנטיים לבעיות יבוא מארה'ב לישראל [email protected](זכויות יוצרים: קובי ט.)
במקרה של כביש 6, הגדר נמצאת גם כדי שלא יתפלחו לכביש/מהכביש מכל מיני שבילים שרצים לאורכו.
בפעם האחרונה שראיתי פירצה בגדר הזו, זה היה ליד מחלף קרית גת בדרך למפגש ג'יפולוג המדברי 2011 (שפך זוהר), כשבערך 100-150 מטר לפנינו, טנדר היילקס שישבו בו חמישה בדואים, התפוצץ לתוך משאית שהתפרצה לתוך הכביש דרך פירצה בגדר.
לא עונה בפורום
לשאלות, קושיות, עצות, תובנות, נא לפנות בה"פ
אני נוסעת כל בוקר בקטע שמניצני עוז לאייל.
כל המפרצים הקיימים שם - וקיימי כמה - עמוסים לעייפה ב"טרמפיסטים."
כביש שש הוא כביש הובלות פועלים הגדול בישראל.
ה"איסופים" מתנהלים בנוהל המערב הפרוע ( מזכיר את כבישי הנגב ) והטירוף שהרכבים האוספים מתנהגים בו הוא לא נורמלי.אין להם אלוהים.
לאחרונה ראיתי כמה ניידות עומדות שם מוקדם בבוקר , אבל החבר'ה מסתתרים עמוק בעשבייה ויוצאים כשמצפצפים להם.
הם, כמובן, מצפצפים על כולם.
שמרו על קשר