Close
עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 21 עד 30 מתוך 30
    חבר רשום eliv1's Avatar

ברירת מחדל חוזר: שוב-בעיות התנעה בסופה

קובי,

אם יש לך בעיה רק עם הקונקטור של המחשב,
    אני אולי אוכל לעזור לך.

יש לי קונקטור כזה מושלם. (בלי צמה עליו).
    וגם יש לי כמה מחשבים ספייר אם אתה רוצה לאמת את הבעיה, למרות שאני חושב שזה בעיית מגעים/צמה שניתן לפתור בקלות.

בכל מקרה,
    ההמלצה שלי, תפרק את הצמה מתא המנוע, תוריד שרשורי ותתחיל לעבור על כל המחברים/חוטים לוודא שהכל תקין ויזואלית.
    אלי.

חבר רשום kobiarava's Avatar

ציטוט נכתב במקור על ידי gnaveh צפיה בהודעה
    קובי,

בסופו של דבר, אם אינני טועה, לא בדקת אם יש מתח במוצא רגל 9 של קונקטור המחשב כאשר אתה נותן חצי סוויץ' (כי הג'יפ החליט להניע באותו רגע...). נסה להכנס למצב של תקלת התנעה, נתק את הקונקטור בעדינות (כדי לא 'לתקן' את התקלה אם היא נעוצה בקונקטור) ובדוק 12V.
    כמו כן, בצע את אותה הבדיקה עבור מוצא 3 בקונקטור (אינדיקציה למתח מצבר המגיעה מנתיך F1 שבתיבת נתיכים ראשית), הבעיה איננה בהכרח במתח המגיע מהסוויץ'.

גיתאי

גיתאי

ביצעתי את הבדיקה, כשהרכבתי חזרה-הנורה נדלקה (תו"כ השיחה). בשתי הרגליים, 3 ו-9, היה מתח קבוע ואחרי סוויץ' בהתאמה. הדבר היחיד שלא בדקתי עד הסוף זה אם יש מינוס בכל הרגליים הדרושות. בדקתי ברגליים 11 ו-12, מינוס תקין, ידוע לך על עוד רגליים שפיספסתי? בכל מקרה, כשאני מפרק את המכסה החיצוני של הקונקטור וממולל את החוטים ביד, הנורה מהבהבת, לכן אני כמעט משוכנע ששם הבעיה

קובי

ציטוט נכתב במקור על ידי eliv1 צפיה בהודעה
    קובי,

אם יש לך בעיה רק עם הקונקטור של המחשב,
    אני אולי אוכל לעזור לך.

יש לי קונקטור כזה מושלם. (בלי צמה עליו).

איך אפשר לחבר אותו לצמה שלי בתנאים ביתיים\מוסך שלא מתמחה בכך?

וגם יש לי כמה מחשבים ספייר אם אתה רוצה לאמת את הבעיה, למרות שאני חושב שזה בעיית מגעים/צמה שניתן לפתור בקלות.

עם המחשב הספייר שלי הכל מגיב באותה הצורה, לכן אם נשלול את הסיכוי ששני המחשבים תקולים באותה התקלה-הבעיה בצמה או ברתמה

בכל מקרה,
    ההמלצה שלי, תפרק את הצמה מתא המנוע, תוריד שרשורי ותתחיל לעבור על כל המחברים/חוטים לוודא שהכל תקין ויזואלית.

הייתי עושה את זה אם לא הייתי מקבל את המתח ברגלי הרתמה הרלוונטיות. ככל שאני מבין הבעיה לא בצמה אלא ברתמה עצמה, בין אם בחוטים שבורים בתוך הבידוד בסמוך ללחיצה של הפין או שפתח הפינים החלולים (נקבה) נפתח והתרחב יתר על המידה, או אפילו פין או שניים שאולי שבורים בתוך גוף הקונקטור ומשגעים אותי. איך אתה מציע להחליף את הרתמה? האם ניסית זאת בעבר?

בוקר טוב-קובי

ציטוט נכתב במקור על ידי kobiarava צפיה בהודעה
    גיתאי

ביצעתי את הבדיקה, כשהרכבתי חזרה-הנורה נדלקה (תו"כ השיחה). בשתי הרגליים, 3 ו-9, היה מתח קבוע ואחרי סוויץ' בהתאמה. הדבר היחיד שלא בדקתי עד הסוף זה אם יש מינוס בכל הרגליים הדרושות. בדקתי ברגליים 11 ו-12, מינוס תקין, ידוע לך על עוד רגליים שפיספסתי? בכל מקרה, כשאני מפרק את המכסה החיצוני של הקונקטור וממולל את החוטים ביד, הנורה מהבהבת, לכן אני כמעט משוכנע ששם הבעיה

קובי
    אם כך אתה ממוקד על התקלה. מכאן זה רק הפירוק הרלבנטי.

בהצלחה ושבת שלום
    גיתאי
    סוויץ' בראש מחבר את כולנו אל העולם המדהים של המכונה-שבמכונית, וכך מייסד תרבות חדשה-עתיקה של חזרת האדם לשלוט בכליו.
    www.switch-barosh.com

קובי שלום,
    החוט הראשי אשר מספק זרם למתג ההתנעה, מסיים את חייו עקב קורוזיה, לאחר מספר שנים. כאשר הרכב לא מניע, מה מראים השעונים? מה מראה שעון טעינה? ושעון חום מנוע?
    במידה ושעון הטעינה נופל שמאלה, כנראה שאספקת המתח את המתג עצמו אינה תקינה.
    במקרה זה, בצע מעקף מחוץ לקיר האש, ועד הרגל של המתג עצמו. מדובר על מעקף פשוט לבניה. שים לב, יש להעביר חוט של 4 ממ"ר לפחות.

בברכה,
    קיד.
    עדיף לפחד מאשר להיבהל

ברירת מחדל תגובה להודעה: חוזר: שוב-בעיות התנעה בסופה

ציטוט נכתב במקור על ידי קיד צפיה בהודעה
    קובי שלום,
    החוט הראשי אשר מספק זרם למתג ההתנעה, מסיים את חייו עקב קורוזיה, לאחר מספר שנים. כאשר הרכב לא מניע, מה מראים השעונים? מה מראה שעון טעינה? ושעון חום מנוע?
    במידה ושעון הטעינה נופל שמאלה, כנראה שאספקת המתח את המתג עצמו אינה תקינה.
    במקרה זה, בצע מעקף מחוץ לקיר האש, ועד הרגל של המתג עצמו. מדובר על מעקף פשוט לבניה. שים לב, יש להעביר חוט של 4 ממ"ר לפחות.

בברכה,
    קיד.
    הלוואי וזה היה זה... השעונים תקינים, וכל אלמנט שמקבל מתח אחרי סוויץ' פרט למחשב עובד היטב. המיקוד כרגע-בעית מחשב או רתמה, אבחנה סופית תהיה אחרי שאני אבדוק את המחשב שלי על רכב אחר, או מחשב תקין אחר אצלי

קובי

ברירת מחדל תגובה להודעה: חוזר: שוב-בעיות התנעה בסופה

ציטוט נכתב במקור על ידי kobiarava צפיה בהודעה
    הלוואי וזה היה זה... השעונים תקינים, וכל אלמנט שמקבל מתח אחרי סוויץ' פרט למחשב עובד היטב. המיקוד כרגע-בעית מחשב או רתמה, אבחנה סופית תהיה אחרי שאני אבדוק את המחשב שלי על רכב אחר, או מחשב תקין אחר אצלי

קובי
    אני מקוה שהבעיה נפתרה כי לא הגבתה ,בכל מקרה נתקלתי בבעיה דומה וגיליתי שקופסת הפיוזים והממסרים אכולת קורוזיה ניתן לבדוק זאת רק לאחר פרוקה ! (ללא מאמץ מיוחד) בהצלתחה !!
    דן.

ברירת מחדל תגובה להודעה: שוב-בעיות התנעה בסופה

קצת עדכונים-מסתמן שהבעיה היתה במחשב, המחשב פורק ונבדק בעזרתו האדיבה של אלי (eliv1) ולא מגיב גם על הרכב שלו, היום יורכב מחשב תקין על הרכב ונקווה לטוב

קובי

חבר רשום קליש's Avatar

ידידי הטוב.
    גם לי קרתה תקלה דומה פעמיים באמצע הנסיעה פתאום הרכב כבה - התקלה לא היתה תקלת מחשב.
    אחרי חיפוש בתא המנוע מצאתי כי ישנו קונקטור (יחסית מוחבא) בתא המנוע שנותן מתח למשאבת הדלק המיקום שלו אם אתה עם הפנים לכיוון מכסה המנוע, מצד שמאל לפני בית הפיוזים (פחות או יותר בסביבה).בהצלחה.
    קליש.

חבר רשום עוזי5555's Avatar

לי היה ביומיים האחרונים מקרה דומה..בהתחלה חשבנו שזה הריליי ..הוצאתי אותו נתתי מתח ישיר כי המשאבת דלק לא עבדה..כמובן פתחתי את התא כדי לשמוע אם היא עובדת או לא ..תוך כדי הבדיקה בלי כוונה או הבנה נגעתי בחוטים של המשאבה..ואז להפתעתי היא התחילה לעבוד..כמובן שלא קישרתי בשלב זה שהבעיה היא כנראה מגעים רופפים בחוטים של המשאבת דלק..
    יום לאחר מכן אחרי טיול ארוך ..הרכב נכבה באמצע הנסיעה בדרכי הביתה..אז הלכתי שוב ועברתי על אותו התהליך כמו בפעם הראשונה ..כמובן עד שלא נגעתי בחוטים של המשאבה היא לא התחילה לעבוד..הבנתי שזאת הבעיה ..כמובן שהחוטים קיבלו התייחסות באותו הרגע

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12

נושאים דומים

1. בעיות התנעה בבוקר
    על ידי סמור בפורום פורום רכב שטח 4X4 כללי
    תגובות: 17
    עדכון אחרון: 04-02-10, 21:57
  2. בעיות התנעה
    על ידי aviziva בפורום פורום רכב שטח 4X4 כללי
    תגובות: 3
    עדכון אחרון: 09-09-09, 09:01
  3. בעיות התנעה
    על ידי חיים אמדו1 בפורום פורום ג'יפ סיקס CJ