θεα, ΰπηπε ωεα ρεθιν (!) ξδπεωΰ.
χεγν ϊβαω ΰϊ δΰζψηιν μλγι ιηιγδ ξμελγϊ ωξρλιξδ ςμ λιεεο, ΰη"λ λαψ μΰ ϊφθψκ ΰϊ δξψγ.
ς"ς δηψγιν.
μΰ δβςϊι μψΰω ωψωψϊ δξζεο λγι μδιεϊ φξηεπι!
ξητω ψελω μζεβ λμιεϊ αξφα θεα,λεμμ ςαεγδ...
θεα, ΰπηπε ωεα ρεθιν (!) ξδπεωΰ.
ΰξιψ,
ςν λξδ ωζδ θιτωι εξβελη,
μφςψλν, ζΰϊ δγψκ διηιγδ. εωμΰ ϊαιο ΰεϊι μΰ πλεο, ΰπι δΰηψεο ωιϊξεκ αωιθεϊ λΰμδ.
ΰμ ϊωλη ΰιτδ ΰϊδ (διϊδ) βψ.
εζδ ψχ χφδ δχψηεο.
τϊψεπεϊ ΰμβπθιιν μαςιεϊ ιαεΰ ξΰψδ'α μιωψΰμ [email protected](ζλειεϊ ιεφψιν: χεαι θ.)
למה סוטים אמיר ?
הדיון מתבצע בצורה מכובדת לגמרי. וההודעות לעניין לגמרי, התעמרות השלטון באזרח. לא ?
שם לב, אני לא חזק בהסטוריה, אבל השינויים המדינים הכי גדולים, קרו כשדחפו את האזרח הקטן לפינה.
אפילו צייר כושל מאד הצליח להבעיר את העולם כולו לעשור, היתה לו אג'נדה.
לנו אין... מדינת ישראל מנסה לרקוד על 1000 חתונות. אין כיוון אין תכלית.
כל אחד נושך איפה שהוא יכול, אתה שם צמיגים טיפה יותר גדולים והוא קונה עוד עיר. כל אחד לפי יכולתו. המילה הנכונה היא "אנרכיה" , בסופו של דבר מי ישאר ? ערבים, להם יש סבלנות ויש כ"א והכי חשוב, יש להם אג'נדה ! ... דוסים, להם יש גישה פרגמטית ביצועית וגם כ"א וגם אין פחד משלטון החוק הציוני. והכי חשוב, יש להם אג'נדה ! מי יעלם ? השקטים המנומסים, מי שהולך בתלם.למה ? .. כי אין לנו אג'נדה .. ! מה שחשוב לנו זה אישור לגודל הצמיג .. אז איזה תלם ? .. ואללה .. כל יום תלם אחר. מה שמכתיב העריץ.
תאמין או לא, זה כואב לי נורא. אבל אני אולי רואה היום מה שאתה תראה מחר. אני מקווה שמספיק אנשים יראו בזמן מה שקורה ונספיק להציל משהו. כי אם לא ... פשוט לא ישאר מה להציל. ואולי פשוט אין צורך ... לאף אחד לא איכפת. לחצי מהישראלים יש עוד דרכון .. אולי הם בונים על זה לימי מצור ...
φεςπιδ ..
λπψΰδ μΰ δαπϊ ΰϊ γαψιι, βιΰ.
ΰλο δγιεο ξϊπδμ λψΰει, ζδ μΰ δςπιιο.
ΰπι ξρλιν ςν λκ ωφψικ μςωεϊ ξωδε ειλεμ εΰιο ςεγ γψκ, ΰαμ δΰξπν ΰιο ςεγ γψκ ? μτπι δΰμιξεϊ εδδτβπεϊ, ΰτωψ μπρεϊ βν ξατπιν.
λξδ βεμωιν ιω αβ'ιτεμεβ ? λξδ αωΰψ δΰϊψιν δξεθεψιν ? ΰτωψ αλισ μξφεΰ ξλπδ ξωεϊσ (εΰεμι αψαιν) εμδψιν ξτμβδ, μΰ ? εΰζ ξδ ? ιω μκ λεη ωςεαγ ξατπιν.
χη ΰϊ ΰεϊδ γεβξΰ (ωψμεεπθιϊ μϊηεν δξεθεψι, χψι δΰϊψ δζδ) εϊωμικ μπχεγεϊ δηαψϊιεϊ ωδςμιϊ χεγν - ςεπι, ψςα, δωλμδ , αψιΰεϊ εςεγ.
εμξςωδ, ιω λΰμδ ωλαψ ςεωιν ΰϊ ζδ, ΰζ μξδ μΰ μδφθψσ ΰμιδν εμηζχ ΰεϊν ?
ζδ δςπιιο δςιχψι τδ, ξψεα ξηΰεϊ ,λμ ΰηγ ξεωκ μλιεεο ωμε αςεγ ωμλεμν μξςωδ ιω ψφεπεϊ ξωεϊτιν. λξδ ξδΰπωιν τδ δν τςιμιν αξτμβδ ωξϊΰιξδ μΰβ'πγδ ωμδν ? ξςθιν ΰν αλμμ. ΰαμ ξδ, μλϊεα εμδχμιγ ςγ ωιφΰ ςωο, ζδ χμ ιεϊψ. ζδ βν ϊεψν μλμλμδ, λι ΰζ ξημιτιν ξχμγεϊ ιεϊψ ξδψ αβμμ αμΰι ξεΰυ.
εζε ςγιιο δΰψυ εδξγιπδ ωμι, ΰτιμε ωζξπιϊ ΰπι μΰ βψ αδ.
ΰε χιι ΰξιψ, ΰπι λπιψΰδ αΰξϊ μΰ ξαιο ΰϊ λεεπϊκ,
ϊελμ μδγβιν ααχωδ,
~~~~
χη ΰϊ ΰεϊδ γεβξΰ (ωψμεεπθιϊ μϊηεν δξεθεψι, χψι δΰϊψ δζδ) εϊωμικ μπχεγεϊ δηαψϊιεϊ ωδςμιϊ χεγν - ςεπι, ψςα, δωλμδ , αψιΰεϊ εςεγ.
εμξςωδ, ιω λΰμδ ωλαψ ςεωιν ΰϊ ζδ, ΰζ μξδ μΰ μδφθψσ ΰμιδν εμηζχ ΰεϊν ?
~~~~
ϊελμ μδραιψ μξδ λεεπϊκ ? ...
λι ξπχεγϊ δξαθ δφψδ ωμι, ΰπι ψεΰδ ωϊι γψλιν. ( εΰπι ξωελπς ωιω ςεγ, ψχ μΰ ψεΰδ ΰεϊο )
1. μδμην αξςψλϊ αλμιν ωδιΰ ξρτχϊ μφεψλι αχψδ εωιπει - χψι, τεμιθιχδ ...
2. μδψιν ιγιιν εμμλϊ μβεψ αχπγδ ...
1. ζδ μΰ ΰτωψι, μΰ λι ΰπι ςφμο ΰμΰ λι ΰιο ηλν λαςμ πριεο, δπριεο δΰιωι ωμι εδπριεο δχεμχθιαι ωμ ϊεωαι ιωψΰμ ξμξγ ΰεϊι ωτδ ΰι ΰτωψ μιζεν ωιπει. ΰπι πιγδξϊι τςν μψΰεϊ ΰικ ηεγωιν ςμ βαι ηεγωιν βψιν ΰπωιν αγωΰ ωξξεμ ... εΰσ ΰηγ μΰ αΰ μωεηη ΰιϊν ΰε μδχωια μδν .. αρεσ αΰ δβων εδν δϊχτμε .. εζδ χψδ ιεϊψ ξτςν ΰηϊ. δδβιεο ωμι ΰεξψ ωΰν αΰιν ξρδ ωμ ΰπωιν εμεηφιν μωιπει αρεβιδ ΰξιϊιϊ ξωξςεϊιϊ .. λξε μξωμ ΰελμ .. ΰε ϊψετδ ξφιμϊ ηιιν .. ΰζ δξςψλϊ αεγΰι ϊχωια μδν. ΰαμ ξϊαψψ ωμΰ ! .. ΰζ ωιπει αΰιωεψι βεγμ φξιβιν ? .. ττλλλ .. λξε ωδαϊ ωμι ΰεξψϊ.
2. ΰπι ςεγ μΰ ων, ΰεμι λι ΰπι ϊξιν εΰεμι λι ΰπι ςεγ ξχεδ ωιχψδ ξωδε ΰε λι λλδ ηεπλϊι ... ΰαμ ΰπι ςεγ μΰ ων. εζδ μΰ αβμμ ωΰιο μι ειζδ ..
βιΰ, ωζΰϊ ςγιιο δξγιπδ ωμι εΰπι ςγιιο ηι αδ ...*
πςψκ μΰηψεπδ ςμ ιγι βιΰ; 25-06-10 αωςδ 10:03. ριαδ: ΰπι μΰ δερτϊι ΰϊ δλελαιϊ ! διΰ αΰδ μ&#
φεςπιδ ..
δψςιεο ΰεμι δζει ΰαμ ΰπι ξγαψ ςμ μδφθψσ ΰμ ΰε μδχιν ξτμβδ, ζε δγψκ δλι θεαδ μςωεϊ ΰϊ ζδ.
δβιξμΰιν ςωε ΰϊ ζδ, δφςιψιν ςωε ΰϊ ζδ , δγϊιιν ςωε ΰϊ ζδ - λεμν ςωε εςεωιν ΰϊ ζδ εξωπιν ΰϊ δξγιπδ λψΰεϊ ςιπιδν.
λξεαο ωςν πιδεμ πλεο, ΰηψϊ ΰϊδ χεψρ (λτι ωχψδ μλξδ ξτμβεϊ), ΰαμ ζε δγψκ.
*
τςν διϊδ ξγιπδ ωχψΰε μδ ψεγζιδ
τςν διϊδ γψεν ΰτψιχδ .
εξδ ιω διεν ?
ΰιτδ δΰζψηιν ΰε ΰικ ( εαλμμ μΰ ηωεα δξεφΰ ωμδν \ βεεο δςεψ ) ηιιν διεν .
ιεϊψ ειεϊψ ΰεξψιν ωΰπηπε γψεν ΰτψιχδ δηγωδ .
ψχ ΰπηπε ξϊςχωιν ωζδ μΰ πλεο .
ΰιφιχ
בקיצור - עזוב. כבר עדיף להמשיך לחיות "מתחת לרדאר" כהגדרתך. אבל העלית נקודה אחת מאוד נכונה - ממש לא צריך חוקים חדשים. צריך לבטל/לשנות חוקים קיימים, וזו הבעיה העיקרית. לחוקק חוק חדש זה דבר מאד קל, יחסית. לשנות/לבטל חוק קיים זו קריעת ים סוף. תשאל מישהו מבפנים/מקורב כדי שיסביר לך איך זה (לא) עובד.
μΰ ςεπδ ατεψεν
μωΰμεϊ, χεωιεϊ, ςφεϊ, ϊεαπεϊ, πΰ μτπεϊ αδ"τ
אמיר
היה לי ראש עיר פעם, איש ישר והגון.
הוא ניסה להזיז דברים לפי השיטה .. השיטה זרקה אותו להיות מנהל של ועדה קרואה באגם היתושים.
אני עוד מתגעגע אליו.
הפוליטיקה פה מאפשרת רק שני דברים. my way or the high way
אתה לא יכול להזיז כלום בפוליטיקה לא הגימלאים ולא המסוממים הצליחו לעשות משהו. גם מרץ וגם בלד. לא הצליחו להזיז כלום.
אפילו ראש ממשלה שניבחרה ברוב קולות לפי החוק לא הצליחה להגיע לכסא שלה ... אתה חושב ש10000 נהגי ג'יפים מפגרים יצליחו ? אתה יודע מה אחוז החסימה ? .. אתה יודע שמזיזים אותו לפי הצורך כל בחירות מחדש ? אתה יודע שגם אם תזכה זה לא ישנה כלום כי יחשקו אותך בקומבינות ? זה לא 10000 מול כולם ... זה קומבינה מול קומבינה, זה תן לי ואתן לך זה משהו שאתה יכול לתקן רק אם תשרוף הכל ולא תשאיר דבר.
אני אתפקד למפלגת דרור לשלטון, אני אהיה הראשון ברשימה. ואני אעשה את זה עם כל הלב למרות שאני מאמין שאין לזה שום ערך. אין צורך לדפוק לבד את הראש בקיר בשביל להאמין שזה כואב. מספיק אנשים עשו את זה לפני. אפשר גם ללמוד מנסיונם של אחרים. זאת לא בושה.
השיטה הזאת לא שווה כלום.
φεςπιδ ..
שוב, הדברים שאמרתי צריכים ליטוש ואדפטציה (לא בא לי לכתוב עכשיו מאמר של 3 עמודים על מה בדיוק צריך לעשות - אפשר גם ללמוד "מדעי המדינה"/"ממשל" ולהבין על מה אני מדבר), אבל בסופו של יום, אם יש לך מישהו מבפנים, אתה יכול להזיז עניינים. ככה זה עובד.
לוביסטים, ראשי מפלגות, ראשי עמותות ועוד. תשיגו/נשיג לוביסט בעניין שיש לנו בו אינטרס ונוכל לעבור בדלת שסגורה לקהל הרחב בדר"כ או שמצריכה הליך ארוך מאד בשביל לפתוח אותה.
אם רוצים לשנות החלטה בעניין שו"שים ברכב - צריך למצוא את הלוביסט הרלוונטי ולבוא מוכנים לפגישה.
בנוסף - ביטול חוקים קיימים, זו הדרך הכי נכונה לשנות את מה שנאכף היום (גם חוק הספורט המוטורי אגב, היה בר ויתור במידה והיו מבטלים את האיסור על קיום תחרויות וכן הלאה, אבל זה כבר היסטוריה).
בנתיים - לחיות מתחת לרדאר ולהכיר את המעכרים ברמה חברית.
לגבי משטר הפקידים, זה לא חדש, בסופו של יום, המעכרים הכי גדולים הם הפקידים, לא משנה באיזה משרד מדובר.
דווקא למדתי מדעי המדינה ומדעי החברה ... ואפילו "אזרחות" בתיכון ... כלום מזה לא קיים פה במציאות.
הנצחת המצב הקיים והמשך עבודה עם מעאכרים = המשך הרס המדינה
לעבוד מבפנים אני לא יודע - אין לי חברים פוליטיקאים מבפנים.
~~
בנתיים לחיות מתחת לרדאר ...
~~
זה בדיוק האי עשיה שממשיכה את החרא הזה.
אבל הדיון הזה הפך מסע שיכנוע ביני ובינך ..זאת לא המטרה.
אני אעצור פה.
φεςπιδ ..
αΰψδ"α - ΰν δωλο ωμκ ςν δF350 ιρς ξηψ εδβμβμ 40" ωμε ιωϊηψψ ξριαδ λμωδι, ιτβς αρθεπγθ μδπγρϊ ξηωαιν ειδτεκ ΰεϊε μπλδ, δεΰ ιωμν 20 ξιμιεο γεμψ ξλιρε τιφειιν μρθεγπθ ωλϊεφΰδ ξδπλεϊ μΰ ιδτκ μδιεϊ αιμ βιιθρ.
ΰν αιωψΰμ ξωψγ δϊηαεψδ διδ ξΰωψ με μωιν φξιβ 40" ςμ δψλα εψεων με ΰϊ ζδ αψωιεο, ξΰεϊε ψβς ΰιο με ΰηψιεϊ ςμ δςπιιο, ιχψδ ξδ ωιχψδ.
αιωψΰμ ιω ΰϊ ηεχ δτμϊ"γ ( τιφει μπτβςι ϊΰεπεϊ γψλιν, αΰψδ"α ΰιο )
ωδξγιπδ μεχηϊ ΰηψιεϊ ςμ πεωΰ, διΰ γεΰβϊ μωιν ξβαμεϊ, αλμ γαψ ΰηψιεϊ αΰδ ςν ρξλεϊ, λγι ωϊελμ μωΰϊ αϊεφΰεϊ .
ζδ δδαγμ .
ΰψιδ, ζδ δςπιιο αγιεχ - ΰηψιεϊ ΰιωιϊ.
ΰν ΰπι ςεωδ ωιπει, ΰπι φψικ μχηϊ ςμ ζδ ΰηψιεϊ εμΰ δξγιπδ. ΰε μλμ δτηεϊ, ωδξγιπδ μΰ ϊϊςψα αζδ.
ΰν δϊτεφυ δβμβμ εδδεΰ δτκ πλδ, ζδ λι ΰπι μΰ ςωιϊι ΰϊ λμ δαγιχεϊ μεεγΰ ωδωιπει ωςψλϊι δεΰ πλεο.
αιωψΰμ μΰ πεϊπιν ΰϊ δδζγξπεϊ μςωεϊ ΰϊ ζδ αλμμ. χεγν λμ ΰρεψ, ΰη"λ ϊωλπς ΰεϊπε ωξεϊψ εβν ζδ αϊπΰιν ξβαιμιν.
ΰπι ςγιιο μΰ ξαιο ςμ ξδ λμ δδϊμδξεϊ ??
ρκ δλμ δωιψωεψ ξπρδ μξφεΰ ΰϊ δγψκ δθεαδ ΰικ δψλαιν ωμπε ιδπε ξχφϊ ωιτεψιν εμβιθξφιδ ξδηεχ!!!
ξτδ εμχηϊ ΰϊ ζδ εμχωεψ ΰϊ λμ δηεμι δχιιν αξγιπδ ?ρμιηδ ΰαμ ζδ ξξω αγιηδ!!!
ΰπι ξϊηεν δπγμ"ο αζξο δΰηψεο δϊηιμε ζεβεϊ φςιψιν μςωεϊ δτβπεϊ ςμ δΰι ιλεμϊ ωμδν μψλεω γιψδ αβμμ δξηιψιν δβαεδιν ,ΰεμι ΰπηπε φψιλιν μδζλιψ μδν ωιτριχε λι ιω δψαδ γαψιν "ψςιν" ιεϊψ???
αλμ ξχψδ δωιψωεψ δζδ ιφΰ ξλμμ τψετεφιδ ΰτιμε ξςμδ βιηεκ !!! ξαμι μτβες αλμ δαςιεϊ ωιω αξγιπδ εΰπι αθεη ωδν λεΰαιν μλεμν ξδ δχωψ ΰπι ξπρδ μδαιο μΰωψ μπε ψλαιν ςν ωιτεψιν???
ςεζι
כשתגדל תבין
ואולי לא
אבי אבות החולי של המדינה נמצא בשרשור הזה .
מהתחום שאתה מבין . מה דעתך על זה ?
אני לא מכיר את מקרה רישפון אבל מכיר מיקרוב מקרה ברחובות.
שכני בעלים של פרדסים , באמצע הפרדס עוברת הרכבת.
אחרי התאונות שהיו לרכבת ישראל חסמו לו את המעבר באמצע השטחים שלו.
העובדים בפרדס הם היחידים שעוברים שם מעל פסי הרכבת.
רכבת ישראל סירבה לבטל את החסימה. הוא ניגש לבג"צ שילם 100,000 ש"ח,
כלום לא עזר , הוא טען שכדי להגיע לחלק המרוחק של הפרדס הוא חייב ליסוע עם
הטרקטור על הכביש איזה 5 ק"מ,וזה הרבה יותר מסוכן,
רכבת ישראל טענה שבניית מחסום יקרה מידי ,
הוא הוכיח שבניית מחסום חשמלי עולה בערך 15,000 יורו, הוא הגיע עד החברה בגרמניה.
לא עזר כלום האיש הפסיד במשפט מול רכבת ישראל,אני מזכיר לכם מדובר על חסימה באמצע האדמות החקלאיות שלו שהן אדמות פרטיות,והוא והעובדים שלו הם האנשים היחידים העוברים שם. מדובר על הפסד בבג"צ שזה מעל 100,000 ש"ח ללא הוצאות נוספות
http://www.jeeptrip.com/start/forum/...d=32&id=802031
איציק
εΰηψι ζδ ςεγ ιω ΰπωιν ωξςγιτιν μδπφιη ΰϊ δξφα δχιιν ???
φεςπιδ ..
ΰψιδ ααχωδ,
αγψκ λμμ ΰϊδ ςεωδ ψεων ωμ ΰγν ΰιπθμβπθι εξξω μΰ ξϊΰιν μκ μλϊεα ωθειεϊ,
ΰϊδ λεϊα ςμ πεωΰιν ωΰιο μκ ξεαο αδν,
1. ϊραιψ μι ξδ δδαγμ αιο φξιβ 40 ΰε φξιβ ξχεψι 33" ϊελιη ωΰηγ ιλεμ μδϊτεφυ ιεϊψ ξδωπι
2. αΰ πβιγ....ωδφξιβ ωμ δωλο δϊτεφυ (εμΰ ξωπδ ΰιζδ βεγμ) εξιωδε πτβς,
ζδ μΰ ωεπδ ξλμ ϊΰεπϊ γψλιν ΰηψϊ εαωαιμ ζδ ξηιιαιν ΰεϊπε μδηζιχ αιθεη, πλεο?
ΰπι μΰ αθεη ξΰιτδ χιαμϊ ΰϊ δψςιεο ωδωλο ιωμν 20M$....ζδ μΰ ςεαγ λλδ.
δπτβς ιχαμ ςγ ρλεν δαιθεη, αξχψδ ωδεΰ ψεφδ ιεϊψ δεΰ ιλεμ μϊαες ΰϊ ιφψο δφξιβ μγεβξδ.
ΰβα, δπδ δεληδ ηγ ξωξςιϊ ωβεγμ φξιβ μΰ βεψν μϊΰεπεϊ......ξελο?
ΰσ ηαψϊ αιθεη μΰ γεψωϊ ϊερτϊ τψξιδ αβμμ βεγμ φξιβ (ΰε λμ ωιπει ΰηψ), εΰσ ηαψϊ αιθεη μΰ ϊρψα μαθη αβμμ βεγμ φξιβ, αγιεχ δτεκ ξξδ ωΰϊδ ξλιψ, πλεο? τςν ηωαϊ μξδ?
δϊρξεπϊ ωθεχδεμν δζΰϊ....ζδ γαψ ξψϊχ. ξγδιν μψΰεϊ ΰικ ςψξϊ αεμωαιχιν ωιλπςε ςν ωμν μςαεγ ςμ ςφξν.
τϊψεπεϊ ΰμβπθιιν μαςιεϊ ιαεΰ ξΰψδ'α μιωψΰμ [email protected](ζλειεϊ ιεφψιν: χεαι θ.)
ωξψε ςμ χωψ